20:52 uur

BetFIRST breidt bonus uit

Onder het mom van beleef sport nog intenser heeft bookmaker BetFIRST zijn welkomstbonus uitgebreid. De huidige welkomstbonus bedraagt € 50 in de vorm van een cashback bonus. Dit houdt in dat BetFIRST het bedrag, tot € 50, zeker stelt. De minimale storting bedraagt € 20.

 

Mocht de eerste weddenschap verloren gaan dan verkrijgt u het bedrag terug van BetFIRST. Hierna dient dit bedrag vier maal rond gespeeld te worden tegen een quotering van in elk geval 1,50. Hierna is de cashback vrij te besteden en dus uit te keren!

 

Deze, op zichzelf al uitstekende bonus, is nu nog verder uitgebreid! Naast het bedrag van maximaal € 50 wat zeker wordt gesteld geldt er een soortgelijke actie ter waarde van € 10 voor een weddenschap aangegaan via een tablet of smartphone. Plaatst u een weddenschap met een maximale waarde van € 10 en wordt deze onverhoopt verloren dan zalBetFIRST deze terugstorten.

 

Ook voor deze weddenschap gelden soortgelijke voorwaarden als voor de welkomstbonus gelden. Dat betekent dat in geval BetFIRST het bedrag terug stort, dit bedrag vier maal rond gespeeld dient te worden. Opnieuw tegen een quotering van minimaal 1,50. Na deze vier weddenschappen is het bedrag vrij te besteden!

 

BetFIRST zet zich met deze actie uitstekend in de markt. De huidige welkomstbonus is er als één die vier sterren verdiend. Met deze uitbreiding verkrijgt BetFIRST maar liefst vijf sterren!