Belangrijke Informatie

Betdaq accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Betdaq Bonus was beschikbaar tot 31-01-2016. Kijk op de Betdaq pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Betdaq Bonus & Review

Betdaq is een betting exchange waar je een gratis weddenschap kan krijgen nadat je eerst zelf een aantal weddenschappen hebt geplaatst. De wedbonus van Betdaq is één van de beste bonussen die door betting exchanges worden aangeboden, want je krijgt een gratis weddenschap ter waarde van € 25. Deze weddenschap wordt aangeboden wanneer je 4 commissiepunten hebt verkregen. Je verkrijgt 1 commissiepunt als je voor een bedrag van € 25 hebt gespeeld. Het maakt niet uit of je de weddenschap hebt gewonnen of verloren.

Bonus details

Min. storting

€ 25,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 25,00

Bonus code

FB2515

Voorwaarden voor uitbetaling

Voer bij registratie de bonuscode FB2515  in en speel vervolgens een aantal weddenschappen voor in totaal € 100 tegen een quotering van minimaal 1.50. Je zult zien dat wanneer je 4 commissiepunten hebt verkregen je je gratis € 25 verkrijgt.

Wanneer je weddenschappen hebt geplaatst voor een bedrag van € 100 krijg je € 25. Wedden op virtuele sporten telt niet mee voor een weddenschap voor deze gratis weddenschap bonus.

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

31-01-2016

Conclusie

Dit is een prima wedbonus voor een betting exchange. De bonussen van reguliere bookmakers zijn vaak een stuk hoger, maar dat komt omdat ze een ander verdienmodel hebben. Betdaq vraagt slechts 5% commissie op je weddenschappen, dus zijn de bonussen ook wat lager. Wat ons betreft een prima bonus in zijn soort, maar nog altijd geen geweldige wedbonus. Voor grotere bonussen moet je bij echte bookmakers zijn en niet bij betting exchanges.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Quoteringen van 1,50+ volstaan om gratis weddenschap te verkrijgen
  • Gratis weddenschap kan op elke quotering ingezet worden
  • Je dient eerst € 100 in te zetten voordat je de € 25 freebet ontvangt

Voorbeeld

Schrijf je in bij Betdaq met de bonuscode FB2515 , speel vervolgens weddenschappen voor een totaalbedrag van € 100. Je krijgt € 25 gratis speeltegoed.

Verkrijg de bonus in drie stappen