Belangrijke Informatie

ArcaneBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De Arcanebet Bonus was beschikbaar tot 20-01-2019. Kijk op de Arcanebet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

ArcaneBet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

ArcaneBet is een bookmaker die met name gespecialiseerd is in eSport weddenschappen. Toch biedt het Nederlanders en Belgen ook voetbal, tennis, basketbal en ijshockey bets aan en verwelkomt men je met een 100% tot € 100 stortingbonus. Dit door bij je storting onze exclusieve bonus code ´WEDDEN´ in te geven. Je speelt je bonus reeds vrij door enkel je bonus 12x in te zetten op odds van 1.60(+) binnen 180 dagen. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Bonus code

WEDDEN

Rondspeel voorwaarden

12 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

180 dagen

Laagste quotering

1.60

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je aanmelding kun je overgaan tot het maken van een storting. Stort € 10(+) en geef bij je storting de Arcanebet Bonus Code WEDDEN in. Storten kan o.a. met Skrill, Visa, Mastercard en PaySafeCard. Direct na je storting ontvang je een 100% bonus tot € 100. Erna heb je 180 dagen de tijd om je bonus 12x rond te spelen. Alle weddenschappen tellen mee op odds van 1.60 of hoger! meer minder

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

20-01-2019

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 met bonus code WEDDEN en ontvangt hierna € 100 bonus. Je dient je bonusbedrag 12x in te zetten op odds van 1.60(+), dit betekent dus € 1.200. Nadat je voor € 1.200 aan weddenschappen plaatst binnen 180 dagen is je bonus vrijgespeeld. Alle odds tellen mee. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en bonusbedrag
  • Minimum quotering van 1.60
  • 180 dagen de tijd om vrij te spelen
  • Klein sportwedden aanbod

Conclusie

ArcaneBet is een bookmaker die met name gericht is op eSports wedden. Het overige sportaanbod is met 4 sporten beperkt maar haar welkomstbonus is wel erg aantrekkelijk. Allereerst zijn de 100% en € 100 van goede waarde. Eveneens is het goed dat je je stortingsbedrag niet hoeft in te zetten, enkel 12x je bonusbedrag vrijspelen is voldoende. Het allermooiste is dat quoteringen vanaf 1.60 reeds meetellen en je maar liefst 180 dagen de tijd hebt. Deze bonus verdient dan ook 4 sterren! meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de ArcaneBet Bonus buttons op onze site en meld je aan.
2
Stort € 10(+) met ArcaneBet Welkomstbonus Code WEDDEN en ontvang 100% tot € 100 bonus.
3
Zet je bonusbedrag 12x in op odds van 1.60 of hoger binnen 180 dagen.

ArcaneBet Review & Ervaringen

ArcaneBet is een bookmaker die gespecialiseerd is in eSport Wedden. eSports Wedden is relatief nieuw en daarom dat ArcaneBet ook pas sinds 2017 actief is. Een betrouwbare partij is het echter wel en naast eSports kun je ook inzetten op de gangbare sporten als voetbal, tennis, basketbal en ijshockey. Wat je nog meer bij ArcaneBet kunt verwachten lees je onderstaand.

ArcaneBet Account maken en Geld Storten

Een account aanmaken bij ArcaneBet doe je door allereerst op een van de ArcaneBet aanmeld buttons op onze site te klikken. Vervolgens kom je op de bonuspagina terecht waar je op ´register´ kunt klikken. Erna vul je je persoonlijke gegevens in en is je account gereed. Je kunt gelijk overgaan tot het maken van een storting met bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill of een PaySafeCard. Dit kan vanaf € 10 en aan geen van de genoemde methodes zijn administratiekosten verbonden.

ArcaneBet Welkomstbonus en Promoties

Door bij je storting de ArcaneBet bonus code WEDDEN in te geven, ontvang je een 100% tot € 100 welkomstbonus. De precieze details van de bonus vind je in bovenstaande tabel terug. Naast de welkomstbonus zijn er helaas geen andere promoties.

ArcaneBet Stortingsbonus
© ArcaneBet

ArcaneBet Wedden Aanbod en ArcaneBet App

Zoals eerder aangegeven is ArcaneBet met name gericht op eSports. De hoeveelheid aan eSports weddenschappen is dan ook enorm en zul je niet snel bij een andere bookmaker tegenkomen. Qua andere sporten kun je op voetbal, tennis, basketbal en ijshockey inzetten. Dit is beperkt maar zijn voor de meeste wedders wel de gangbare sporten. Met zo´n 50 selecties per voetbalwedstrijd kun je op de meest populaire selecties inzetten. Voor ArcaneBet Mobiel Wedden heeft men een speciale mobiele website gemaakt. Een ArcaneBet App voor ArcaneBet Android en ArcaneBet iOS is helaas nog niet beschikbaar.

ArcaneBet Quoteringen en Limieten

Voor degene die niet geïnteresseerd zijn in eSports Wedden maar wel op bijvoorbeeld voetbal willen inzetten is spelen bij ArcaneBet de moeite waard vanwege de hoogte van de quoteringen. De quoteringen marge ligt vaak niet hoger dan 4% tot 5% wat beter is dan bij vele andere bookmakers. Met limieten krijg je ook niet snel te maken waardoor je zoveel kunt inzetten als je zelf wenst. Optimaal om mooie winst te boeken!

ArcaneBet Uitbetaling en Contact

Uitbetalen bij ArcaneBet kan via Skrill of een bankoverschrijving. Aan geen van beide methodes zijn kosten verbonden en de uitbetaling gaat relatief snel. Bij Skrill staat het geld vaak onmiddellijk op je rekening terwijl een bankoverschrijving ook binnen 2-3 werkdagen voltooid is. Het contacteren van ArcaneBet kun je via de FAQ, via e-mail of via de live chat. Met name de live chat zorgt voor snelle beantwoording van je vragen. De klantenservice is beschikbaar in het Nederlands, dit vergroot de toegankelijkheid en geeft aan dat ArcaneBet veel waarde aan haar Nederlandse en Belgische klanten hecht.

ArcaneBet Conclusie

Als liefhebber van eSports kom je bij ArcaneBet zeker aan je trekken. Er zijn weinig andere bookmakers die dusdanig veel eSports weddenschappen aanbieden. Als wedder op andere sporten moet je het met minder mogelijkheden doen maar word je wel welkom geheten met een prachtige bonus en geniet je van zeer goede quoteringen. Er zijn voor ArcaneBet als nieuwe bookmaker nog verbeterpunten aan te brengen in het aanbieden van meer promoties, een mobiele app en een groter sport wedden aanbod maar met onder andere verscheidene (uit)betaalopties, een goede klantenservice en voorgenoemde positieve punten heeft het zich reeds goed gepresenteerd. Probeer het nu zelf en win!