Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Parijs – Roubaix 2024 – wie wint de Hel van het Noorden?

Na de Ronde van Vlaanderen en de Scheldeprijs maken we ons nu op voor de Hel van het Noorden oftewel Parijs – Roubaix. Wie zijn de favorieten voor deze prachtige voorjaarsklassieker?

Wat kun je verwachten van Parijs-Roubaix 2024?

De 121e editie van Parijs-Roubaix 2024 vindt op aankomende zondag, 7 april plaats. Net zoals voorgaande jaren is de officiële start om 11:10 uur. Vervolgens wordt het voor de renners 259,9 kilometer lang afzien. Onderweg wachten 29 secties met kasseien, samen goed voor 55 kilometer. Elke strook is verschillend in lengte en moeilijkheidsgraad. De beruchte Trouée d’Arenberg, dwars door het gevreesde bos van Wallers, dient altijd als eerste grote beproeving, met nog ruim 100 kilometer te gaan.

De kasseistroken van Mons-en-Pévèle en Carrefour de l’Arbre krijgen ook vijf sterren en zijn cruciale momenten voor zowel de favorieten als de outsiders om een gooi naar de winst te doen. De grote vraag is natuurlijk wie er als eerste over de wielerbaan in Roubaix rijdt. De sport betting nederland sites hebben al een favoriet gekozen. Alle ogen zijn, met name door het uitvallen van Wout van Aert, gericht op de winnaar van de Ronde van Vlaanderen. En die luistert naar de naam Mathieu van der Poel.

Wie zijn de favorieten?

Voor Parijs-Roubaix 2024 zijn er een handjevol favorieten. Natuurlijk is er Mathieu van der Poel, als wereldkampioen en winnaar van de Ronde van Vlaanderen. Maar ook Jasper Philipsen, zijn ploeggenoot die vorig jaar tweede werd en Mads Pedersen is ook een kanshebber. Veteraan John Degenkolb, met eerdere successen in Parijs-Roubaix, en Filippo Ganna, tweede in Milaan-San Remo vorig jaar, kunnen zomaar eens verrassen. Tenslotte is er nog Dylan van Baarle de winnaar van 2022, Van de betting sites België hebben we geweldige odds gevonden bij Circus. Hieronder zie je de quoteringen bij de Parijs – Roubaix favorieten,rechtstreeks uit de Circus casino app

Circus odds Parijs Roubaix 2024! wedden

©Circus-04/10/2024-odds kunnen veranderen

Wedden op Parijs – Roubaix 2024 met bonus

Wil je wedden op Parijs – Roubaix en ben je op zoek naar een mooie bonus? De Circus welkomstbonus is dan precies wat je nodig hebt. Met gratis weddenschappen tot €250 kun je inzetten op de Hel van het Noorden en tal van andere sporten. Bovendien heb je te maken met gunstige voorwaarden! Of je nu wilt wedden op wielrennen, voetbal, boksen of een andere sport, met deze bonus hoef je niet te kiezen! Laat deze kans dan ook niet liggen en meld je gelijk aan.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Premier League spanning: Man City vs Aston Villa 
volgend artikel
Top affiche in de Champions League: Real - City