16:56 uur

Gratis weddenschappen bij 888sport!

Neem nu deel aan ‘‘The Acca Club‘‘ en maak kans op meerdere bonussen in vorm van gratis weddenschappen! Nog zeker tot eind van de maand is het mogelijk om zo van een bijzonder aanbod van 888sport te profiteren. Wacht dus niet té lang en maak nu gebruik van het aanbod om extra winst te maken met het plaatsen van je combinatieweddenschappen.

Acca Club bij 888sport
© by 888sport

Om kans te maken zijn er maar drie stappen nodig:

  1. Registreer je voor de Acca Club
  2. Plaats combinatieweddenschappen
  3. Win een gratis weddenschap

Om een kans te maken is het belangrijk, dat je zo veel mogelijk combinatieweddenschappen per week plaatst. Daarbij moet je er wel op letten, dat de minimale inzet minstens 5 euro of meer bedraagt. Het bedrag van de gratis weddenschap, die je kan winnen, verschilt naar gelang het aantal combinatieweddenschappen, die je hebt ingezet.

Indien je bijvoorbeeld tot 5 weddenschappen in een week doorvoert, krijg je 5 euro als gratis weddenschap, tot 10 weddenschappen zijn dat er al 10 euro, tot 15 zelfs 15 euro, en bij meer dan 16 combinatieweddenschappen per week zijn dat er 25 euro, die je als gratis weddenschap krijgt goedgeschreven.

Het is erg belangrijk om zich te registreren voor deze promotie, anders kan men met de geplaatste weddenschappen niet profiteren van gratis weddenschappen als bonus. Voor elk evenement van jouw combinatieweddenschap moet de minimale quotering om zich te kwalificeren voor dit aanbod minstens 1,1 bedragen.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere criteria. Zo zijn de speciale ‘‘enhanced‘‘ combinatieweddenschappen bijvoorbeeld niet toegelaten. Jouw gratis weddenschap wordt onmiddelijk goedgeschreven en is daarna nog 7 dagen te gebruiken. Indien je dit aanbod van de bookmaker 888sport dus interessant vindt, kun je zeker ook kijken naar de andere aanboden voor combinatieweddenschappen, die op onze pagina worden gepresenteerd. Veel succes met de weddenschappen alvast!

Claim de bonus! Meer informatie