Belangrijke Informatie

Betfinal accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Klik onderstaand en wed plezierig en voordelig!:

De Betfinal Bonus was beschikbaar tot 08-08-2017. Kijk op de Betfinal pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

BetFinal Bonus – eerste stortingsbonus

Speciaal voor alle Nederlandse wedders die zich via WeddenBonus.com aanmelden bij BetFinal wacht een exclusieve aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100. Je hoeft je stortings- en bonusbedrag slechts 5x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger en je hebt maar liefst 45 dagen de tijd. De reguliere welkomstbonus is € 25 maar door je aan te melden via WeddenBonus.com en bij je storting de exclusieve Bonus Code WB1 in te geven profiteer je van een bonus tot € 100! Een ongekende kans die slechts tijdelijk beschikbaar is.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Registreer je bij BetFinal en geef bij je storting aan dat je gebruik wilt maken van de 100% welkomstbonus voor sportwedden met de exclusieve Bonus Code WB1. Na je storting ontvang je hierna direct 100% bonus tot € 100. Storten en bonus ontvangen kan met Visa/Master (ook Net+ Card en Skrill Card), Skrill of een reguliere bankoverschrijving. Nadat je je bonus hebt ontvangen, hoef je enkel nog het stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten. Al je weddenschappen op odds van 1.80 of hoger tellen reeds mee en je hebt in 45 dagen de tijd.

Bonus vrijspelen tijd

45 dagen

Laagste quotering

1.80

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

08-08-2017

Conclusie

De BetFinal Bonus is van zeer goede waarde. Door een exclusieve deal tussen WeddenBonus.com en BetFinal profiteer je namelijk van een 100% stortingsbonus tot maar liefst € 100 in plaats van de reguliere € 25. De BetFinal Bonus Voorwaarden zijn met het 5x rondspelen van je stortings- en bonusbedrag op odds van 1.80 of hoger binnen 45 dagen meer dan flexibel. Wij waarderen deze bonus dan ook met 4 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Exclusieve bonushoogte van maar liefst € 100
  • 5x rondspelen van storting en bonus volstaat
  • Alle weddenschappen op 1.80(+) odds zijn geldig
  • 45 dagen de tijd om bonus vrij te spelen
  • Stortingen met PaySafeCard tellen niet mee voor bonus verkrijgen

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 met Bonus Code WB1 en selecteert dat je gebruik wilt maken van de 100% BetFinal Welkomstbonus voor Sport. Je ontvangt nu direct € 100 bonus waardoor je een totaalbedrag van € 200 in je account hebt. Vervolgens dien je je stortings- en bonusbedrag 5x (€ 1.000) in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 45 dagen. Nadat je in totaal € 1.000 hebt ingezet is je volledige € 100 bonus vrijgespeeld!

Verkrijg de bonus in drie stappen