Partners

In dit partneroverzicht vind je handige websites met betrekking tot voetbal en andere sporten. Variërend van nieuws tot live scores en transfernieuws tot statistieken. Ben jij geïnteresseerd om jouw website ook aan deze lijst toe te voegen? Wij staan altijd open om te praten over een linkruil of andere vorm van partnerschap. Neem hiervoor contact met ons op via ons Contactformulier.

Zelf geven wij geïnteresseerden ook de gelegenheid om om een sponsorverzoek in te dienen. Ook dit punt komt aan bod op deze pagina. Ten slotte bevelen we nog enkele zeer goede bookmakers aan voor het plaatsen van sportweddenschappen.

 

Partnersites

  • Voetbal.com – Livescores, artikels, interviews, standen, resultaten, teaminformatie en spelersinformatie.
  • Transfermarkt.nl – Marktwaarde van voetbalspelers en voetbalploegen, gedetailleerde statistieken en laatste transfer informatie.
  • Fussball-Liveticker.eu – Heel snelle en compacte voetbal livescore van fussball-liveticker.eu

 

WeddenBonus.com Sponsort!

WeddenBonus is als sportliefhebber altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met andere verenigingen of websites. Graag dragen we ons steentje bij in de ontwikkeling van de sport en sporters. Dit doen we onder andere door te sponsoren. Ben jij op zoek naar een Sponsor? Ga naar onze Sponsor Aangeboden pagina en lees alle verdere informatie hier terug. Wie weet ben jij de volgende partner!

Bookmaker Aanbevelingen

Door onze jarenlange ervaring omtrent de wedden markt hebben we vele kennis opgedaan over de verschillende bookmakers. Hierdoor zijn er bepaalde bookmakers die we explicitiet kunnen aanraden om je weddenschap bij te plaatsen. De bookmakers die hierbij horen zijn o.a.