Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Premier League spanning: Man City vs Aston Villa 

In Engeland gaan we van topwedstrijd naar topwedstrijd. Was het een paar dagen geleden nog de strijd tussen de twee koplopers Man City en Arsenal, nu is het tijd voor Manchester City – Aston Villa. De nummer drie tegen de nummer vier van de Premier League.

Liverpool profiteert van puntverlies City

Door het gelijkspel tussen Manchester City en Arsenal afgelopen weekend, nam Liverpool de koppositie in de Premier League over. City kwam thuis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel en daar profiteerde Liverpool van. Aangezien de verschillen in de top drie van de Premier League zo klein zijn, nam Liverpool de koppositie van Arsenal over en staan ze nu drie punten los van Manchester City. Met nog negen wedstrijden te spelen is er nog niets aan de hand, maar een nieuw puntverlies zou de mannen van Pep Guardiola duur komen te staan.

Manchester City gaat deze wedstrijd in met de wetenschap dat Aston Villa zelden resultaten boekt in het Etihad Stadium. Bovendien werden 19 van de laatste 25 wedstrijden tussen deze ploegen gewonnen door Manchester City en zijn de Citizens dit kalenderjaar nog ongeslagen in de Premier League. De laatste nederlaag was op 6 december 2023 tegen Aston Villa. Tijd voor revanche dus! De beste bookmakers Nederland geven de favorietenrol aan City. Dat zie je terug aan de odd van 1.25 voor winst van de thuisploeg. Met de super boost bet365 kan die quotering echter nog flink oplopen! Laten we eens kijken wat de kansen zijn voor Aston Villa.

Verslaat Aston Villa opnieuw Manchester City?

In de Premier League zijn er dit seizoen drie teams die Manchester City wisten te verslaan. Dat was Wolves al vroeg in het seizoen, Arsenal en Aston Villa. Hoewel de overwinning van Wolves erg verrassend was, is de winst van zowel Arsenal als Aston Villa dat duidelijk niet. Aston Villa kent een geweldig seizoen onder Unai Emery en staat niet alleen op een mooie vierde plek in de Premier League, ze staan ook in de kwartfinale van de Conference League. 

Daarnaast hebben ze met Ollie Watson een topschutter in huis en maakt hun spits zelfs nog kans op de gouden schoen. Villa heeft vertrouwen in het duel tegen City en weten bovendien hoe ze de Citizens kunnen verslaan. Aston Villa scoorde in 8 van de laatste 10 wedstrijden tegen Manchester City en ook die statistiek kan de Londense ploeg helpen. Toch is er ook een kanttekening. Aston Villa heeft slechts 3 van de laatste 6 Premier League-duels gewonnen. Na een 4-0 nederlaag tegen de Spurs en een 1-1 gelijkspel tegen West Ham, lijkt de draad weer te zijn opgepakt met een klinkende 2-0 overwinning op de Wolves. Bij de bet sites kunnen ze echter niet rekenen op al te veel optimisme. Een overwinning van Villa staat namelijk op 10 keer je inzet en zelfs een gelijkspel levert je nog 6.50 op! Zie jij wel kansen voor The Villans, dan zijn deze quoteringen van Bet365 zeker de moeite waard. Bovendien hebben we nog een mooie bonus voor je gevonden!

Man City vs Aston Villa odds 03-04-2024

©Bet365 – 01/04/2024 – odds kunnen veranderen

Bookmaker bonus bij wedden op Manchester City – Aston Villa

Speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder staat er bij Bet365 een prachtige welkomstbonus sport wedden klaar. Als je je aanmeldt via de knoppen op deze pagina, stort en een tientje inzet op Manchester City – Aston Villa, krijg je maar liefst 50 euro aan wedtegoed. Daarmee kun je naar hartelust wedden op prachtige wedstrijden in de Premier League, Eredivisie en zelfs op andere sporten. Sla dus snel je slag!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Het kampioensduel in de Premier League: Man City vs Arsenal
volgend artikel
Parijs - Roubaix 2024 - wie wint de Hel van het Noorden?