Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Kan het geplaagde Vitesse winnen van Fortuna?

Het is al zeker dat VItesse dit seizoen degradeert, maar toch moeten er nog vier wedstrijden gespeeld worden. Ondanks de degradatie was er een zucht van opluchting te horen in Arnhem aangezien de licentie behouden blijft. Weet Vitesse eindelijk weer eens te winnen?

Zware tijden voor de Vitesse supporter

In de laatste drie wedstrijden kreeg Vitesse maar liefst 13 goals tegen en wist het zelf maar een keer te scoren. PSV, NEC en Sparta wonnen allemaal en wisten bovendien elk drie keer of meer te scoren, Vitesse staat dan ook stijf onderaan in de Eredivisie en weet bovendien al dat het aan het einde van dit seizoen degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie. De Arnhemse club verkeert in zwaar weer en heeft dit seizoen nog vier wedstrijden te spelen. Moet de gifbeker helemaal leeg of valt er toch niet iets te vieren in deze wedstrijden? Met behalve Fortuna, ook Utrecht, Heerenveen en Ajax is het programma niet de makkelijkste en is het nog maar de vraag of er gewonnen kan worden. Het lijkt een lastige zaak, zeker aangezien Vitesse al sinds 10 december 2023 niet meer gewonnen heeft in de Eredivisie. De vorige wedstrijd tegen Fortuna Sittard in Limburg ging met 3-1 verloren. Ook de bet sites lijken er niet echt in te geloven. De odds voor winst van Vitesse staan namelijk op 3.30 en een gelijkspel levert je met 4.00 net iets meer op. Fortuna lijkt dus de grote favoriet te zijn, maar laten we eerst eens kijken hoe de Limburgers er voor staan.

Fortuna kent een prima seizoen

Fortuna Sittard draait momenteel goed in de Eredivisie. Waar de trouwe supporters de afgelopen rond dit moment jaren nog wel eens met samengeknepen billen hoopten de degradatie play-offs te ontlopen, is daar nu geen enkele sprake van. Fortuna staat namelijk op de 11e plek en is slechts vijf punten verwijderd van het linkerrijtje. De Limburgers hebben een punt minder dan nummer 10 Heerenveen en staan twee punten voor Almere. Toch moeten we opmerken dat de laatste weken het net weer even wat minder gaat. Van de laatste vijf wedstrijden, werd er vier keer niet gewonnen. Met twee nederlagen tegen Feyenoord en Twente, een gelijkspel tegen NEC en een domper tegen Sparta (4-0 verlies) is het tijd om weer “nao veure” te gaan. Bij Bet365 denken ze dat er wel een overwinning in zit dit weekend. Dat zie je terug aan de odds van 1.90 voor de winst. Bovendien is het alweer twee wedstrijden geleden dat Kaj Sierhuis voor het laatst scoorde en is het dus wel weer tijd voor de in Athene geboren nummer negen. Een doelpunt van Sierhuis levert je 2.50 op en zelfs 5.00 als je denkt dat hij de eerste goal maakt. Met een beetje geluk kun je ook nog verbeterde odds pakken met de Super Odds Bet365!

Vitesse-Fortuna Sittard 28-05-2024 quoteringen

©Bet365-25.04.2024- quoteringeren kunnen veranderen

Gratis wedden op Vitesse – Fortuna

Nu het einde van de Eredivisie in zicht is wil je natuurlijk nog snel profiteren van een mooie sports betting bonus. Bij bet365 krijg je maar liefst €50 aan wedkredieten als je €10 inzet. Hierbee kun je inzetten op allerlei mooie wedstrijden zoals Vitesse – Fortuna en andere toppers in de Eredivisie. Wed je liever op andere competities of zelfs andere sporten? Dat is geen enkel probleem! Kies je weddenschap uit en zet gratis in met jet Bet365 wedkrediet, zo makkelijk is het! Meld je snel aan en wed gelijk op deze prachtige wedstrijd met een mooie bonus!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Dé ontknoping in de KeukenKampioen Divisie: Willem II - FC Groningen
volgend artikel
Halve finale Champions League wedden op Bayern München - Real Madrid