Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wie wint de KNVB Beker? Feyenoord of NEC?

Op zondag 21 april is het weer tijd voor een van de grootste voetbalevenementen van het jaar: de finale van de KNVB Beker. Dit jaar strijden Feyenoord en NEC om de dennenappel en wij gaan hier over de kansen van beide ploegen.

Feyenoord de gedoodverfde favoriet?

Feyenoord is de nummer twee van de Eredivisie en kent een goed seizoen. Toch moet het PSV voor zich duiden en lijken de Eindhovenaren ten koste van de Rotterdammers kampioen te worden. De enige overgebleven prijs is de dennenappel en daar zal de ploeg van Arne Slot dan ook vol voor gaan. Daarnaast kunnen de twee ruime overwinningen op aartsrivaal Ajax natuurlijk ook gezien worden als een topresultaat, maar daar staat geen trofee tegenover. Arne Slot verwacht een interessante wedstrijd aangezien alleen Feyenoord en NEC dit seizoen aspirant kampioen PSV hebben verslagen. Daarom denkt de oefenmeester dat Feyenoord het nog wel eens lastig kan krijgen.

Bovendien draait NEC een goed seizoen. Vorig jaar troffen Feyenoord en NEC elkaar ook al en toen waren er penalty’s nodig om de doorslag te geven. In de achtste finales won Feyenoord. Ook de competitiewedstrijd eerder dit seizoen liep uit op een puntendeling. De bet sites lijken het haast zeker te weten: “Feyenoord gaat de KNVB Beker winnen”. De odds voor winst van Feyenoord staat namelijk op 1.27 en zelfs een gelijkspel staat al op 6.00.

Feyenoord - NEC odds knvb bekerfinale 21-04-2024

©Jacks 17.04.2024 – odds kunnen veranderen

Kan NEC historie schrijven?

Nooit eerder won NEC de KNVB Beker. Zelfs niet in de gloriedagen toen de Nijmegenaren in de Europa Cup 2 tegen Barcelona uitkwam. In totaal kwam NEC vier keer uit in de finale van de KNVB Beker, maar verloor alle vier de keren. Een eventuele bekerwinst zal du extra speciaal zijn. Niemand minder dan Groesbekenaar Frans Janssen zal de dennenappel uitreiken als NEC de KNVB Beker wint. Rogier Meijer, de coach van NEC, kwam ook al eens in een bekerfinale uit, maar wist deze dus ook niet te winnen. NEC staat op een knappe zesde plek in de Eredivisie en kan zelfs nog de vijfde plek behalen als Ajax punten verspeelt en de Nijmegenaren zelf blijven winnen.

Toch zullen alle ogen gericht zijn op de KNVB Beker en gaat de ploeg van Meijer vol voor de overwinning. De rijen bij de fanshops zijn gigantisch en in Nijmegen en omstreken heerst er optimisme. Bij de beste bookmakers Nederland is dat minder te merken met odds van 9.00 voor winst van NEC tegen Feyenoord. Toch kun je bij het wedden op KNVB Beker finale nog veel hogere odds pakken met de Jacks 100x promotie verwachten. We verwachten namelijk dat je bij het wedden op de bekerfinale maar liefst 100x je inzet kunt pakken bij Jack’s.

Prachtige Jacks bonus bij de KNVB Beker finale

Naast geweldige odds en een goedgevulde Rotterdamse Kuip hoort er natuurlijk nog iets bij de bekerfinale. Dat is een sportweddenschappen bonus die het wedden op een van de mooiste wedstrijden van het jaar nog specialer maakt. We hadden het al even over Jack’s en hun 100x bonus maar we hebben nóg een bonus gevonden. Dit is namelijk de Jack’s welkomstbonus! Bij deze bookmaker pak je namelijk als nieuwe speler maar liefst 60 euro aan free bets! Meld je dus snel aan om gratis te wedden op de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC en vele andere wedstrijden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Champions League: De kraker tussen Bayern en Arsenal
volgend artikel
Dé ontknoping in de KeukenKampioen Divisie: Willem II - FC Groningen