Belangrijke Informatie

Betadonis accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

Betadonis Review & Ervaringen – Betrouwbare Bookmaker

Betadonis is sinds 2010 actief als bookmaker en online casino. Het dankt haar populariteit met name aan haar snelle website en prima voetbal wedaanbod. Onder Nederlanders en Belgen is deze bookmaker nog relatief onbekend en hier probeerde men verandering in te brengen door onder andere € 5 gratis zonder storting aan te bieden en iDeal als betaalmethode. De € 5 gratis is momenteel niet meer actief, daarentegen biedt Betadonis wel bovenstaande exclusieve stortingsbonus. Onderstaand beschrijven we voor jou wat je verder bij Betadonis kunt verwachten.

Betadonis Account Maken en Betadonis Geld Storten

Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich bij Betadonis aanmelden. Door rechtsboven op de website van Betadonis op de ´Join Now´ button te klikken kom je bij het registratieformulier terecht. Hier kun je vervolgens je persoonlijke gegevens invullen en je account bevestigen. We raden aan om ook de optie aan te vinken om promoties te ontvangen aangezien Betadonis veelvuldig promoties heeft. Na je aanmelding ontvang je nog een bevestigings-email waarna je je account kunt activeren. Geld Storten kan vervolgens o.a. met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller. Dit kan reeds vanaf € 20 en hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Uitbetalen kan o.a. via een bankoverschrijving, Skrill en Neteller en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Betadonis Welkomstbonus en Betadonis Promoties

De Betadonis Welkomstbonus is een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 100 en de voorwaarden vind je in bovenstaand schema terug. Betadonis staat bekend om haar vele promoties. Zo krijg je elke vrijdag een stortingsbonus van 25% tot € 300 tot in totaal maximaal € 1.200. Ook krijg je als je je gehele stortingsbedrag binnen 72 uur verliest 15% van je stortingsbedrag terug in de vorm van een bonus.

Betadonis Welkomstbonus
© Betadonis

Betadonis Wedden en Mobiel Wedden met Betadonis App

Als we het Betadonis Wedden Aanbod bekijken zien we dat dit enigszins tegenvalt qua hoeveelheid aangeboden sporten. Betadonis biedt zo´n 15 sporten waarop je kunt wedden. Ten opzichte van andere boomakers waarbij je vaak op meer dan 25 sporten en bijvoorbeeld entertainment en politiek kunt wedden is dit een beetje tegenvallend. Voor degene die graag op de populaire sporten wedden is dit verder geen probleem. De hoeveelheid selecties voor de populaire sporten is prima en ook het live aanbod is goed. Zeker nu dit aangevuld wordt met een live stream bij verschillende duels. Mobiel Wedden bij Betadonis is mogelijk via hun geoptimaliseerde mobiele website. Een speciale Betadonis App is helaas nog niet beschikbaar.

Betadonis Uitbetaling en Betadonis Contact – Snelle uitbetaling en klantvriendelijke klantenservice

Zoals eerder aangehaald zijn er geen extra kosten verbonden aan je uitbetaling bij Betadonis en kan dit via een bankoverschrijving en via Neteller en Skrill. Bij een bankoverschrijving staat je geld binnen enkele werkdagen op je rekening en bij Neteller en Skrill is dit vaak direct. Contact kun je opnemen via e-mail of de live chat. Ook kun je de FAQ raadplegen.

Betadonis Conclusie – Zeker een aanmelding waard!

Nu we alle aspecten van Betadonis hebben bekeken kunnen we een conclusie maken. Door de exclusieve € 100 welkomstbonus en het feit dat je o.a. met iDeal en vele andere betalingsmethoden kunt storten is Betadonis erg toegankelijk. Ook het feit dat de website overzichtelijk en snel is, maakt wedden bij Betadonis een positieve ervaring. Als minpunten kunnen we het beperkte wedaanbod en ontbreken van een app aanhalen. De speler die op de populaire sporten wilt inzetten zal hier weinig hinder van ondervinden. Als je graag op veel verschillende sporten wedt, is dit minder nieuws. Ook is het fijn dat je bij verlies van je storting binnen 72 uur 15% terug ontvangt. Zowel de uitbetalingsopties en klantenservice zijn verder prima in orde waardoor een aanmelding bij Betadonis zeker de moeite waard is.