Betting exchange WBX sluit per direct

De betting exchange WBX is per 16 maart 2015 plotseling gestopt met het aanbieden van weddenschappen. De reden is dat de kosten te hoog zijn en de regulering in het Verenigd Koninkrijk te restrictief wordt.
 
Als je een account hebt, dan kan je je geld nog gewoon terug laten storten, maar wedden kan dus niet meer. Wees snel met het terughalen van je geld, want dat kan nog maar een maand.
 
Voor vragen verwijzen we graag door naar de website van WBX waar je in contact kan komen met de klantenservice.
 
We hebben nog wed bonussen van andere betting exchanges zoals Betfair en Betdaq in onze wed bonus vergelijking.

 

 

De WBX Bonus was beschikbaar tot 16-03-2015. Kijk op de WBX pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

WBX Bonus & Review

WBX is een betting exchange, dus niet een traditionele bookmaker zoals de meeste anderen op onze site. Je krijgt ook niet een zelfde soort bonus bij je storting zoals bij anderen. De wed bonus die je krijgt bij WBX is een gratis weddenschap die je langzamerhand verdiend door gewoon in te zetten en te spelen. Het maakt hierbij niet uit of je wint of verliest, zolang je maar speelt.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

-

Percentage

-

Maximum bonusbedrag

€ 25,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Deze wed bonus is alleen voor nieuwe klanten, die nog geen account hebben bij de betting exchange. Als je 100 euro hebt gewonnen of verloren, dan krijg je een gratis weddenschap van 10 euro. Vervolgens krijg je voor elke 500 euro die je wint of verliest een gratis weddenschap van 5 euro. Je kan maximaal 25 euro aan gratis weddenschappen verdienen, dus dan moet je 1600 euro hebben gewonnen of verloren.

Het gaat dus niet om hoeveel je inzet, maar hoeveel je verliest of wint.

Laagste quotering

-

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

16-03-2015

Conclusie

Deze wed bonus van WBX is geen bijzonder goede bonus. Je moet namelijk netto 100 euro winst of verlies hebben voordat je je eerste gratis weddenschap krijgt. Als je dat vergelijkt met storting bonussen waar je alleen voor hoeft te storten of risicovrije weddenschappen en dan komt deze bonus er niet goed af.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Gratis weddenschap

Voorbeeld

Maak een account aan bij WBX en speel mee in hun betting exchange. Als je meer dan 100 euro hebt gewonnen of verloren, dan krijg je je eerste 10 euro gratis weddenschap. Na nog eens 500 euro te hebben verloren of gewonnen krijg je weer een gratis weddenschap van 5 euro.

Verkrijg de bonus in drie stappen