Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Dé ontknoping in de KeukenKampioen Divisie: Willem II – FC Groningen

Wie promoveert er rechtstreeks naar de Eredivisie? Wordt het Willem II, FC Groningen of toch Roda JC? Met Willem II – Groningen aanstaande vrijdag op het programma lijkt de beslissing te vallen. De druk staat er vol op en de vraag is dan ook wie het rechtstreekse promotieduel gaat winnen.

Willem II kan promoveren op vrijdag

Als de ploeg van Peter Maes aankomende vrijdag wint van FC Groningen zijn ze na een periode van twee jaar weer terug in de Eredivisie. Hoewel ze met dan nog twee wedstrijden niet officieel kampioen zijn, kna de ploeg wel al aan de champagne aangezien de nummers 1 en 2 van de KKD direct promoveren. Het kampioenschap kan pas de volgende wedstrijd worden gepakt, tenzij Roda JC punten verliest en Willem II wint, dan is Willem II aanstaande vrijdag al kampioen. Het onderlinge verschil tussen is als volgt. Willem II heeft met 74 punten, drie punten meer dan nummer twee Roda JC dat dus op 71 punten staat. FC Groningen heeft op haar beurt weer een punt minder dan Roda en heeft 70 punten. Voor Willem II is het dus zaak om vooral niet te verliezen, maar als het even kan een overwinning te pakken. Het is alweer even geleden dat Willem II verloor, de laatste vijf wedstrijden werden gewonnen of gelijk gespeeld.

De vorige wedstrijd tussen beide ploegen liep uit in een 0-0 gelijkspel. Toch zullen de mannen van Maes alleen genoegen nemen met een overwinning om zo (in ieder geval) de tweede plek te pakken. Van de bet sites Nederland hebben we LeoVegas uitgekozen om ons van de odds te voorzien bij deze top promotiewedstrijd. De druk staat er in TIlburg vol op, er wordt besloten getraind en iedereen in Tilburg spreekt over de promotie. Gaat het lukken tegen Groningen of wordt het feest een week uitgesteld. Willem II is in ieder geval niet de topfavoriet en de odds liggen dicht bij elkaar. Zo pak je 2.70 voor winst van de Tilburgers en net wat minder voor Groningen. Kunnen ze in Tilburg aan de champagne of vrijdag?

LeoVegas Bonus

©LeoVegas – screenshot van 15-03-2024

FC Groningen kan de promotie naar de Eredivisie bijna ruiken

FC Groningen heeft hun seizoen opmerkelijk omgedraaid na een slechte start en kijkt nu uit naar directe promotie. De club, die vorig jaar verrassend degradeerde, is gestegen naar de derde plaats, slechts drie punten achter Roda JC. Groningen verloor slechts één keer in de laatste tien wedstrijden en dat was tegen Feyenoord in de beker. De laatste nederlaag in de Keuken Kampioen Divisie was op 2 februari toen Dordrecht met 1-0 te sterk was. Sindsdien werd alleen niet meer gewonnen van NAC en Helmond Sport maar alle KKD wedstrijden liepen uit in een overwinning voor de ploeg uit het hoge noorden.

In aanloop naar de kraker in Tilburg was er midweeks nog goed nieuws bij Groningen. De rode kaart van Hidde Jurjus van afgelopen zaterdag tegen Cambuur is namelijk geseponeerd en dat houdt in dat Jurjus tegen Willem II gewoon in de basis staat. Groningen heeft met nog drie wedstrijden te spelen, vier punten in te halen op de koploper. Een overwinning op vrijdag kan zorgen voor directe promotie in plaats van een plek in de play-offs. Er staat dus een hoop op het spel en dat zien we terug aan de odds. Voor winst van FC Groningen krijg je 2.35 en een gelijkspel staat op 3.60. Groningen is dus lichtjes favoriet en dat heeft natuurlijk te maken met hun geweldige reeks. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een mooie welkomstbonus sport wedden voor je gevonden en die vind je bij LeoVegas.

Gratis weddenschap bij LeoVegas

Om optimaal te genieten van al het promotiegeweld en de prachtwedstrijden aan het einde van het seizoen, raden we je aan om de LeoVegas welkomstbonus te pakken. Daarmee kun je namelijk, na het registreren en het maken van een eerste storting een mooie gratis weddenschap pakken van maar liefst €50. Na het storten plaats je een kwalificerende weddenschap van minimaal €10 en wordt jouw inzet gekoppeld aan een Free Bet. Die kun je prima gebruiken om gratis te wedden op Willem II – FC Groningen of een van de vele andere mooie wedstrijden. Je meld je aan via de knoppen hierboven en hebt binnen een paar minuten al je Free Bet binnen!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de KNVB Beker? Feyenoord of NEC?
volgend artikel
Kan het geplaagde Vitesse winnen van Fortuna?