00:08 uur

Nu 60 euro bonus bij betFIRST

Ook dit jaar berichten wij natuurlijk over alle belangrijke veranderingen bij de bookmakers. Nieuwe promoties worden gelanceerd, bookmakers fuseren met concurrenten en nu en dan besluit een bookmaker ook, om zijn bonus aan te passen. Soms is dat goed nieuws voor de spelers, soms niet. Nou, wij hebben vandaag goed nieuws, want de welkomstbonus van betFIRST werd verhoogd naar 60 euro.

We zullen nu even verklaren, hoe u kans maakt op deze bonus, en wat het aanbod beinhoudt. Hier is wat u stap voor stap hoeft te doen:
1. U moet zich op betFIRST registreren. Daarbij moeten verschillende persoonlijke gegevens ingevuld worden en men moet ook akkord gaan met de algemene voorwaarden en regels van betFIRST.
2. Daarna kunt u het eerste weddenschap zetten.
3. Voor het geval dat u wint krijgt u al zeker uw winst. Maar mocht u verliezen, dan krijgt u door betFIRST de inzet tot een hoogte van 50 euro terugbetaald.

Voorbeeld: U zet 20 euro op uw eerste weddenschap. Als het weddenschap wint, krijgt u de winst goedgeschreven. Indien u verliest, betaald betFIRST uw inzet van 20 euro terug. Zo kunt u zonder risico wedden en een bonus van 50 euro krijgen. Maar dat is niet alles- de bookmaker legt er nog een schep bovenop.

Naast de 50 euro bonus kunt u nu ook nog eens mobiel wedden zonder risico. Want op uw eerste mobiele weddenschap betaalt betFIRST tot 10 euro terug. Samen maakt u dus kans op een welkomstbonus van 60 euro, jawel. Indien u dus nog niet geregistreerd bent op deze site, dan wordt het nu tijd om uw kans te wagen. Natuurlijk zullen wij ook ins ons bonus-vergelijk over alle verdere veranderingen berichten.