Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Jupiler Pro League: Antwerp – STVV op dinsdag 25 januari

Een heerlijke wedstrijd in de Jupiler Pro League waarbij je als nieuwe speler ook nog eens een 100% winstboost mee kunt pakken. Daarna zijn er ook mooie odds te vinden bij deze match. 

Antwerp nog slechts een punt achter Club Brugge

De tweede seizoenshelft is verder gegaan waar het gebleven was. Union Saint-Gilloise blijft verbazen en Club Brugge doet er alles aan om de achterstand te verkleinen. Antwerp volgt op de derde plek. Toch valt het op dat Club Brugge nog altijd niet even constant is. Gisteren werd de wedstrijd tussen Standard en Club gespeeld en verloor Blauw-Zwart opnieuw twee punten. Antwerp won wel en kon zo optimaal profiteren. Het verschil is nu slechts een punt terwijl de Antwerpenaars een wedstrijd minder hebben gespeeld. Winnen op dinsdag betekent dat de tweede plek binnen is. 

Tegen Oostende kwam Royal Antwerp weliswaar op achterstand, maar wist het uiteindelijk de achterstand goed te maken. The Great Old won zo de tweede wedstrijd op rij in 2022 en lijkt dus klaar om de tweede plek te pakken. Ook zijn er dit jaar nog geen nieuwe blessures bijgekomen en dus zijn er weinig zorgen voor coach Brian Priske. Voordat we naar de odds bij Unibet gaan kijken, is het eerst nog tijd om eens te zien hoe STVV ervoor staat.

STVV staat elfde maar wint weer

Na de 2-0 nederlaag tegen Club Brugge, moest STVV afgelopen weekend wel winnen om niet nog verder af te zakken. Dat gebeurde, Sint-Truiden won met 3-1 van Seraing en pakt zo de tweede overwinning in drie wedstrijden. Hoewel de elfde plak nog niet naar iedereens tevredenheid zal zijn, wordt er weer gewonnen en kan de weg naar boven worden ingezet. 

De achterstand op Cercle is nog altijd vier punten en tegelijkertijd moet Sint-Truiden oppassen voor Leuven dat op 26 punten staat met nog een wedstrijd minder gespeeld.

Bernd Hollerbach, de coach van STVV lijkt in ieder geval over een fitte selectie te beschikken. Maakt STVV een kans tegen Antwerp of wordt er toch weer verloren. Hieronder zie je de odds van de betting sites bij de match tussen Antwerp en STVV.

antwerp sint truiden odds
©Unibet-24-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Goede odds en 100% winstboost

Wedden op deze wedtrijd doe je nu niet alleen met goede odds. Als nieuwe speler kun je namelijk ook nog eens een 100% profit boost krijgen. Dat betekent dat je winst bij een correcte voorspelling verdubbeld wordt. Bij Unibet, een van de beste bookmakers België, zijn er ook geen minimale odds waar je rekening mee moet houden. 

Royal Antwerp is favoriet om deze wedstrijd te winnen. Je krijgt 1.70 als de The Great Old wint. Voor een overwinning van STVV krijg je 4.95 keer je inleg. Een gelijkspel staat tenslotte nog op 4.00. Het zijn al prima quoteringen, maar met de winstboost wordt het wedden nog een stuk interessanter. Aanmelden doe je via de knop hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorbeschouwing bij NEC - Feyenoord 23-01-2022
volgend artikel
Hoe doen de Nederlanders het bij Club Brugge - Union Saint-Gilloise?