Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op NEC-PEC Zwolle in de Eredivisie

Dit weekend staat NEC – PEC Zwolle op het programma. Een heerlijke wedstrijd in het oosten van het land. In Stadion De Goffert ontvangt nummer nummer vijf van de Eredivisie de nummer 14 PEC Zwolle.

NEC onoverwinnelijk in eigen huis

NEC Nijmegen kent een geweldig seizoen en staat zelfs boven Ajax op de vijfde plek. De Nijmegenaren hebben bovendien thuis nog gee enkele wedstrijd verloren en wisten twee weken geleden zelfs koploper en bijna landskampioen PSV te verslaan. Ook valt op dat NEC thuis vaak scoort. Tegen PSV scoorden ze al drie keer, maar ook ADO werd met 3-0 verslagen en Heerenveen werd terug naar Friesland gestuurd met twee tegendoelpunten.Elke NEC supporter kijkt natuurlijk uit naar de bekerfinale tegen Feyenoord volgende week, wat alweer een geweldige prestatie is, maar eerst doet NEC er alles aan om Ajax van zich af te houden en de vijfde plek te behouden. Lukt het de Nijmegenaren om het hele seizoen ongeslagen te blijven in eigen huis, of zelfs alle thuiswedstrijden van het seizoen te winnen? NEC krijgt AZ en Feyenoord op bezoek dus dat lijkt lastig te worden, maar niet is onmogelijk. NEC heeft het vaak lastig tegen PEC Zwolle maar wist de laatste wedstrijd met 1-3 te winnen. Ook volgens de bet sites Nederland is NEC de favoriet aangezien je slechts 1.57 krijgt voor winst van de Nijmeegse club.

PEC veilig op veertiende plek

Hoewel het natuurlijk geen topresultaat is, hoef PEC Zwolle niet te vrezen voor degradatie en play-off wedstrijden. Het verschil met RKC is zeven punten en het gat met nummer 16 Excelsior is 24 punten. PEC Zwolle pakte vorige een stimulerende 2-1 overwinning tegen Excelsior, maar dat kwam wel na een reeks van mindere wedstrijden. Met name in de verdediging loopt het vaak spaak en daarom loopt PEC regelmatig tegen grote nederlagen aan. Zo won Ajax eind maart met 1-3, net als Fortuna Sittard twee weken daarvoor, maar wist PSV zelfs met 1-7 te winnen en won ook Utrecht met maar liefst 5-1. Dat die resultaten hun invloed hebben op de odds bij de bookmakers zien we terug op de Circus app. Je krijgt namelijk 5.35 als je durft in te zetten op winst van de Zwollenaren. Ook een gelijkspel levert je een hoop op met 4.65. Denk je dat deze odds nog hoger kunnen? Lees dan snel verder, want we hebben nog een mooie sportweddenschappen bonus voor je klaar staan!

NEX PEC Zwolle Circus Super odds

©Circus – 12.04.2024 – Odds kunnen veranderen

100x je inzet bij wedden op NEC – PEC Zwolle

Met de Circus Super odds pak je dit weekend maar liefst 100x je inzet bij een overwinning van PEC Zwolle. Dit is een welkomstbonus die je alleen bij speciale wedstrijden, zoals NEC-PEC Zwolle tegenkomt. Heb je echter meer vertrouwen in een overwinning van de thuisploeg dan is het wellicht handiger om de andere Circus welkomstbonus te pakken. Daarmee pak je namelijk tot €250 in Free Bets!. Aanmelden doe je via de knoppen op deze pagina. Eenmaal op de website van Circus heb je zelf de keuze voor welke bonus je gaat! Meld je dus snel aan en ga wedden op NEC-PEC met een topbonus en heerlijke odds!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Club Brugge - PAOK: Conference League kwartfinale
volgend artikel
Gaat Barça of PSG door naar de halve finale Champions League?