Belangrijke Informatie

Jetbull accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Jetbull Bonus was beschikbaar tot 18-07-2017. Kijk op de Jetbull pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Jetbull bonus – eerste stortingsbonus

Jetbull biedt nieuwe klanten uit Nederland een welkomstbonus van 50% tot een maximum bedrag van € 75. Je stortingsbedrag en bonusbedrag dienen binnen 30 dagen beide 15 x rondgespeeld te worden. Rondspelen kan tegen quoteringen van 2.00 of hoger. Het is hierbij mogelijk om op alle soorten weddenschappen te spelen. Denk hierbij aan pre-match weddenschappen, live weddenschappen maar ook combinatieweddenschappen.

Bonus details

Min. storting

€ 10,00

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 75,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Om als Nederlander gebruik te maken van de Jetbull bonus dien je een eerste storting te maken van minimaal € 10. Je stortingsbedrag wordt vermenigvuldigd met 50% tot een maximum van € 75. Storten kan onder andere met een Visa/Mastercard, Neteller, Skrill en een PaySafeCard. Je stortingsbedrag en bonusbedrag dien je hierna 15 x in te zetten op quoteringen van 2.0 of hoger. In totaal heb je hiervoor 30 dagen de tijd. Hou er rekening mee dat maximaal € 50 per weddenschap meetelt voor het vrijspelen van je bonus.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

18-07-2017

Conclusie

Jetbull is een bookmaker met veelvuldig promoties, heeft een live-chat en een grote hoeveelheid aan betalingsmethodes. Een van de promoties is de Jetbull bonus. Dit is een welkomstbonus van 50% tot € 75. Een welkomstbonus bedrag van € 75 is prima, de bonus voorwaarden zijn echter moeilijker te behalen. Je dient binnen 30 dagen zowel je stortingsbedrag als bonusbedrag 15 x rond te spelen. Ook dient dit te gebeuren tegen quoteringen van 2.00 of hoger. Hierdoor geven wij de Jetbull bonus 2,5 ster.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Prima bonusbedrag van € 75
  • Lastige bonus condities

Voorbeeld

Stort een bedrag van € 150 om je maximum bonus van 50% en 75 euro te behalen. Hierna dien je je beide bedragen 15x rond te spelen. Dit betekent (15 x 150 = € 2.250) en (15 x € 75 = € 1.125). In totaal dien je de € 3.375 rond te spelen binnen 30 dagen op quoteringen van 2.00 of hoger. Alle wedden op voetbal en sport bets tellen mee. Hierna heb je je bonus vrijgespeeld.

Verkrijg de bonus in drie stappen