Belangrijke Informatie

24Win accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

24Win Review & 24Win Ervaringen

24Win is een bookmaker die nog maar een paar jaar actief is als bookmaker. De website is beschikbaar in 3 talen, met een duidelijke voorkeur voor het Spaans. Ook als je de Engelstalige website kiest, komen er af en toe Spaanse woorden bovendrijven. Maar laat dit je niet afschrikken, want 24Win maakt een goede eerste indruk en bereikt stap voor stap, meer nieuwe wedders. We zijn alvast overtuigd van deze jonge bookmaker.

24Win Account Maken en 24Win Geld Storten

Wedders uit Nederland kunnen zonder problemen een 24Win account aanmaken. Klik op de banner hier op de pagina en op de volgende pagina kan je dan op “join now” klikken. Vul vervolgens alle gegevens in en klik daarna op “register”. Het is belangrijk om de juiste gegevens in te vullen, want je zal je account moeten verifiëren na verloop van tijd. De bekendste manieren om geld storten bij 24Win zijn Maestro, Mastercard, Visa, Neteller, Skrill of Paysafecard. De minimale storting is 10 euro en de meeste transacties zijn kostenvrij.

24Win Welkomstbonus en 24Win Promoties – Goede promoties

De 24Win Welkomstbonus heb je hierboven kunnen nalezen. Daarnaast heeft 24Win ook de volgende promoties om nieuwe klanten aan te trekken of om bestaande spelers blij te houden:

  • Extra Mondays: 50% tot maximaal € 30 bonus.
  • Enhanced safe: Als je 1 bet verliest, krijg je je inzet terug.
  • Superbonus: Krijg 50% extra winst op weddenschappen met meer dan 4 selecties.
  • Suggestions 24Win: Verhoogde odds op bepaalde wedstrijden.

24Win Promotie[/go_link]
© 24Win

24Win Wedden en mobiel wedden met 24win App

24Win is een jonge bookmaker en richt zich op de belangrijkste sporten en evenementen. Zo zijn er momenteel 17 verschillende sporten waar je op kan wedden, aangevuld met politieke en muziek weddenschappen. Als je op een Premier League wedstrijd gokt, dan heb je een 250 tal sub weddenschappen. Het live weddenaanbod is ruim voldoende en is overzichtelijk. 24Win heeft nog geen 24win Android app of 24win iOS app ontwikkeld, maar je kan zonder problemen gebruik maken van de mobiele versie.

24Win Uitbetaling en 24Win Contact

Je zal eerst je account moeten verifiëren voordat je een uitbetaling kan laten doen. Daarna volgt de volgende regel: als je een storting hebt gemaakt binnen de laatste 6 maanden, kan je ook een uitbetaling laten aanvragen via die manier. Als je vragen hebt over een storting of een uitbetaling, kan je het beste de “Payment methods” selecteren. Hier zal je zeker een antwoord vinden. Heb je een andere vraag, dan raden we aan om de FAQ te raadplegen. Om contact met de klantendienst te krijgen, kan je bellen naar 5116429945. Maar de gemakkelijkste manieren zijn via email customerservice@24win.com of via de chat. De chat is slechts een paar uur per dag beschikbaar, maar je bent wel snel geholpen.

24Win Conclusie

24Win heeft nog een paar stappen te gaan om de concurrentie aan te gaan met de grote bookmakers. Het aanbod bij 24win is niet ruim, maar wat ze aanbieden doen ze wel goed. Het grote voordeel is de welkomstbonus en de verschillende promoties die 24win aan hun wedders biedt. Daarbovenop komen ook de vele sub weddenschappen die mogelijk zijn op de wedstrijden en het overzichtelijk live aanbod.