Belangrijke Informatie

24Win accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De 24win Bonus was beschikbaar tot 25-04-2017. Kijk op de 24win pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

24Win Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

24Win biedt Nederlanders een stortingsbonus van 100% tot € 50. De 24Win Welkomstbonus kenmerkt zich door haar flexibele 24Win Bonus Voorwaarden. Het 4x inzetten van je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen op odds van 1.50(+) volstaat reeds voor het vrijspelen van je bonus. Ook kun je combinatieweddenschappen spelen, dan tellen selecties van 1.40(+) al mee. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 50

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

4 x eerste storting + 4 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Nadat je je bij 24Win hebt aangemeld kun je de bonus verkrijgen door een storting te maken met bijv. Visa, Mastercard, Maestro of PaySafeCard. Stortingen met Neteller en Skrill tellen niet mee voor het verkrijgen van de bonus. Klik simpelweg bij het maken van je storting op de ´Deportes 100´ button en je ontvangt een stortingsbonus van 100% tot € 50. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 4x in te zetten op quoteringen van 1.50 of hoger. Als je combinatieweddenschappen speelt, dien je te kiezen voor selecties met een minimum odd van 1.40. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

25-04-2017

Voorbeeld

Nadat je je account hebt aangemaakt ga je naar de stortingsbonus, selecteert de ´Deportes 100´ en stort bijvoorbeeld € 50. Hierna ontvang je direct € 50 bonus. Je dient nu 4x je stortingsbedrag (= € 200) + 4x je bonusbedrag is (= € 200) in te zetten binnen 30 dagen. Als je binnen deze 30 dagen € 400 inzet op 1.50(+) odds is je gehele bonus vrijgespeeld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Slechts 4x rondspelen storting- en bonus
  • Odds van 1.50(+) tellen reeds mee
  • Stortingen met Neteller en Skrill gelden niet voor bonus

Conclusie

De 24Win Stortingsbonus van 100% tot € 50 is van zeer goede waarde. Dit niet enkel door het bonuspercentage maar ook door de flexibele 24Win Bonus voorwaarden. Het enkel 4x hoeven inzetten van je stortings- en bonusbedrag is zeer aantrekkelijk. Dit zeker nu je reeds kan inzetten op 1.50(+) odds en je 30 dagen de tijd hebt voor het vrijspelen. We waarderen de 24Win Welkomstbonus dan ook met 4 sterren. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan via onze website bij 24Win.
2
Maak een storting en ontvang 100% bonus tot € 50.
3
Zet je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen 4x in op 1.50(+) odds.

24Win Review & 24Win Ervaringen

24Win is een bookmaker die nog maar een paar jaar actief is als bookmaker. De website is beschikbaar in 3 talen, met een duidelijke voorkeur voor het Spaans. Ook als je de Engelstalige website kiest, komen er af en toe Spaanse woorden bovendrijven. Maar laat dit je niet afschrikken, want 24Win maakt een goede eerste indruk en bereikt stap voor stap, meer nieuwe wedders. We zijn alvast overtuigd van deze jonge bookmaker.

24Win Account Maken en 24Win Geld Storten

Wedders uit Nederland kunnen zonder problemen een 24Win account aanmaken. Klik op de banner hier op de pagina en op de volgende pagina kan je dan op “join now” klikken. Vul vervolgens alle gegevens in en klik daarna op “register”. Het is belangrijk om de juiste gegevens in te vullen, want je zal je account moeten verifiëren na verloop van tijd. De bekendste manieren om geld storten bij 24Win zijn Maestro, Mastercard, Visa, Neteller, Skrill of Paysafecard. De minimale storting is 10 euro en de meeste transacties zijn kostenvrij.

24Win Welkomstbonus en 24Win Promoties – Goede promoties

De 24Win Welkomstbonus heb je hierboven kunnen nalezen. Daarnaast heeft 24Win ook de volgende promoties om nieuwe klanten aan te trekken of om bestaande spelers blij te houden:

  • Extra Mondays: 50% tot maximaal € 30 bonus.
  • Enhanced safe: Als je 1 bet verliest, krijg je je inzet terug.
  • Superbonus: Krijg 50% extra winst op weddenschappen met meer dan 4 selecties.
  • Suggestions 24Win: Verhoogde odds op bepaalde wedstrijden.

24Win Promotie[/go_link]
© 24Win

24Win Wedden en mobiel wedden met 24win App

24Win is een jonge bookmaker en richt zich op de belangrijkste sporten en evenementen. Zo zijn er momenteel 17 verschillende sporten waar je op kan wedden, aangevuld met politieke en muziek weddenschappen. Als je op een Premier League wedstrijd gokt, dan heb je een 250 tal sub weddenschappen. Het live weddenaanbod is ruim voldoende en is overzichtelijk. 24Win heeft nog geen 24win Android app of 24win iOS app ontwikkeld, maar je kan zonder problemen gebruik maken van de mobiele versie.

24Win Uitbetaling en 24Win Contact

Je zal eerst je account moeten verifiëren voordat je een uitbetaling kan laten doen. Daarna volgt de volgende regel: als je een storting hebt gemaakt binnen de laatste 6 maanden, kan je ook een uitbetaling laten aanvragen via die manier. Als je vragen hebt over een storting of een uitbetaling, kan je het beste de “Payment methods” selecteren. Hier zal je zeker een antwoord vinden. Heb je een andere vraag, dan raden we aan om de FAQ te raadplegen. Om contact met de klantendienst te krijgen, kan je bellen naar 5116429945. Maar de gemakkelijkste manieren zijn via email customerservice@24win.com of via de chat. De chat is slechts een paar uur per dag beschikbaar, maar je bent wel snel geholpen.

24Win Conclusie

24Win heeft nog een paar stappen te gaan om de concurrentie aan te gaan met de grote bookmakers. Het aanbod bij 24win is niet ruim, maar wat ze aanbieden doen ze wel goed. Het grote voordeel is de welkomstbonus en de verschillende promoties die 24win aan hun wedders biedt. Daarbovenop komen ook de vele sub weddenschappen die mogelijk zijn op de wedstrijden en het overzichtelijk live aanbod.