Bet Red Kings Bonus – mobiel wed bonus

Bookmaker BetRedKings geeft zowel nieuwe als bestaande spelers uit Nederland en Belgie een mobiele wedbonus om de mobiele website en/of BetRedKings app uit te proberen. Deze bonus is 100% van je storting tot een maximum van € 30,00. Om deze bonus te krijgen moet je wel de speciale bonus code invoeren op het moment dat je een storting maakt, anders loop je deze bonus mis. In totaal dien je binnen 45 dagen je stortingsbedrag 8x in te zetten tegen quoteringen van 2.00 of hoger. Alle verschillende types weddenschappen tellen mee. Storten met BetRedKings kan onder andere met iDeal en Bancontact/Mister Cash.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 30,00

Bonus code

BRKMOB30

Voorwaarden voor uitbetaling

Om deze bonus te krijgen moet je bij je storting de bonus code BRKMOB30 invoeren. Je storting moet minimaal € 10,00 zijn en om de hele bonus te krijgen moet je € 30,00 storten. Je storting moet je vervolgens 8 keer rond spelen tegen een quotering van 2.00. Je kan alle soorten weddenschappen afsluiten voor de rondspeel voorwaarden. Je kan echter slechts 30 euro per weddenschap meetellen voor je rondspeel bedrag. Als je meer dan 30 euro inzet, dan telt slechts 30 euro mee voor het rondspelen. Je kan niet meerdere keren dezelfde weddenschap afsluiten om zo makkelijker aan de voorwaarden te voldoen.

Bonus vrijspelen tijd

45 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Dit is een prima bonus, vooral ook omdat bestaande klanten gewoon kunnen meeprofiteren van deze aanbieding. Zelfs als je al eens met je mobiel gewed hebt, kun je nog steeds profiteren als je nog geen gebruik hebt gemaakt van de bonuscode BRKMOB30.

De rondspeel voorwaarden zijn best ok, 45 dagen is een prima termijn, al is de quotering van 2.00 wat aan de hoge kant. Als je toch al graag mobiel wed, dan is deze wedbonus mooi meegenomen en wij waarderen de bonus dan ook met 3 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Relatief lange tijd om rond te spelen
  • Ook voor bestaande klanten
  • Alle mobiele weddenschappen toegestaan
  • 2.0 is een relatief hoge minimum quotering

Voorbeeld

Stort € 30,00 met de actie code BRKMOB30. Let op: storten kan alleen via de reguliere website, niet de mobiele site. Speel nu in totaal 240 euro aan weddenschappen op de mobiele site in 45 dagen, je krijgt daarna je 30 euro bonus op je account gezet. Deze bonus kan je inzetten zoals je wilt en alle winst mag je houden.

Verkrijg de bonus in drie stappen