16:02 uur

William Hill 25 € Bookie Bonus

opende in 1934 zijn eerste officieuze wedkantoor. Officieus omdat gokken in die tijd op het Britse vaste land verboden was. Van het verboden wedkantoor in 1934 tot een kleine 17000 werknemers op dit moment voor het wedkantoor William Hill. Het Britse wedkantoor is erin geslaagd zich op te werken tot één van de grotere wedkantoren op dit moment. Ook qua sponsoring laat het kantoor regelmatig van zich horen en niet alleen binnen de grenzen van het Britse vaste land. In 2009 werd het kantoor bijvoorbeeld shirtsponsor van Primera Division ploeg Malaga FC waar op dit moment Nederlandse spelers als Ruud van Nistelrooij en Joris Mathijsen de ploeg vertegenwoordigen. Daarnaast wordt er sinds 1989 een jaarlijkse William Hill Sports Book of the Year award uitgereikt voor het beste sport gerelateerde artikel.

 

Wanneer er wordt gewed via de site van William Hill kan er naast de bekende quoteringen waarmee winst kan worden geboekt ook een bonus worden opgestreken. Het is een duidelijke William Hill Bonus te verzilveren door nieuwe klanten. Wanneer er voor de eerste storting een bedrag van tussen de € 5 en € 25 wordt overgeschreven wordt dit bedrag door het kantoor verdubbeld.

 

Aan de voorwaarden om deze bonus te verzilveren is vervolgens vrij eenvoudig te voldoen. Bij storting dient de promotiecode N25 te worden ingevoerd. Vervolgens dient het ter bonus verkregen bedrag binnen zeven dagen tegen een minimale quotering van slechts 1,20 eenmaal volledig te worden rondgespeeld. Dat betekent dat er in de eerste zeven dagen na de verkrijging van het bonus bedrag met het totale bedrag moet worden gespeeld. Omdat dit tegen een minimale quotering van 1,20 moet gebeuren kan hier snel aan worden voldaan en is het bonus bedrag definitief verzilverd en uit te keren. Aan de quotering van minimaal 1,20 zijn verdere voorwaarden verbonden. Of hiermee wordt ingezet op tennis wedstrijden, paardenraces of voetbalwedstrijden doet er niet toe. Meer informatie vindt je op .