De beste sportweddenschappen promoties van de week

Elke week opnieuw vraag je jezelf het volgende misschien wel eens af: Waar moet ik in godsnaam nu weer op gaan wedden? Gelukkig beschikken wij over een ijverig team van echte sportkenners die alle beste betting sites promoties op een rij zetten voor jou, en continu deze pagina updaten met de interessantste, en meest gunstige sportsbook promoties. Er zijn twee verschillende soorten aanbiedingen die we bespreken. Allereerst zijn er de vaste waarden die elke week hetzelfde blijven, zoals standaard accumulator bonussen, hiernaast updaten we week na week de dynamische promo’s zoals freebets en odds boosts, aangezien deze elke week andere acties bij wedstrijden aanbieden.

Waar op wedden in februari? (vanaf 10-02-2020)

Moest je nog geen gebruik hebben gemaakt van de Svenbet mid-winter cash races dan kan je dit nog altijd doen. Hier kan je elke week punten verzamelen voor een eindklassement waar je met al je inzetten tot € 14.000 cash kan verdienen! Dit is een tijdelijke actie, dus pak ze wanneer deze nog beschikbaar is.

Ook bij betFIRST heb je deze week een fijne promo te pakken. Via hun ‘tennis week’ campagne kan je de hele week bij prematch combinatie weddenschappen met minstens 3 selecties een freebet (€ 5) ontvangen voor op hetzelfde tennis toernooi in te zetten. Met de topper Standard – Brugge op het agenda pakken ze ook stevig uit met een € 25 risk free bet!

 

Elke week update weddenbonus de beste bookmaker promoties!

Dit zijn ook opties, maar enkel voor Belgen:

Bij Unibet heb je al een hele tijd een doorlopende nieuwe promo in de vorm van hun geweldige Unibet streakr aanbieding waar je aan de hand van voorspellingen extra cashprijzen kan winnen tot € 3000! Het enige wat je moet doen, is een geweldige winning streak van voorspellen achter de rug hebben en de andere spelers kloppen in het klassement.

Een andere goede promo in het arsenaal van Unibet is die voor NBA basketbal. Weer een klassement waar je punten verdient met winnende bets, hier kan je tot 7500 EUR verdienen met een eerste plaats! Hoe hoger de quoteringen van je NBA bet, hoe meer punten je krijgt bij winst.

 

Vaste promoties: Deze acties kan je elke week opnieuw gebruiken!

Weet je niet goed waar je op kan wedden? Deze bookmakers bieden elk vaste promoties aan naast hun standaard eerste stortingsbonus:

 

 

Bookie Meer info Reload (meer dan 1x) Combi boost Cashback? Enkel Belgie Speciaal? Link naar site
Svenbet Bonus Ja (5 x tot 35% per maand) tot 30% 10% Nee Bijna elke week
B-bets Bonus Eenmalig tot 100% Nee Nee Rewards store (bidbets)
Interwetten Bonus Nee Nee Nee Nee Insurance (Bundesliga)
BetFIRST Nee tot 50% Nee Nee Elke week
Bet90 Bonus Nee tot 50% Nee Nee Elke week
Betrebels Bonus Ja (50%) tot 80% Nee Nee Insurance (tennis/voetbal)
Unibet Bonus Nee tot 30% Nee Enkel BE Elke week
Ladbrokes bonus Nee tot 20% Nee Enkel BE Elke week
Bet777 bonus Nee tot 50% Nee Enkel BE Elke week

 

Sommige van deze bookmakers hebben nog extra speciale promo’s die nergens in deze tabel passen:

Freebet clubs waar je elke week een gratis weddenschap mee kan ontvangen:

  • Zowel Unibet als BetFIRST & Bet777

Bij Unibet heb je ook nog een speciale ‘doelpuntenmaker terugbetaling actie’

  • Wed op de eerste scorer van een match, scoort iemand anders in de eerste 10 minuten? Geld terug!

 

Bij Bet90 krijg je ook een ‘late goal cashback’ optie in de Bundesliga of in Engeland. Bij een goal na de 90ste minuut krijg je dan je geld terug in de vorm van freebet (max € 50).

Unibet & Intertops leveren ook een ‘vriendenbonus’ aan, waarbij je geld krijgt om gewoon iemand via jou link of code te laten registreren.

Circus levert voor Belgen enkel vaak hun ‘Super odds’ waarbij je een verhoging van quoteringen krijgt op een redelijk makkelijk resultaat (5.0, max bet € 10 = € 50 max winst)

NEO.bet heeft een bonus systeem waarbij je punten kan verdienen die je dan kan inruilen in een speciale Rewards store.

Waarom bieden bookmakers speciale acties aan?

Als gokker heb je drie grote voordelen op de bookies;

  1. Zij willen namelijk graag jou als klant aantrekken.
  2. Er zijn heel veel goksites op de markt, met grote onderlinge concurrentie als gevolg.
  3. Nadat je een account hebt, willen zij jou ook graag actief houden als klant!

Indien je het slim speelt kijk je dus constant naar de beste beschikbare acties van het moment. En dat is nu net de service die wij aanbieden via deze pagina zowel als onze email nieuwsbrief. Elke week kijken wij welke wed sites de meest aantrekkelijke aanbiedingen te prijs stellen.

Vanaf het moment je bij onze nieuwsbrief zit, hoef je dus helemaal niets meer zelf te doen. We sturen je elke week een update wanneer we deze pagina ook met nieuwe informatie hebben geupdate, je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken over emails vol spam & domme aanbiedingen die je toch niet nodig hebt. Wij sturen enkel een korte herinnering, die er zo uitziet:

“Hey! Jij! Vooraleer je gaat wedden op (sport event X & Y) kijk je best even naar onze lijst met promo’s!”

Ook een aanrader is om deze pagina snel even te bookmarken, indien je nog in de vroege jaren 90 woont en over geen email beschikt.

Wat voor verschillende aanbiedingen zijn er?

Er zijn een hele hoop opties in het promotionele aanbod van goksites, van free bets tot odds boosts en reload bonussen. Zelfs de manier waarop deze acties worden ingevuld kunnen zelfs hard verschillen.

Free bets

Hier heb je al meteen twee verschillen. Een risk free bet biedt je enkel je geld terug in de vorm van een gratis weddenschap bij verlies. Indien je dus niet wint, krijg je een freebet, maar indien je wel wint krijg je gewoon de normale uitbetaling.

Een normale freebet levert simpelweg een kans op om in te zetten met geld dat je niet hebt, je pakt dus in 90% van de gevallen (tenzij anders aangegeven) enkel de winst van je inzet, en niet de weddenschap zelf.

Odds boosts

Een odds boost kan ook ingevuld worden op een paar manieren. Allereerst de vanzelfsprekende optie, de notering wordt verhoogd waardoor je dus meer wint bij een inzet. Een andere manier dat eigenlijk net op hetzelfde neerkomt is een winstverhoging. In plaats van rechtstreeks de quoteringen hoger te maken, wordt je winst verhoogd met een bepaald percentage.

Vaak gaat het ook om een specifieke gebeurtenis in een wedstrijd, denk maar aan de acties van Ladbrokes. Via hun ‘oh my odds’ pagina vind je odds boosts voor speciale events in wedstrijden zoals bijvoorbeeld; ‘Team/Speler X scoort eerst”.

Jackpots

De meeste grote bookies bieden vaak competities tussen spelers aan om de meeste correcte resultaten/weddenschappen te voorspellen. Vaak krijg je dit soort jackpots enkel voor grote evenementen zoals bijvoorbeeld Grand Slam tennis, de Tour de France, …,. Er is dan meestal een (grote) prijzenpot die verdeeld wordt over de top wedders met het meeste punten in het klassement.