10:42 uur

Exclusief aanbod: 3 euro gratis bonus bij Flamantis!

Exclusief via weddenbonus.com ontvangen wedders uit Nederland bij bookmaker Flamantis 3 euro bonus om gratis wedden zonder storting mogelijk te maken! Dit is de ideale gelegenheid om gratis te wedden op voetbal en op sport en een uniek aanbod van deze bookmaker in samenwerking met weddenbonus.com! Speciaal voor jou lichten wij deze actie toe en informeren wij je ook over de Flamantis welkomstbonus die op je wacht.

 

Update: Helaas is de Flamantis Welkomstbonus en Flamantis bonus zonder storting niet meer beschikbaar. Voor alternatieve Welkomstbonussen kun je een kijkje nemen in ons Wedden Bonussen Vergelijk. Voor wed bonussen zonder storting verwijzen we je graag naar onze gratis bonus zonder storting sportweddenschappen pagina.

 

Hoe krijg ik 3 euro gratis wedden zonder storting?

Om gebruik te maken van de € 3 gratis wedden zonder storting dien je je aan te melden bij Flamantis via onze website. Dit kan via de ´claim de bonus´ button onder aan dit artikel of via de button onder onderstaande afbeelding. Vervolgens neem je contact op met de live-chat en geef je je gebruikersnaam en de door aan de support medewerker. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je 3 euro gratis bonus in je account en kan je starten met wedden op voetbal of wedden op sport.

 

Flamantis freebet
© Flamantis

 

 

Speel je gratis Flamantis Bonus vrij met een combinatieweddenschap!

De 3 euro gratis bonus kun je na ontvangst inzetten op een combinatieweddenschap. Je dient een combinatieweddenschap van ten minste 2 wedstrijden te selecteren met een totaal quotering van 5.00 of hoger. De maximum te behalen winst is € 50. Wij raden je dan ook aan om te kiezen voor een quotering tussen de 5.00 en 16.67 om zo de winstkans te maximaliseren. Je weddenschap dient een pre-match weddenschap te zijn en inzetten op Over/Under, Asian Handicap/Outrights/Each Way en Top X tellen niet mee. Alle verdere opties kun je gebruiken om je bonus op in te zetten! Je dient je freebet binnen 7 dagen in te zetten. De vrijgekomen winst uit je freebet dien je ook binnen 7 dagen vrij te spelen. Het totaalbedrag aan winst dien je 5 maal in ze zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Hierna is je bonus geheel vrijgespeeld en is alle winst voor jou!

 

Samenvatting Flamantis 3 euro gratis wedden zonder storting bonus

– Aanmelden via weddenbonus.com
– Live-Chat contacteren, gebruikersnaam en  doorgeven
– 3 euro binnen 7 dagen inzetten op combinatieweddenschap met quotering van 5.00+
– Winst uit combinatieweddenschappen binnen 7 dagen 5x rondspelen tegen 1.70+ quotering

 

Profiteer nu ook van Flamantis welkomstbonus van 50% tot 50 euro

Naast bovenstaande gratis wedden zonder storting promotie voor Nederlanders is er ook een reguliere welkomstbonus voor Nederlanders en Belgen. Deze Flamantis Bonus is een 50% bonus tot 50 euro. Je dient binnen 20 dagen je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.75. Alle mogelijke weddenschappen tellen mee voor het vrijspelen van je bonus. Je kunt na aanmelding via onze website direct je storting maken of hiervoor kiezen nadat je je verzekerd hebt van je Flamantis freebet. Verzekeren voor deze Flamantis free bet doe je nu door je via onderstaande button te registeren. Succes!