10:00 uur

De mobiele bonus van Bet365!

Terwijl we ons best doen om jou over alle informatie rond de nieuwste promoties en bonussen op sportieve weddenschappen van de grootste bookmakers te informeren, zijn er enkele bonussen, die al langer niet uitgelicht werden. Een van de beste bonussen, die op dit moment beschikbaar zijn, is de mobiele bonus van Bet365, die nog zeker tot einde juni via je smartphone beschikbaar is. Maximaal kun je zo een bonus van 50 euro winnen, waarbij het percentage steeds bij 100% ligt.

Bet365 mobiele bonus
© by Bet365

Klinkt al interessant? En dan hebben we je nog niet verteld, dat de minimale inzet om deze bonus te kunnen behalen alleen maar 1 euro bedraagt. Je hoeft dus zeker geen grote risico’s in te gaan om hier een mooie som te kunnen winnen. Zowel nieuwe klanten als ook reeds bestaande klanten kunnen om deze bonus spelen.

Je bent maar 3 stappen verwijderd van het behalen van een bonus:

  1. Registreer je account op Bet365
  2. Voer een weddenschap door via de mobiele site
  3. Voldoe aan de voorwaarden om de bonus te kunnen laten uitbetalen

Om mee te doen moet je via de mobiele site van Bet365 een weddenschap van minstens 1 euro doorvoeren. Of je wint of verliest, je maakt kans op de bonus. Deze bedraagt altijd 100% van je inzet, en dat tot maximaal 50 euro. Voordat je de bonus echter in echt geld kunt laten uitbetalen, moet je eerst aan de voorwaarden voldoen. Daarvoor moet je binnen de 90 dagen het bedrag van de bonus 3 keer rondspelen. Er geldt daarbij een minimale quotering van 1,5, en de weddenschappen moeten allemaal worden doorgevoerd via de mobiele site van Bet365.

Als we hiermee jouw interesse voor mobiele weddenschappen en mobiele bonussen hebben gewekt, is het misschien een goed idee om onze pagina met alle mobiele aanboden te raadplagen. Deze wordt steeds met de beste aanboden geactualiseerd, je blijft dus altijd geinformeerd.