Belangrijke Informatie

Evobet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Evobet Bonus was beschikbaar tot 28-10-2019. Kijk op de Evobet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Evobet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Evobet aanvaardt nieuwe wedders uit Nederland en biedt ze een stortingsbonus van 50% tot maximum € 150. Je dient de sportbook bonus te claimen alvorens een storting te maken! Alle weddenschappen met minimum odds van 2.00 tellen mee om de bonus vrij te spelen. Je dient tienmaal je storting plus tienmaal je bonus bedrag rond te spelen en dit binnen de 30 dagen. Je ontvangt je bonus onmiddellijk na de storting! Storten met iDeal lukt perfect! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 150

Min. storting

€ 20

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer iDEAL

Rondspeel voorwaarden

10 x eerste storting + 10 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

De Evobet Bonus dien je eerst te claimen alvorens je een storting maakt. Daarna krijg je de bonus van 50 % tot € 150. Je zal vervolgens deze Evobet bonus tienmaal dienen in te zetten en ook tienmaal je storting op minimum noteringen van 2.00. Je krijgt hiervoor slechts 30 dagen de tijd! Storten bij Evobet kan via iDeal, Visa en Mastercard. Als je stort met Skrill, Neteller zal je jammer genoeg geen bonus ontvangen. meer minder

Tips

Storten met Skrill en Neteller is mogelijk, maar tellen niet mee voor de bonus.
Claim de bonus voordat je een storting maakt.
meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

28-10-2019

Voorbeeld

CLAIM eerst de bonus en maak vervolgens een storting. Als je bijvoorbeeld € 300 stort, dan ontvang je de maximum bonus van 50% tot € 150. In totaal kan je dus met 450 euro spelen. Maar om dit te kunnen laten uitbetalen zal je voor € 4500 aan weddenschappen dienen in te zetten en dit met een minimum notering van 2.00. Je krijgt 30 dagen om hier in te slagen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximaal bonusbedrag van € 150
  • Slechts 30 dagen de tijd.

Conclusie

Je dient eerste de bonus te claimen, want anders krijg je welkomstbonus. Met € 150 maximum bonus is de Evobet Bonus van goede hoogte, maar de percentage is wel aan de lage kant. Ook het tien keer rondspelen van zowel bonus en storting is minder goed dan bij andere bookmakers. Bovendien komt ook nog eens de hoge odd van minstens 2.00. Voor dit alles krijg je slechts 30 dagen de tijd. Dit is wat veel op zo'n korte periode en hierdoor waarderen we de Evobet Bonus met 3,0 ster. meer minder

Licenties

Curaçao eGaming

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij Evobet en claim je bonus.
2
Maak een storting van minimaal € 20.
3
Speel je stortings- en bonusbedrag 10x rond en dit op odds van +2.00.

Evobet Review & Ervaringen

Evobet bestaat al een aantal jaar en heeft een goede sportsbook waar je terecht kan om te wedden op voetbal en je andere favoriete sporten. Hieronder gaan we wat dieper in op Evobet en de sterke en minder sterke punten van deze bookmaker. Lees hier alles over de Evobet sportsbook.

Evobet Account maken en Geld Storten

De eerste stap is een account aanmaken en dit kan hier via een van de Evobet links hier op de pagina. Bovenaan rechts kan je de taal wijzigen in Engels, Duits en Frans en net daarnaast vind je de link “Register” en “sign in”. Als eerste stap dien je een account aan te maken en dat kan door daar op te klikken en dan vul je je e-mailadres en wachtwoord in. Eenmaal je dit hebt gedaan en op next klikt, kan je meerdere gegevens invullen. Hier kan je dan je voornaam, achternaam, geboortedatum, land, stad, munteenheid en adresgegevens invullen.

Als je daarna wilt overgaan tot een storting, merk je dat je ook veel stortingsopties hebt. Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Paysafecard en iDeal zijn allemaal mogelijkheden om zonder kosten geld te storten op je rekening.

 

Evobet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven kan je de Evobet bonus terugvinden en alle details worden daarin beschreven. Er zijn verschillende vaste promoties beschikbaar bij Evobet, zoals de sportsbook bonus en de reloadbonus. Maar je krijgt ook een vip loyaliteitsbonus als je hier langer blijft spelen en iemand die graag combinatie weddenschappen speelt, is hier zeker aan het juiste adres. Want bij meerdere sportweddenschappen, krijg je 30% meer winst.

 

Evobet overzicht van alle Bonussen en promo's
© Evobet

 

Evobet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Evobet heb je ongeveer zestig verschillende sporten met een grote focus op Voetbal Bet. Als subweddenschappen heb je dan weer een keuze uit meer dan 150 verschillende bij deze Bookmakers Voetbal. Maar naast het tennis kan je natuurlijk ook wedden op tennis, basketbal, ijshockey en rugby. Het valt ons wel op dat er een heel groot aanbod is aan wedden op esports, politiek en tv entertainment. Je kan hier dus gemakkelijk lang blijven spelen, met deze verscheidenheid aan bets. Mobiel wedden is momenteel enkel mogelijk via de mobiele Evobet website. Er is nog geen Evobet Android app of Evobet iOS App beschikbaar.

 

Evobet Uitbetaling en Contact

Als je over wilt gaan tot een uitbetaling, dan zal je eerst je account dienen te verifiëren. Maar dit is gemakkelijk want je kan alle informatie in de FAQ vinden. Anders kan je altijd de live-chat contacteren en zij helpen je verder. De klantendienst is goed en kan je ook via email bereiken. Hou er wel rekening mee dat je een uitbetaling kan doen via dezelfde manier als waarmee je gestort hebt.

 

Evobet Conclusie

De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar dit is geen reden om je niet in te schrijven bij Evobet. Storten met iDeal is mogelijk, dus het is wel toegankelijk voor Nederlanders. Dankzij een goede bonus en verschillende promoties ligt deze bookmaker goed in de smaak bij Nederlanders. Er is een gigantisch aanbod aan sportweddenschappen. Jammer genoeg is er geen app beschikbaar, maar de mobiele website werkt meer dan behoorlijk. We vinden Evobet een goede bookmaker, waar je zeker plezier aan zal beleven.