Belangrijke Informatie

NightRush accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

NightRush Review & Ervaringen

Hieronder kan je onze ervaringen met NightRush nalezen en kan je merken hoe ze scoren op de volgende punten. NightRush is een jonge bookmaker die een licentie heeft in Malta en die nu ook actief is op de Nederlandstalige markt.

NightRush Account maken en Geld Storten

Aanmelden kan enkel voor wedders uit Nederland. Klik hier op de button of foto van NightRush en je komt onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Ook als je de exclusieve bonus wenst, zal je dit ook via onze link dienen te doen. Daarna klik je vervolgens op ‘Claim your bonus’ en je komt op het registratie formulier terecht. Vul hier je naam, e-mailadres, geboortedatum en wachtwoord. Je hebt geen promo code nodig om te genieten van de exclusieve bonus. Storten kan je na de registratie doen via Skrill, Neteller, Paysafecard, Visa of Mastercard. Hou er wel rekening mee dat je bij een eerste storting met Skrill, Neteller of PaySafeCard helaas geen bonus ontvangt.

 

NightRush Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je welkomstbonus kunnen nalezen. Geregeld doet NightRush ook promoties en momenteel is er de Reload promotie van 20% tot €200. Daarnaast is er een promotie Combo booster waarmee je tot 30% extra winst kan pakken. En tenslotte is er een live betting promotie waarmee je meer geld kan winnen bij het voorspellen van het volgende doelpunt.

 

Logo NightRush
© NightRush

NightRush Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het NightRush wedden aanbod heeft 34 verschillende sporten waarop je kan wedden. Daaronder vallen ook e-sports, politiek en entertainment, wat leuk is voor de wedders die graag ook wisselen van events. Op een belangrijke voetbalwedstrijd zijn er 180 sub weddenschappen mogelijk. NightRush mobiel wedden is niet mogelijk via app, maar je kan wel de mobiele website gebruiken.

NightRush Quoteringen en Limieten

De quoteringen zijn heel goed bij bookmaker NightRush. Op voetbal en dan vooral belangrijke voetbalwedstrijden nemen ze weinig marge, met een gemiddelde van 3,5% en op algemene, dus de andere sporten is er een marge van 3,1%. NightRush is een jonge bookmaker maar er zijn ons geen verhalen bekend dat ze limieten opleggen.

NightRush Uitbetaling en Contact

Uitbetalen kan net zoals bij de andere bookmakers via verschillende manieren en dat is meestal net op dezelfde manier als waarop je gestort hebt. Je hebt de keuze uit Visa, MasterCard, Skrill, Neteller en een bankoverschrijving. Vanaf €20 kan je je winsten laten uitbetalen en dat allemaal zonder enige kosten te moeten betalen. Je kan de NightRush klantendienst contacteren via het contactformulier op de ‘contact us’ pagina of via de live chat.

NightRush Conclusie

Ondanks het feit dat NightRush nog maar recent is opgericht, scoren ze goed op veel vlakken. Het is makkelijk om een account aan te maken en de bookmaker heeft een goed functionerende website. De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar je kan wel het Engels selecteren. Je kan de klantendienst via de live chat contacteren, wat het een stuk makkelijker maakt als je een vraag dient te stellen. Een ander pluspunt is de verschillende promoties die NightRush aan hun vaste wedders biedt. Maar het allergrootste voordeel zijn de fantastische quoteringen waarmee ze uitpakken. Als je graag lang bij dezelfde bookmaker speelt, dan is deze bookmaker zeker iets voor jou.