De NightRush Bonus was beschikbaar tot 31-08-2018. Kijk op de NightRush pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

NightRush Bonus – eerste stortingsbonus

Nederlanders kunnen exclusief via onze website profiteren van een 50% tot € 50 welkomstbonus bij bookmaker NightRush. Na ontvangst van je bonus heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 10x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Een groot voordeel van NightRush is dat je er kunt storten met iDeal. Je hebt geen speciale bonus code nodig voor het verkrijgen van je bonus. Aanmelden via onze site volstaat voor het verkrijgen van de exclusieve 50% tot € 50 NightRush Welkomstbonus.

Bonus details

Min. storting

€ 10,00

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 50,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je storting met iDeal of Visa/Mastercard ontvang je direct een 50% NightRush Bonus tot maximaal € 50. Erna hoef je enkel je bonusbedrag 10x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. In totaal heb je hier 30 dagen de tijd voor. Voor combinatieweddenschappen geldt dat de gecombineerde odd 2.00 of hoger dient te zijn. Hou er rekening mee dat weddenschappen op Amerikaanse Sporten zoals Basketball en American Football niet meetellen voor het vrijspelen van je bonus. Alle andere bets tellen wel mee.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Tips

Bij stortingen met Neteller, Skrill of PaySafeCard ontvang je helaas geen bonus.

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

31-08-2018

Conclusie

Een bonuspercentage van 50% en bonusbedrag van € 50 zijn helaas een beetje karig. Ook is de rondspeel quotering van 2.00 enigszins hoog. Gelukkig hoef je wel enkel 10x je bonusbedrag in te zetten en heb je hiervoor 30 dagen de tijd. De NightRush Bonus verdient daarom een score van 3,5 ster en is het aanmelden waard.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Enkel bonus hoeft 10x ingezet te worden
  • Storten met iDeal is mogelijk
  • Minimum quotering van 2.00

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100, dan betekent dit dat je de maximale bonus van € 50 ontvangt. Je dient erna 10x je bonusbedrag (10 x € 50 = € 500) in te zetten om je bonus vrij te spelen. Dit doe je binnen 30 dagen op (gecombineerde) odds van 2.00(+).

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

NightRush Review & Ervaringen

Hieronder kan je onze ervaringen met NightRush nalezen en kan je merken hoe ze scoren op de volgende punten. NightRush is een jonge bookmaker die een licentie heeft in Malta en die nu ook actief is op de Nederlandstalige markt.
 

NightRush Account maken en Geld Storten

Aanmelden kan enkel voor wedders uit Nederland. Klik hier op de button of foto van NightRush en je komt onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Ook als je de exclusieve bonus wenst, zal je dit ook via onze link dienen te doen. Daarna klik je vervolgens op ‘Claim your bonus’ en je komt op het registratie formulier terecht. Vul hier je naam, e-mailadres, geboortedatum en wachtwoord. Je hebt geen promo code nodig om te genieten van de exclusieve bonus. Storten kan je na de registratie doen via iDeal, Skrill, Neteller, Paysafecard, Visa of Mastercard. Hou er wel rekening mee dat je bij een eerste storting met Skrill, Neteller of PaySafeCard helaas geen bonus ontvangt.

 

NightRush Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je welkomstbonus kunnen nalezen. Geregeld doet NightRush ook promoties en momenteel is er de Reload promotie van 20% tot €200. Daarnaast is er een promotie Combo booster waarmee je tot 30% extra winst kan pakken. En tenslotte is er een live betting promotie waarmee je meer geld kan winnen bij het voorspellen van het volgende doelpunt.

 

Logo NightRush
© NightRush

NightRush Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het NightRush wedden aanbod heeft 34 verschillende sporten waarop je kan wedden. Daaronder vallen ook e-sports, politiek en entertainment, wat leuk is voor de wedders die graag ook wisselen van events. Op een belangrijke voetbalwedstrijd zijn er 180 sub weddenschappen mogelijk. NightRush mobiel wedden is niet mogelijk via app, maar je kan wel de mobiele website gebruiken.
 

NightRush Quoteringen en Limieten

De quoteringen zijn heel goed bij bookmaker NightRush. Op voetbal en dan vooral belangrijke voetbalwedstrijden nemen ze weinig marge, met een gemiddelde van 3,5% en op algemene, dus de andere sporten is er een marge van 3,1%. NightRush is een jonge bookmaker maar er zijn ons geen verhalen bekend dat ze limieten opleggen.
 

NightRush Uitbetaling en Contact

Uitbetalen kan net zoals bij de andere bookmakers via verschillende manieren en dat is meestal net op dezelfde manier als waarop je gestort hebt. Je hebt de keuze uit Visa, MasterCard, Skrill, Neteller en een bankoverschrijving. Vanaf €20 kan je je winsten laten uitbetalen en dat allemaal zonder enige kosten te moeten betalen. Je kan de NightRush klantendienst contacteren via het contactformulier op de ‘contact us’ pagina of via de live chat.
 

NightRush Conclusie

Ondanks het feit dat NightRush nog maar recent is opgericht, scoren ze goed op veel vlakken. Het is makkelijk om een account aan te maken en de bookmaker heeft een goed functionerende website. De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar je kan wel het Engels selecteren. Je kan de klantendienst via de live chat contacteren, wat het een stuk makkelijker maakt als je een vraag dient te stellen. Twee andere pluspunten zijn het kunnen storten met iDeal en de verschillende promoties die NightRush aan hun vaste wedders biedt. Maar het allergrootste voordeel zijn de fantastische quoteringen waarmee ze uitpakken. Als je graag lang bij dezelfde bookmaker speelt, dan is deze bookmaker zeker iets voor jou.