Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wedtips bij FC Eindhoven – MVV

FC Eindhoven speelt op zaterdagavond thuis tegen het noodlijdende MVV. Wordt dit de derde overwinning op rij voor Eindhoven of weet MVV de dramatische reeks te stoppen?

FC Eindhoven heeft al even niet meer verloren

De achtste plek is nog niet heel geweldig maar FC Eindhoven heeft al even niet meer verloren en staan bovendien boven stadgenoot (Jong) PSV. Bovendien is het verschil met de ploegen dat boven ze staan helemaal niet zo groot en dus heeft Eindhoven er alle baat bij om zaterdagavond van MVV te winnen.  In de laatste twee wedstrijden scoorde Eindhoven maar liefst zes keer. Daarvoor werd er drie keer op rij gelijk gespeeld. Voor de laatste nederlaag moeten we terug naar begin december toen Almere City met 2-0 in eigen huis won. 

Als Eindhoven wint op zaterdag kan het, met een beetje geluk de ze de plek van Roda overpakken en ook De Graafschap achter zich laten. Dan moeten die ploegen wel punten verspelen. De grote vraag bij het wedden op deze wedstrijd of FC Eindhoven de winning streak voortzet. We gaan zo kijken wat de bookmakers Nederland geven voor een overwinning van de thuisploeg.

Laatste overwinning MVV was op 19 november

Het is nog zwak uitgedrukt om te stellen dat het momenteel ven niet zo lekker draait bij MVV. De ploeg uit Maastricht verloor zes keer op rij en kwam in al die wedstrijden slechts twee keer tot scoren. Uit negen wedstrijden pakten de Sterrendragers twee punten. Door deze resultaten staat de ploeg nu op de zestiende plek. Het verschil met de nummer 20 Dordrecht is slechts zes punten. Nu staan de nummers 15 tot en met 20 allemaal dicht bij elkaar en wordt het dus een spannende tweede competitiehelft. 

Voor MVV is de tijd aangebroken dat er weer eens punten gepakt moeten worden. De druk op team en coach neemt toe. MVV behoort tot de vier clubs met de meeste tegengoals en is tegelijkertijd op Jong AZ en Helmond Sport na, de minst scorende ploeg. Als MVV niet te ver wilt afzakken moeten ze dus weer eens gaan winnen of op zijn minst een gelijkspel behalen. Van de bet sites Nederland is het Betcity dat de hoogste odds heeft.

FC Eindhoven favoriet tegen MVV Maastricht
© Betcity – 28-01-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Betcity heeft de hoogste odds bij deze wedstrijd

Van alle bookmakers vind je de beste odds bij Betcity. Het mag wel duidelijk zijn dat FC Eindhoven gezien de laatste resultaten van beide clubs de favoriet is. Voor wedden op FC Eindhoven krijg je dan ook 1.43. Een overwinning van MVV levert je 6.75 oo. Daarbij levert een gelijkspel 4.35 op. Dat zijn mooie odds voor een wedstrijd waarbij het haast duidelijk is dat de thuisploeg wint. In onze Betcity review lees je alles over deze bookmaker en via de link hieronder kun je je direct aanmelden. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gent - Antwerp wedden - JPL 30 januari 2022
volgend artikel
Paris Saint-Germain - OGC Nice op maandagavond