Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Hoe doen de Nederlanders het bij Club Brugge – Union Saint-Gilloise?

Wie vorig jaar aan deze wedstrijd dacht, voorspelde waarschijnlijk een walk-over van Brugge. Toch verbaast de promovendus vriend en vijand en staan ze aan kop in de Pro League.

De strijd tussen de nummers één en drie van de Pro League

Het sprookje van promovendus Union Saint-Gilloise duurt voort. Als nieuwkomer in de Pro League wisten ze zich binnen de kortste keren naar de koppositie te werken. Alle kenners wisten het zeker, dat succes is maar tijdelijk. Nu, een half jaar verder, staat de ploeg uit Sint-Gillis nog altijd op de eerste plek en is het gat met de nummer twee maar liefst negen punten. Die nummer twee is overigens Antwerp. Club Brugge staat op de derde plek nadat het in de laatste drie wedstrijden liefst vijf punten verloor. Als Brugge deze wedstrijd verliest kan het zelfs de derde plek inleveren en staan ze vierde. Wordt het kampioenschap dit weekend al beslist of is het daarvoor nog te vroeg? We hebben een mooie wedden bonus gevonden bij deze wedstrijd die in het teken staat van de Nederlanders bij Brugge. 

Teamnieuws van beide clubs

Voor beide clubs is dit een wedstrijd van groot belang. De match op donderdag zal er dan ook hard aan toe gaan. Geen van beide ploegen zal de tegenstander ook maar een centimeter ruimte geven. Brugge wilt nog toeslaan op de transfermarkt maar dat betekent niet dat een nieuwe speler gelijk op donderdagavond mee kan spelen. Coach Alfred Schreuder heeft niet te maken met blessures, maar mist Jack Hendry wel vanwege een rode kaart.

Ook Saint-Gilloise heeft een geschorste speler met Jonas Bager en mist daarnaast ook Senne Lynen. Verder moeten alleen Casper NIelsen en Ismael Kandouss opletten dat ze niet tegen een schorsing aanlopen. Zij staan namelijk op scherp met vier gele kaarten. Wordt de voorsprong van Union Saint-Gilloise groter of juist kleiner? Dat blijft de grote vraag bij deze vraag. Van de betting sites hebben we het Nederlandse Jack’s uitgekozen. Dat heeft te maken met speciale odds bij bets met Noa Lang en Bas Dost.

Verhoogde noteringen bij Club Brugge - Union Saint-Gilloise
© Jack’s -26-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij deze wedstrijd

Bij Jack’s zien we dat het thuisspelende Club Brugge favoriet is om deze wedstrijd te winnen. Je krijgt hier twee keer je inleg voor. Voor een overwinning van Union Saint-Gilloise staan de quoteringen op 3.30. Een gelijkspel levert 3.85 op. Maar er zijn nog meer interessante weddenschappe. Zo krijg je 2.40 als Bas Dost in de basis start en scoort. Als Noa Lang een assist geeft krijg je hier 2.50 voor en als beide van deze weddenschappen uitkomen dan levert dat 5.50 op. Ook zijn er nog andere bonussen beschikbaar bij Jacl’s. Je leest er alles over in onze Jack’s review. De link hieronder brengt je direct bij deze goede odds uit.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Jupiler Pro League: Antwerp - STVV op dinsdag 25 januari
volgend artikel
Gent - Antwerp wedden - JPL 30 januari 2022