16:57 uur

888sport met 5 euro mobiele bonus voor Nederland

Bookmaker 888sport heeft naast zijn gewone gestandaardiseerde bonus eveneens een bonus gelanceerd voor mobiele gebruikers. Gebruikers van de Iphone kunnen dit al via 888sport applicatie regelen. Deze is sinds kort verkrijgbaar in de app store. Voor overige gebruikers is er een mobiele website gelanceerd waarvandaan even gemakkelijk weddenschappen aangegaan kunnen worden.

 

De nieuwe bonus is beschikbaar voor zowel voor nieuwe klanten als bestaande klanten van 888sport. Het gaat er om dat het mobiele gebruik nieuw is bij 888sport. Een normaal account via internet is vervolgens wel vereist aan te maken. Hierdoor krijg je de beschikking over een standaard account waarmee je eveneens mobiel kunt gaan wedden. De bonus loopt tot 31 december 2012. Om de mobiele bonus te verkrijgen dient er na storting op het account een eerste weddenschap van minimaal € 1 te worden ingezet. Wanneer de weddenschap wordt verloren zal 888sport het verloren bedrag, tot een maximum van € 5 terugstorten op het mobiele account van de speler. De eerste weddenschap dient te worden aangegaan tegen een quotering van minimaal 1,20. Mocht deze weddenschap worden verloren dan verkrijgt de speler binnen 72 uur zijn inzet terug door 888sport en dient dit terug gestorte bedrag binnen drie maanden worden rond gespeeld. Verder is belangrijk dat er eveneens driemaal een weddenschap op de standaard website wordt aangegaan om de bonus uit te kunnen laten keren.

 

Naar onze mening is het een uitstekende bonus om kennis te maken het de mobiele website van sport888. Een voordeel is dat er geen promotie codes nodig zijn om de bonus te verzilveren. Een nadeel zijn de omzet voorwaarden die vervolgens moeten worden voldaan. Voor de mobiele bonus is het enigszins opmerkelijk dat er eveneens op de gestandaardiseerde website moet worden gewed. Al met al het proberen waard.

 

Claim de bonus! Meer informatie