Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Verhoogde odds bij Betcity op de KNVB Beker

Op donderdagavond vinden de laatste wedstrijden van de KNVB Beker plaats. Zo neemt PSV het op tegen Telstar terwijl Ajax het tegen Excelsior Maassluis opneemt. Je kunt nu wedden met geweldige odds op deze wedstrijd.

Tot drie keer je inzet als PSV wint van Telstar

Bij een wedstrijd tussen koploper van de Eredivisie PSV en de nummer 13 van de Keuken Kampioen neig je natuurlijk al gauw om voor PSV te kiezen, Daarbij is het grote nadeel echter wel dat bookmakers je bij zo’n wedstrijd geen hoge odds geven voor wedden op de favoriet. Bij Betcity is dat donderdag niet het geval. Met een mooie weddenbonus geven zij drie keer je inleg voor een overwinning van de Eindhovenaren. Dat is wel alleen als je een nieuwe speler bent en nog nooit hebt gespeeld bij deze bookmaker. PSV won de laatste vijf wedstrijden op rij terwijl Telstar slechts twee van de laatste zeven wedstrijden wist te winnen. 

Als je reeds bij Betcity speelt kun je natuurlijk ook op deze wedstrijd inzetten. Dat doe je dan wel met andere odds. Voor een overwinning van PSV krijg je dan 1.06. Een gelijkspel staat dan nog 12.00 en voor winst van Telstar krijg je maar liefst 29 keer je inzet. Het is dus zeker aan te raden om de boosted odds te pakken. Als je nu nog nooit gehoord hebt van deze bookmaker onze Betcity review door.

Wedden op Ajax - Excelssior Maassluis en PSV Telstar
© Betcity – 19-01-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Hoeft Ajax wel te spelen tegen Excelsior Maassluis?

Ajax is natuurlijk topfavoriet om deze bekerwedstrijd te winnen. Ze zijn zelfs zo’n grote favoriet dat je bij Betcity niet eens een ééntje op deze wedstrijd kunt plaatsen. Wedden op Ajax is dus eens mogelijk. Toch krijg je hier als nieuwe speler wel verhoogde quoteringen bij deze wedstrijd. Dat betekent dat je 4x je inleg krijgt als Ajax Excelsior Maassluis verslaat.

Mag Excelsior hopen op een wonder tegen Ajax en zijn ze in staat om een superstunt neer te zetten? We verwachten van niet, maar het is zeker een lekkere winst dat je kunt pakken. Je pakt namelijk maar liefst 36 keer je inzet als de ploeg uit Maassluis wint. Vanzelfsprekend hebben ook alle andere betting sites Ajax is ultieme topfavoriet neergezet en krijg je nergens meer dan 1.05 voor een overwinning van de Amsterdammers.

Net zoals bij PSV zal Ajax ongetwijfeld ook de wedstrijd van aankomende zondag in het oog houden. Er zullen spelers wat spelers rust krijgen, maar zelfs dan zou Ajax nog in staat moeten zijn om Excelsior Maassluis te verslaan. De beste odds vind je dus bij Betcity, je pakt ze via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op PSV - Ajax: de topper in de Eredivisie
volgend artikel
Wedden op Sparta - FC Utrecht