Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Voorbeschouwing bij NEC – Feyenoord 23-01-2022

Zowel Nec als Feyenoord begonnen niet goed aan 2022. Feyenoord verloor en NEC speelde 0-0 gelijk. Beide clubs zijn dus op zoek naar de eerste overwinning van het nieuwe jaar. WIe gaat er winnen en wie is er favoriet bij de bookmakers?

NEC staat negende in de Eredivisie

Hoewel de wedstrijd tegen Heracles in een gelijkspel eindigde, staat NEC wel nog altijd op de negende plek. Nu had de ploeg van Rogier Meijer goed kunnen profiteren van het puntverlies van de ploegen boven hen, maar kwam het niet verder dan een gelijkspel. Voor de winterstop won NEC al twee keer en gaat het dus best redelijk. Afgelopen woensdag werd daarbij ook nog eens FC Groningen verslagen en daardoor staat NEC nu ook in de kwartfinales van de beker. 

De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden wist Heracles in een spectaculaire wedstrijd nog met 2-3 voor te komen, maar uiteindelijk ging Feyenoord met een 5-3 overwinning aan de haal. NEC heeft dus het een en ander recht te zetten. Bovendien heeft NEC al drie wedstrijden op rij geen tegengoal gekregen en komt Feyenoord maar lastig tot scoren. Er is dus hoop op een overwinning in Nijmegen. Delen de betting sites dat enthousiasme ook?

Feyenoord verdedigt de derde plek

Feyenoord kwam deze week niet in actie in de Beker omdat het een maand geleden al uitgeschakeld werd door FC Twente. Dat gaf de ploeg van Arne Slot wat extra tijd om zich voor te bereiden op de aankomende wedstrijd tegen NEC. Van Vitesse verloor Feyenoord met 0-1 en dat betekende dat de eerste competitiewedstrijd van 2022 werd verloren. De machine lijkt wat te haperen bij de Rotterdammers. Twee van de laatsts drie Eredivisiewedstrijden kam Feyenoord namelijk niet to scoren. 

Ze scoren een stuk minder dan verwacht. De laatste vijf wedstrijden werd er slechts vijf keer gescoord. Een nederlaag kan betekenen dat Feyenoord de derde plek kwijtspeelt aan Vitesse. Bovendien kunnen AZ en FC Twente de Rotterdammers dan op één punt naderen. LAten we snel de odds van de Nederlandse bookmakers erbij pakken.

Kansen voor NEC - Rotterdam Feyenoord
©Bet365-21-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Waar vind je de beste odds?

Het belooft een mooi Eredivisie weekend te worden en bij NEC tegen Feyenoord zien we dan ook mooie odds.  Bet365 Nederland is de bookmaker van dienst en daar zien we dat je zeven keer je inzet krijg voor een overwinning van NEC. Voor een gelijkspel staat vijf keer je inzet en als Feyenoord wint krijg je daar 1.40 voor. Feyenoord is dus absoluut de favoriet om deze wedstrijd te winnen, ondanks de matige vorm. Via de link hieronder meld je je gelijk aan.

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Sparta - FC Utrecht
volgend artikel
Jupiler Pro League: Antwerp - STVV op dinsdag 25 januari