Belangrijke Informatie

Vanwege negatieve ervaringen met Staybet raden wij een aanmelding af. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Klik onderstaand en wed plezierig en voordelig!

 

Staybet Review & Ervaringen

Staybet is een relatief jonge bookmaker en sinds 2016 actief. Waar het de meeste klanten kent uit Scandinavië vergaart het recentelijk ook meer bekendheid in Nederland. Dit komt onder andere doordat men iDeal aanbiedt als betaaloptie. Wat Staybet nog meer aanbiedt vind je onderstaand terug.

Staybet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Staybet buttons op onze website klikt kom je op de bonuspagina van Staybet terecht. Hier kun je klikken op ´Sign up Now´ en vervolgens op de ´Sign Up´ button bovenaan de website. Hier vul je je persoonlijke gegevens in en nadat je de registratie email bevestigd hebt, kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je de keuze tussen iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Alle stortingsmethodes kennen geen extra kosten.

Staybet Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de Staybet welkomstbonus. Naast deze welkomstbonus biedt Staybet ook nog verschillende andere promoties. Helaas zijn deze voornamelijk gericht op casino spelen. Sport promoties kom je niet snel tegen op de website van Staybet.

Staybet Actie
© Staybet

Staybet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Staybet biedt zo´n 20 verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen. Dit zowel pre-match als live. Dit is ietwat onder het gemiddelde ten opzichte van andere bookmakers. Met zo´n 70 verschillende selecties per (voetbal)wedstrijd is het aanbod redelijk. Mobiel wedden is verder wel optimaal doordat Staybet zowel een app voor Android als iOS aanbiedt.

Staybet Quoteringen en Limieten

Staybet hanteert een quoteringen marge van zo´n 5% tot 6% voor voetbal- en sportweddenschappen. Dit is ongeveer gelijk met de meeste andere bookmakers. Verder zul je niet snel te maken krijgen met limieten bij Staybet. Hierdoor kan je veel inzetten tegen prima quoteringen.

Staybet Uitbetaling en Contact

Naast vele betaalopties biedt Staybet ook verscheidene uitbetaal opties. Zo kun je onder andere uitbetalen via Skrill, Neteller, Visa/Mastercard en een bankoverschrijving. In de eerste 2 gevallen staat het opgevraagde bedrag nagenoeg direct op je rekening. Bij een Visa/Mastercard uitbetaling en een bankoverschrijving duurt dit doorgaans enkele werkdagen. Kosten zijn hier verder niet aan verbonden. Mocht je de klantenservice van Staybet nodig hebben kan dit via email (support@staybet.com), Social Media (Facebook/Twitter), de FAQ sectie of via de live chat. Deze is van 09.00 tot 24.00u beschikbaar.

Staybet Conclusie

Staybet is een jonge bookmaker maar heeft haar zaakjes reeds prima op orde. Het enige dat we eigenlijk kunnen aanmerken is dat het wat meer promoties kan bieden aan klanten die geïnteresseerd zijn in sportweddenschappen en dat het haar wedden aanbod ietwat kan uitbreiden. Verder zijn de randvoorwaarden uitstekend (veel (uit)betaalopties, prima klantenservice en mobiele app) en kun je met de quoteringen marge en weinige limieten gerust zoveel weddenschappen plaatsen als je wil.