Belangrijke Informatie

DOXXbet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

DOXXbet Banner

DOXXbet Ervaringen & Review

DOXXbet is ontstaan in Slovakije in 1994 en is eigendom van de kapitaalkrachtige firma DOXX. In 2007 zijn ze verder uitgebreid en sindsdien ze terug te vinden op online wedden markt. Ze bereiken een heel groot aantal wedders uit Oost-Europa en ook wij zijn overtuigd dat ze snel West-Europa gaan inpalmen met deze bonus. Ze hebben een beperkt aantal verschillende sporten, maar maken dit goed met mooie odds. Ze hebben voldoende betalingsmogelijkheden en een uitstekende klantenservice.  Tenslotte hebben ze ook een overzicht met het laatste sportnieuws, hiervoor werken ze samen met BBC sport. Helaas is sinds kort duidelijk geworden dat DOXXbet geen Nederlandse en Belgische klanten meer accepteert. Kies daarom voor een alternatief.

 

DOXXbet Account Maken en Geld Storten

Spelers uit Nederland en Belgie kunnen helaas geen DOXXbet account meer aanmaken. Spelers uit andere landen klikken eerst op de banner hierboven en dan kom je onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Hier kan je je gegevens invullen en de gewenste parameters kiezen. Als je via de banner op hun site komt, heb je geen promo code nodig om te genieten van deze bonus. Klik op next en verifieer daarna je e-mailadres, om de registratie af te ronden. Storten kan je doen via Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard en bankoverschrijving. De minimum storting  is 10 euro en de meeste zijn volledig gratis, zonder stortingskosten.

DOXXbet Welkomstbonus en DOXXbet Promoties

De DOXXbet Welkomstbonus kan je hierboven uitgebreid terugvinden. Naast deze fantastische eerste stortingsbonus heeft DOXXbet ook een Refer a Friend bonus, een Cashback bonus en een Golden League bonus. Tenslotte heeft DOXXbet ook nog een DOXXbet Club, waar je allerlei gadgets kan winnen.

DOXXbet bonus
© DOXXbet

DOXXbet Wedden en mobiel wedden met DOXXbet App

DOXXbet wedden biedt ongeveer een 20 tal verschillende evenementen. Het aanbod is niet zo ruim, maar de quoteringen maken dit dan weer goed. Op een WK kwalificatiematch voor Rusland 2018 zijn er iets meer dan 50 verschillende subcategorieën. De mobiele website van DOXXbet werkt net zoals de Desktop versie. Tevens hebben ze een App ontwikkeld voor Android en die kan je downloaden vanaf de DOXXbet website. Google Play Store aanvaard geen apps over wedden. DOXXbet is nog in de ontwikkeling van een iOS app en daarom raden we de iPhone of iPad gebruikers de mobiele website aan.

DOXXbet Uitbetaling en Contact – Snelle uitbetaling en klantvriendelijke klantenservice

Je zal eerst en vooral de nodige documenten moeten doorsturen om je account te verifiëren, maar dit gaat heel snel. Daarna kan je via de verschillende stortingsmethodes ook weer geld laten uitbetalen. Als je een vraag hebt, dan kan je eerst de uitgebreide Help sectie raadplegen of de FAQ pagina. Wil je de klantendienst bereiken, dan kan je dit doen via telefoon, email of chat.

DOXXbet Conclusie – Zeker een aanmelding waard!

Het beste aan DOXXbet is de fantastische welkomstbonus en alleen daarom al vinden we het een aanmelding waard. Het wedden aanbod is wel wat beperkt, maar je kan wedden op al de voornaamste evenementen en dit houdt het heel overzichtelijk. De odds zijn goed en af en toe heeft DOXXbet ook een heel aantrekkelijke promotie. Helaas is DOXXbet niet meer beschikbaar voor Nederlanders en Belgen. Klik onderstaand voor een alternatief.