Belangrijke Informatie

Betfinal accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

Betfinal Review & Ervaringen

Betfinal bestaat nog maar een paar jaar, maar is wel een goede bookmaker. Op korte tijd bereiken ze steeds meer landen en spelers. Jammer genoeg kunnen Belgische en Nederlandse spelers zich niet meer inschrijven bij Betfinal. Over het algemeen hebben ze een mooie welkomstbonus en ze doen geregeld fantastische promoties. Ook hun odds en verhoogde odds bij speciale evenementen vormt een grote troef. Momenteel ontbreekt het hun nog aan een Betfinal app.

Betfinal Account maken en Geld Storten

Een Betfinal account aanmaken in momenteel niet mogelijk omdat Betfinal geen klanten uit België of Nederland aanvaardt. Spelers uit aan andere landen kunnen wel een account aanmaken en geld te storten. Dit kunnen ze onder andere doen via Visa, MasterCard, Skrill, Paysafecard of een bankoverschrijving.

Betfinal Welkomstbonus en Promoties

De Betfinal welkomstbonus is een bonus van 100% tot maximum € 50. Dus als je 25 euro stort, dan kan je met 50 euro spelen. Je dient hiervoor wel de Betfinal code BF50 gebruiken. Om deze bonus vervolgens vrij te spelen dien je vijfmaal je storting en bonus rond te spelen en dit op odds van minstens 1.90. Het voordeel van Betfinal is dat ze geregeld promoties doen en dat er veel vaste promoties zijn. Zo is er de ACCA Insurance, de 90+ money back special en de 0 = 0 bore draw. Bovendien doen ze geregeld verhoogde odds op evenementen.

Wedden betfinal

© Betfinal

Betfinal Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het weddenaanbod van Betfinal is gemiddeld tot goed. Ze hebben een 31 verschillende sporten en bieden ook specials en e-sports aan. Op een normale voetbalwedstrijd zijn er meer dan 200 verschillende subweddenschappen mogelijk. Dit is ver boven het gemiddelde van een andere bookmaker. Momenteel is Betfinal nog volop bezig met de ontwikkeling van een Betfinal app.

Betfinal Quoteringen en Limieten

De Betfinal quoteringen zijn goed en behoren tot de betere van de bookmakers. Gemiddeld zitten ze rond een marge van 4.8%. Ook legt Betfinal geen limieten op zijn zijn wedders. Dus als je veel bets winnend afsluit, zal je hier geen negatieve limieten opgelegd krijgen.

Betfinal Uitbetaling en Contact

Als je je winsten wilt laten uitbetalen bij Betfinal, dan kan je dat doen via dezelfde manier als waarop je gestort hebt. De meest voor de hand liggende manier is via bankoverschrijving omdat dit gemakkelijk te verifiëren is. De klantendienst van Betfinal kan je bereiken via verschillende kanalen en dit via email naar helpdesk@betfinal.com of de live chat.

Betfinal Conclusie

Bookmaker Betfinal is een goede bookmaker met uitstekende promoties. Ook de quoteringen zijn van hoge aard en zijn een groot pluspunt voor de wedders. Deze 2 voordelen zijn goed om steeds bij Betfinal te blijven. Jammer kunnen spelers die in België of Nederland wonen, zich niet inschrijven op hun site. Daarom raden we deze spelers de volgende bookmakers aan.

  • 1xBet
  • BetFIRST
  • Bet777
  • Bet90
  • Bet365 Nederland (niet beschikbaar)