Staybet Bonus – eerste stortingsbonus

De Staybet Bonus is een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 300. Je hebt vervolgens 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 11x in te zetten. Je stortingsbedrag hoef je niet rond te spelen. Vrijspelen kan door het maken van combinatieweddenschappen met een minimale totaalquotering van 2.00 of hoger. Een voordeel is dat je bij Staybet ook kunt wedden met iDeal!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 300,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Staybet Welkomstbonus is een stortingsbonus van 100% tot € 300. Een storting maken kan vanaf € 10 met onder andere iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Bij het maken van je storting kun je de bonus selecteren en het bonusbedrag ontvang je hierna direct. Je bonusbedrag dien je hierna binnen 30 dagen 11x rond te spelen op combinatie bets met een minimale totaalquotering van 2.00. Per weddenschap telt maximaal € 25 mee voor het vrijspelen van je bonus.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Staybet Welkomstbonus blinkt uit door het hoge bonusbedrag van maar liefst € 300. Het bonuspercentage van 100% is daarnaast ook uitstekend. Je hoeft verder je stortingsbedrag niet rond te spelen, enkel het bonusbedrag 11x. Dit is prima te doen binnen het tijdsbestek van 30 dagen. Het feit dat je enkel kunt inzetten op combi bets voor het vrijspelen van de bonus en maximaal € 25 kunt spelen per weddenschap is helaas van wat minder niveau. Desalniettemin verdient de Staybet Bonus een score van 4 punten.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog Bonusbedrag van € 300
  • Enkel bonusbedrag hoeft rondgespeeld te worden
  • Storten met iDeal is mogelijk
  • Maximaal € 25 per weddenschap
  • Enkel gecombineerde bets tellen mee

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 en ontvangt hierna direct € 100. Je dient nu je bonusbedrag 11x in te zetten. In totaal dien je dus een bedrag van € 1.100 in te zetten. Doordat je maximaal € 25 per weddenschap mag inzetten, dien je een minimum van 44 weddenschappen te plaatsen. Dit kan telkens door te kiezen voor combi bets met een odd van 2.00 of hoger en je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Staybet Review & Ervaringen

Staybet is een relatief jonge bookmaker en sinds 2016 actief. Waar het de meeste klanten kent uit Scandinavië vergaart het recentelijk ook meer bekendheid in Nederland. Dit komt onder andere doordat men iDeal aanbiedt als betaaloptie. Wat Staybet nog meer aanbiedt vind je onderstaand terug.

Staybet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Staybet buttons op onze website klikt kom je op de bonuspagina van Staybet terecht. Hier kun je klikken op ´Sign up Now´ en vervolgens op de ´Sign Up´ button bovenaan de website. Hier vul je je persoonlijke gegevens in en nadat je de registratie email bevestigd hebt, kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je de keuze tussen iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Alle stortingsmethodes kennen geen extra kosten.

Staybet Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de Staybet welkomstbonus. Naast deze welkomstbonus biedt Staybet ook nog verschillende andere promoties. Helaas zijn deze voornamelijk gericht op casino spelen. Sport promoties kom je niet snel tegen op de website van Staybet.

Staybet Actie
© Staybet

Staybet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Staybet biedt zo´n 20 verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen. Dit zowel pre-match als live. Dit is ietwat onder het gemiddelde ten opzichte van andere bookmakers. Met zo´n 70 verschillende selecties per (voetbal)wedstrijd is het aanbod redelijk. Mobiel wedden is verder wel optimaal doordat Staybet zowel een app voor Android als iOS aanbiedt.

Staybet Quoteringen en Limieten

Staybet hanteert een quoteringen marge van zo´n 5% tot 6% voor voetbal- en sportweddenschappen. Dit is ongeveer gelijk met de meeste andere bookmakers. Verder zul je niet snel te maken krijgen met limieten bij Staybet. Hierdoor kan je veel inzetten tegen prima quoteringen.

Staybet Uitbetaling en Contact

Naast vele betaalopties biedt Staybet ook verscheidene uitbetaal opties. Zo kun je onder andere uitbetalen via Skrill, Neteller, Visa/Mastercard en een bankoverschrijving. In de eerste 2 gevallen staat het opgevraagde bedrag nagenoeg direct op je rekening. Bij een Visa/Mastercard uitbetaling en een bankoverschrijving duurt dit doorgaans enkele werkdagen. Kosten zijn hier verder niet aan verbonden. Mocht je de klantenservice van Staybet nodig hebben kan dit via email (support@staybet.com), Social Media (Facebook/Twitter), de FAQ sectie of via de live chat. Deze is van 09.00 tot 24.00u beschikbaar.

Staybet Conclusie

Staybet is een jonge bookmaker maar heeft haar zaakjes reeds prima op orde. Het enige dat we eigenlijk kunnen aanmerken is dat het wat meer promoties kan bieden aan klanten die geïnteresseerd zijn in sportweddenschappen en dat het haar wedden aanbod ietwat kan uitbreiden. Verder zijn de randvoorwaarden uitstekend (veel (uit)betaalopties, prima klantenservice en mobiele app) en kun je met de quoteringen marge en weinige limieten gerust zoveel weddenschappen plaatsen als je wil.