Belangrijke Informatie

SuperLenny accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

SuperLenny Logo Large
© SuperLenny

SuperLenny Review & Ervaringen

SuperLenny is onderdeel van de grote partij Betit Operations en is voorzien van een Europese wedlicentie wat reeds veel zegt over haar betrouwbaarheid. Betit wenst SuperLenny een grote partij op de Europese wedmarkt te maken en hierbij mag Nederland natuurlijk niet vergeten worden. Dit doet het dan ook niet en zo biedt het o.a. iDeal als betaaloptie aan en presenteert het op onze website een exclusieve welkomstbonus voor Nederlanders. Helaas accepteert SuperLenny geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Kies voor een alternatieve bookmaker bonus!

 

Categorie Waarde Score
Aanmelden X ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 50% tot € 50 ★★★★
Promoties Weinig ★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,6% ★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Mail Chat ★★★★
Totaalscore 8,4/10

 

SuperLenny Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de SuperLenny buttons op onze website hebt geklikt, kom je direct op de website van SuperLenny terecht. Hier kun je vervolgens rechtsboven op ´Sign Up´ klikken of op de ´Deposit´ button. Het registratieformulier opent en je kunt je persoonlijke gegevens invullen. Na het klikken op de bevestigingsmail is je registratie voltooid en kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan zoals eerder vermeld met iDeal maar verder ook met bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Hou er wel rekening mee dat wanneer je een eerste storting met Skrill, Neteller of een PaySafeCard maakt je geen bonus ontvangt.

SuperLenny Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de exclusieve welkomstbonus van SuperLenny. Naast deze welkomstbonus biedt het nog 1 vaste promotie. Namelijk elke dag kiest het 1 wedstrijd uit waarbij het verhoogde quoteringen aanbiedt. Deze wedstrijd vind je terug op de promotie pagina van SuperLenny en de verhoogde quoteringen worden 60 minuten voor aanvang van het duel bekend gemaakt. Verder vind je bij SuperLenny helaas weinig sport gerelateerde acties terug.

SuperLenny Welkomstbonus
© SuperLenny

SuperLenny Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Met een 25tal verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen biedt SuperLenny een soortgelijk aanbod als de meeste andere bookmakers. Zo´n 80 selecties per wedstrijd waar je op kunt inzetten is ietwat onder gemiddeld maar ook zeker niet slecht. Wat ook niet slecht is, is de mobiele app van SuperLenny. Deze is zowel beschikbaar voor Android als iOS en werkt enorm flexibel.

SuperLenny Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge van SuperLenny ligt zo tussen de 5% en 6%. Dit is een quoteringen marge die nagenoeg gelijk ligt met de meeste andere bookmakers. Wat anders is bij SuperLenny dan bij andere bookmakers is dat het normaliter geen limieten kent. Je kunt dus zoveel inzetten als je wil wat met name voor de grotere spelers erg interessant is.

SuperLenny Uitbetaling en Contact

Storten kan met veel methodes en ditzelfde geldt voor uitbetalen. Je kunt kiezen tussen een uitbetaling via Skrill, Neteller of een bankoverschrijving. Een uitbetaling via de eerste 2 genoemde kanalen zorgt ervoor dat het geld nagenoeg direct op je rekening staat. Een bankoverschrijving neemt enkele werkdagen in beslag. Aan geen van de genoemde methodes zijn extra kosten verbonden. Qua contact kun je de FAQ raadplegen, een e-mail sturen of die vliegensvlugge live chat gebruiken.

SuperLenny Conclusie

SuperLenny is een mooi voorbeeld van een bookmaker dat haar zaakjes goed op orde heeft en een fijne bookmaker voor iedereen is. Je hebt vele stort- en uitbetalingsmogelijkheden, er is een live chat beschikbaar en de mobiele app werkt vliegensvlug. Ook biedt het voldoende sporten aan waar je op kunt wedden, zijn de quoteringen fair en de limieten hoog. Het enige verbeterpunt is eigenlijk het feit dat het relatief weinig promoties voor sportwedden aanbiedt. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door een geweldige exclusive welkomstbonus. SuperLenny accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Benieuwd naar de beste alternatieven? Klik onderstaand.