11:44 uur

25 € Betsson Bonus voor nieuwe klanten

De welkomstbonus van Betsson is alleen geldig voor spelers uit Nederland en behoort op dit moment niet helemaal tot de categorie “top promoties” op weddenbonus.com. Toch is het een bookmaker waar je altijd goede quoteringen en andere leuke cadeutjes kan verwachten. Om die reden willen we deze bonus dan ook nader voor je toelichten.

 

betsson bonus offer

© by Betsson

 

Wil je de Betsson bonus in de hoogte van 55 euro ontvangen maak je eerst een rekening op www.betsson.com aan. Daarna stort je het gewenste bedrag op je nieuwe bet rekening. Het minimale stortingsbedrag is 10 euro. Let op dat je na je eerste storting de bonus activeert. Doe dit onder “Mijn Account” in de linke column “Beschikbare/ Actieve bonussen”. Nu ontvang je van Betsson een bonus in de hoogte van je eerste storting op je rekening. Dus eerst bonus activeren en daarna op sport wedden.

 

Ga vervolgens je bonus bedrag bij sportweddenschappen 10 keer achter elkaar inzetten. Voorwaarde voor elke weddenschap is een quotering van 1,5. Pas daarnaa kan de bonus worden uitbetaald. Top vinden we dat je alleen de bonus moet inzetten maar niet de eerste storting. Heel makkelijke omzetvoorwaarden en ook de quotering spreken op zich wel voor deze promotie waarbij je met een quotering van 1.5 misschien niet erg veel winst zou maken. Maar toch ietjes beter dan met een hogere quotering zoals bij andere bonussen die je met behulp van onze bonus-vergelijk kan vinden.

 

Kies de voor jezelf meest geschikte bonus opgrond van je vaardigheden op het gebied van sportweddenschappen. Om een betere keuze te maken hebben we voor je een bonus-configurator ontworpen waarmee je de beste bonussen voor jezelf kan vaststellen. Feedback is altijd welkom!

 

Claim de bonus! Meer informatie