SuperLenny Bonus – eerste stortingsbonus

Grijp je kans en profiteer als Nederlander nu van de exclusieve SuperLenny Bonus. De SuperLenny Bonus is een welkomstbonus van 50% tot € 50 met zeer gunstige voorwaarden. Je hoeft nu enkel je bonusbedrag 6x in te zetten om je bonus vrij te spelen! Inzetten kan reeds op odds van 2.00 of hoger en in totaal heb je hier 30 dagen de tijd voor. Een extra voordeel is dat storten met iDeal nu ook mogelijk is! Voetnoot: Deze bonus is exclusief beschikbaar via weddenbonus.com, klik dan ook uitsluitend op een aanmeld button via onze website.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 50,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De SuperLenny Bonus is exclusief beschikbaar via onze website. Klik dan ook op een van de SuperLenny buttons op onze website en meld je aan. Stort vervolgens € 10(+) met met iDeal of Visa/Mastercard en je ontvangt 50% bonus tot maximaal € 50. Eerste stortingen met Skrill, Neteller of een PaySafeCard leveren je helaas geen bonus op. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 6x in te zetten op odds van 2.00 of hoger. Zowel enkelvoudige als combinatie weddenschappen zijn toegestaan!

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Met een bonuspercentage van 50% en bonusbedrag van € 50 is de SuperLenny Bonus van prima niveau. Wat de SuperLenny Bonus echter zo speciaal maakt is dat je nu door een exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en SuperLenny kunt profiteren van het feit dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten om de bonus vrij te spelen! De 2.00 quotering is ietwat aan de hoge kant maar met 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen mag dit geen enkel probleem zijn. De SuperLenny Bonus krijgt van ons dan ook 4,5 ster!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Prima bonusbedrag
  • Enkel bonusbedrag hoeft 6x ingezet te worden
  • Storten kan onder andere met iDeal
  • Enkel 2.00(+) odds tellen mee voor vrijspelen

Voorbeeld

Klik exclusief op een van de SuperLenny Buttons en meld je aan. Maak vervolgens een storting van bijvoorbeeld € 100 en hierna ontvang je direct 50% bonus t.w.v. € 50. Je dient nu enkel je bonusbedrag 6x in te zetten (€ 300). Nadat je in totaal € 300 inzet binnen 30 dagen op odds van 2.00 of hoger is je € 50 bonus vrijgespeeld.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

SuperLenny Review & Ervaringen

SuperLenny is onderdeel van de grote partij Betit Operations en is voorzien van een Europese wedlicentie wat reeds veel zegt over haar betrouwbaarheid. Betit wenst SuperLenny een grote partij op de Europese wedmarkt te maken en hierbij mag Nederland natuurlijk niet vergeten worden. Dit doet het dan ook niet en zo biedt het o.a. iDeal als betaaloptie aan en presenteert het op onze website een exclusieve welkomstbonus voor Nederlanders. Wat het nog meer te bieden heeft lees je onderstaand.

SuperLenny Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de SuperLenny buttons op onze website hebt geklikt, kom je direct op de website van SuperLenny terecht. Hier kun je vervolgens rechtsboven op ´Sign Up´ klikken of op de ´Deposit´ button. Het registratieformulier opent en je kunt je persoonlijke gegevens invullen. Na het klikken op de bevestigingsmail is je registratie voltooid en kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan zoals eerder vermeld met iDeal maar verder ook met bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Hou er wel rekening mee dat wanneer je een eerste storting met Skrill, Neteller of een PaySafeCard maakt je geen bonus ontvangt.

SuperLenny Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de exclusieve welkomstbonus van SuperLenny. Naast deze welkomstbonus biedt het nog 1 vaste promotie. Namelijk elke dag kiest het 1 wedstrijd uit waarbij het verhoogde quoteringen aanbiedt. Deze wedstrijd vind je terug op de promotie pagina van SuperLenny en de verhoogde quoteringen worden 60 minuten voor aanvang van het duel bekend gemaakt. Verder vind je bij SuperLenny helaas weinig sport gerelateerde acties terug.

SuperLenny Welkomstbonus
© SuperLenny

SuperLenny Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Met een 25tal verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen biedt SuperLenny een soortgelijk aanbod als de meeste andere bookmakers. Zo´n 80 selecties per wedstrijd waar je op kunt inzetten is ietwat onder gemiddeld maar ook zeker niet slecht. Wat ook niet slecht is, is de mobiele app van SuperLenny. Deze is zowel beschikbaar voor Android als iOS en werkt enorm flexibel.

SuperLenny Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge van SuperLenny ligt zo tussen de 5% en 6%. Dit is een quoteringen marge die nagenoeg gelijk ligt met de meeste andere bookmakers. Wat anders is bij SuperLenny dan bij andere bookmakers is dat het normaliter geen limieten kent. Je kunt dus zoveel inzetten als je wil wat met name voor de grotere spelers erg interessant is.

SuperLenny Uitbetaling en Contact

Storten kan met veel methodes en ditzelfde geldt voor uitbetalen. Je kunt kiezen tussen een uitbetaling via Skrill, Neteller of een bankoverschrijving. Een uitbetaling via de eerste 2 genoemde kanalen zorgt ervoor dat het geld nagenoeg direct op je rekening staat. Een bankoverschrijving neemt enkele werkdagen in beslag. Aan geen van de genoemde methodes zijn extra kosten verbonden. Qua contact kun je de FAQ raadplegen, een e-mail sturen of die vliegensvlugge live chat gebruiken.

SuperLenny Conclusie

SuperLenny is een mooi voorbeeld van een bookmaker dat haar zaakjes goed op orde heeft en een fijne bookmaker voor iedereen is. Je hebt vele stort- en uitbetalingsmogelijkheden, er is een live chat beschikbaar en de mobiele app werkt vliegensvlug. Ook biedt het voldoende sporten aan waar je op kunt wedden, zijn de quoteringen fair en de limieten hoog. Het enige verbeterpunt is eigenlijk het feit dat het relatief weinig promoties voor sportwedden aanbiedt. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door een geweldige exclusive welkomstbonus. Benut deze welkomstbonus nu ook en ervaar het speelgemak bij SuperLenny.