Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Wedden op Sparta – FC Utrecht

De tweede seizoenshelft is van start gegaan maar zowel Sparta als FC Utrecht wisten nog niet te winnen. Pakt een van deze clubs nu wel een overwinning? Wedden doe je nu met de beste odds.

Sparta heeft niet meer verloren sinds 5 december

Hoewel Sparta op de zestiende plek staat, zijn de resultaten helemaal niet zo heel slecht de laatste weken. Zo werd er vier keer op rij gelijk gespeeld en verloor de club dus niet meer in de Eredivisie sinds 5 december toen het tegen AZ met 3-1 verloor. Toch is het verschil met de degradatiezone slechts een punt. Sparta heeft 14 punten en Fortuna doet het voorlopig met 13 punten. Het gat met nummer 18 PEC is wel nog 5 punten.  Bij Sparta zien ze dat Willem II ondanks meerdere verliezen op rij wel nog vier punten voor staat. Een overwinning zal ze dan ook op de zestiende plek laten staan, maar in ieder geval de druk opvoeren.

De Rotterdamse ploeg speelde gelijk tegen Heerenveen, Vitesse, RKC en Cambuur en kon daarom niet inlopen. Nu is FC Utrecht ook niet in heel goeden doen en ligt er een kans om drie punten in eigen huis te pakken. Toch lijken beide ploegen veel gelijk te spelen en een vijfde overwinning op rij van Sparta ligt dan ook in de lijn der verwachtingen. We gaan zo kijken wat de beste bookmakers Nederland geven voor zo’n voorspelling.

FC Utrecht verliest met 0-3 van Ajax in eerste wedstrijd van het jaar

De verwachtingen waren hoog gespannen vorige week toen Ajax op bezoek kwam. Toch liep het heel anders dan menig fan van Utrecht had gehoopt. Bij het rust signaal stond de club uit de Domstad al met 0-3 achter. De tweede helft was dan eigenlijk ook al gespeeld en het kijken niet waard. Bij FC Utrecht viel Naoki Maeda uit tegen Ajax. In zijn eerste wedstrijd ging het gigantisch mis voor de Japanner Hij brak namelijk zijn been en ligt negen maanden uit de roulatie. Omdat Maeda gehuurd werd van Nagoya Grampus voor de rest van het seizoen lijkt de Japanner dus zijn eerste en laatste wedstrijd gespeeld te hebben.

Behalve Maeda ontbreken bij FC Utrecht ook Moussa Sylla , Christopher Mamengi en Tommy St. Jago. Mike van der Hoorn is geschorst en doet dus ook niet mee. Na de 0-3 nederlaag gaat Utrecht ongetwijfeld op jacht naar een overwinning. Wie van de betting sites de beste odds heeft zie je hieronder.

De beste odds bij Sparta - Utrecht op zondag 23-01-2021
© Betcity – 21-01-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Beide ploegen hebben al even niet meer gewonnen en dus spant het erom wie er gaat winnen. Dat heeft als voordeel dat er mooie odds zijn te pakken. Zo krijg je bij Betfirst 3.65 voor winst van Sparta en ook nog 2.05 als FC Utrecht wint. Een gelijkspel, waar veel kenners toch ook van uitgaan levert 3.60 op. Deze quoteringen vind je terug bij Betcity waar je een gratis weddenschap krijg als nieuwe speler. Een klik op de link hieronder brengt je direct bij de odds en de bonus.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Verhoogde odds bij Betcity op de KNVB Beker
volgend artikel
Voorbeschouwing bij NEC - Feyenoord 23-01-2022