Belangrijke Informatie

4YouBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De 4YouBet Bonus was beschikbaar tot 28-01-2018. Kijk op de 4YouBet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

4YouBet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Met de 4YouBet Bonus krijgen Nederlanders 100% bonus tot € 100 op de eerste storting. Je dient je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Je hebt in totaal 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen en kunt zowel kiezen voor pre-match als live weddenschappen. Storten met iDeal is mogelijk bij 4YouBet! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

8 x eerste storting + 8 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

Selecteer bij het maken van je eerste storting dat je gebruik wil maken van de 100% tot € 100 4YouBet Welkomstbonus. Storten kan onder andere met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Nadat je je bonus ontvangen hebt dien je je stortings- en bonusbedrag 8x rond te spelen op odds van 2.00(+) binnen 30 dagen. Systeemweddenschappen tellen niet mee. meer minder

Tips

Als je inzet op odds van onder de 2.00, systeemweddenschappen plaatst of een ander product dan sportsbook gebruikt voordat je de bonus hebt vrijgespeeld kan je bonus en winst worden ingetrokken. Ditzelfde geldt ook als je niet aan de bonus condities binnen 30 dagen voldoet. Voldoe dus eerst aan de volledige bonus voorwaarden voordat je andere producten en weddenschappen plaatst. meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

28-01-2018

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 en krijgt daarna direct € 100 bonus. Je dient nu je stortingsbedrag 8x (= € 800) en bonusbedrag 8x (= € 800) in te zetten op 2.00(+) odds binnen 30 dagen. Als je dit totaalbedrag van € 1.600 hebt rondgespeeld wordt je bonusgeld en winst omgezet in echt geld en kun je uitbetalen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en bonusbedrag
  • Wedden met iDeal is mogelijk
  • Relatief lastige bonus voorwaarden
  • Tot vrijspelen bonus zijn <2.00 bets niet toegestaan

Conclusie

Met een bonuspercentage van 100% en bonusbedrag van € 100 is de 4YouBet Bonus van prima niveau. De verdere condities van 8x je stortings- en bonusbedrag rondspelen binnen 30 dagen op 2.00(+) odds zijn helaas van minder goed niveau. De 4YouBet Welkomstbonus geven we dan ook 3,5 ster. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de 4YouBet Bonus Banners en meld je aan.
2
Maak een storting, selecteer de Welkomstbonus en ontvang 100% tot € 100 extra.
3
Zet je stortings- en bonusbedraf 8x in binnen 30 dagen op 2.00(+) odds en je bonus is vrijgespeeld.

4YouBet Review & Ervaringen

4YouBet is een heel jonge bookmaker en is opgericht in 2016 door experts in de sportweddenschappen en casino wereld. Nederlanders konden zich aanmelden en hier zonder problemen storten en ook het betalingsmiddel iDeal stond klaar voor hun. Helaas is dit nu niet meer het geval en kun je kiezen voor een alternatief.

 

4YouBet Account maken en Geld Storten

Klik eerst op de banner of foto van 4YouBet zodat je op de juiste pagina terecht komt. Klik daarna op “register now” om je account aan te maken. Hier kan je dan je persoonlijke gegevens invullen en je gebruikersnaam kiezen. Geld storten kan je doen met Visa, Mastercard, Maestro, iDeal, Skrill, Neteller, Paysafecard of een bankoverschrijving.

 

4YouBet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven kan je de welkomstbonus terugvinden van 100% tot maximaal 100 euro. Af en toe zijn er ook promoties, maar momenteel zijn er jammer genoeg geen beschikbaar.

 

Wedden 4YouBet
© 4YouBet

4YouBet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

De mobiele pagina is dezelfde als de 4YouBet desktop versie. Er is nog geen app voor Android of iOS beschikbaar. Er zijn een zevenentwintig verschillende sporten aanwezig, waaronder een paar e-sporten. De e-sports zijn aan een sterke opmars bezig. Op een voetbalwedstrijd van de Premier League zijn er meer dan 2000 subweddenschappen mogelijk! Dit is immens veel en biedt veel perspectief voor de getrainde wedders onder ons.

 

4YouBet Quoteringen en Limieten

De quoteringen bij 4YouBet zijn goed met een marge van 5% op sport en 4,5% op algemeen. Daarnaast hebben ook nog niet gemerkt dat 4YouBet limieten oplegt aan spelers die veel winnen.

 

4YouBet Uitbetaling en Contact

Je kan de klantendienst 4YouBet bereiken door het contactformulier in te vullen of via de live chat. Wil je liever een email sturen, dan kan je dit doen naar support@4youbet.com. Wil je graag je winst uitbetalen, dan kan je kiezen uit verschillende opties. Die gaan van Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en bankoverschrijving. Niet vergeten dat je natuurlijk eerst je account moet verifiëren, voordat een uitbetaling mogelijk is.

 

4YouBet Conclusie

De welkomstbonus is een aantrekkelijk en trekt veel spelers over de streep. Zelf zijn we voorstander van de vele sub weddenschappen bij een voetbalwedstrijd en de mogelijkheid om met iDeal te storten. Ook de opmars van e-sports bij deze bookmaker is een pluspunt. Helaas is 4YouBet zoals eerder gezegd niet meer beschikbaar. Kies daarom onderstaand een alternatief!