Belangrijke Informatie

22Bet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

22Bet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Bookmaker 22Bet biedt Belgen een 22Bet Stortingsbonus van 122% tot € 100 en eveneens ontvang je 22 Bet Points cadeau. Gebruik de code SPORT122 de storting. Je bonus wordt in een apart bonus account geplaatst en bij het vrijspelen blijft je echt geld onaangetast. Je zet je bonus om in echt geld door je bonusbedrag binnen 7 dagen 5x in te zetten op combinatieweddenschappen met 3 of meer selecties waarvan minimaal 3 selecties met odds van 1.40 of hoger. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

122%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 1

Bonus code

SPORT122

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

5 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.40

Voorwaarden voor uitbetaling

Selecteer bij het maken van je storting (met code SPORT122) dat je gebruik wil maken van de sport bonus en maak een storting van € 1 of meer met bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of CryptoCurrency. Erna ontvang je een 122% bonus tot maximaal € 100 in je apart bonus account en 22 Bet Points. Je hoeft erna enkel met het geld uit je bonus account te spelen, je echt geld blijft onaangetast. Binnen 7 dien je 5x je bonusbedrag in te zetten op combinatieweddenschappen met minimaal 3 selecties en minimaal 3x een 1.40(+) quotering. Bij winst wordt maximaal de waarde van je bonus omgezet in echt geld. meer minder

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100 dan ontvang je de maximale bonus van 122% tot € 122. Je hebt nu € 122 in je bonus account en dient dit 5x (= € 610) in te zetten op combi bets met 3 of meer selecties en minimaal 3x een 1.40(+) odd binnen 7 dagen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage van 122%
  • Je hoeft enkel met je bonus te spelen
  • Korte tijdsduur van 7 dagen
  • Winst uit bonus is niet meer dan bonusbedrag

Conclusie

De 22Bet Welkomstbonus is anders dan de meeste andere bonussen. Je bonus wordt namelijk in een apart bonusaccount geplaatst en je speelt enkel met je bonusgeld. Het is jammer dat je maximaal € 100 aan bonus om kunt zetten in echt geld maar anderzijds blijft je echt geld onaangetast. Het bonuspercentage van 122% is prima en het bonusbedrag van € 100 is gemiddeld. De 7 dagen is ook wat kort wat ons doet besluiten om deze bonus een score van 3 sterren te geven. meer minder

Licenties

AntillePhone N.V.

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de 22Bet Banners op onze site en meld je gratis aan.
2
Maak een storting (code: SPORT122) van € 1 of meer en ontvang 122% bonus tot max. € 100.
3
Zet je bonusbedrag 5x in binnen 7 dagen op 3(+) selectie combi bets met 3(+) 1.40(+) odds.

22Bet Review & Ervaringen

22Bet is opgericht voor wedders met een passie en bookmaker 22Bet maakt zich sterk dat ze alles bieden wat de moderne wedder zoekt. In onze 22Bet review zullen kijken of ze ook daadwerkelijk hun beloftes waarmaken. Lees onze 22Bet bevindingen hieronder.

22Bet Account maken en Geld Storten

22Bet behoort helaas niet tot de Bookmakers Nederland waardoor dan ook enkel Belgen zich kunnen aanmelden bij 22Bet en dat kan door hier op de 22Bet button of 22Bet foto te klikken. Je komt dan onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Vervolgens kan je dan op de ‘Krijg nu’ button klikken en dan helemaal bovenaan op registreren. Hier kan je dan je naam, e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer ingeven. Klik vervolgens op ‘register’ en je account is aangemaakt. Er zijn 33 verschillende manieren om geld over te maken naar je spelers account en de bekendste zijn Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Paysafecard en cryptocurrency. Bovendien worden er geen kosten aangerekend om een bedrag over te maken.

22Bet Welkomstbonus en Promoties

Zoals je hierboven kan teruglezen heeft 22Bet een 122% tot €100 als welkomstbonus. Daarnaast komen er nog een paar vaste promoties boven, zoals een tweede storting bonus van 22% tot €50. Net zoals sommige andere succesvolle bookmakers hebben ze een reload bonus op vrijdag en op woensdag.

Welkomstbonus 22Bet
© 22Bet

 

22Bet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het wedden aanbod van 22Bet is met 44 verschillende evenementen heel goed van hoogte en ze bieden een goede variatie. Zo is het mogelijk om op e-sports, politiek, entertainment te betten. Wat verschillend is met andere bookmakers is dat je zonder problemen kan spelen op de lotto met je bookmaker. Het mobiel wedden bij 22Bet is momenteel enkel beperkt via de site. Er is nog geen app beschikbaar om te wedden via je mobiel.

22Bet Quoteringen en Limieten

Bookmaker 22Bet zegt op de site dat ze schitterende odds aanbieden, en dat lijkt ons toch een klein beetje anders. We hebben de marges bekeken op voetbal en dan meer bepaald op de belangrijke voetbalevenementen en dan komen we op een odd van 7,1%. Als we kijken naar de overal marge die 22Bet neemt, dan hebben ze een marge van 5,3%. We hebben nog geen nieuws of 22Bet limieten oplegt aan spelers.

 

22Bet Uitbetaling en Contact

Net zoals bij het storten zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om je geld te laten uitbetalen. Meestal is dit op dezelfde manier als waarmee je gestort hebt, en dit kan in 28 keer van de gevallen. Al de belangrijkste methodes zijn hierin opgenomen: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard en de cryptocurrency. Je kan de klantendienst van 22Bet contacteren via contactformulier, email of live chat.

 

22Bet Conclusie

We vinden dat 22Bet zeker niet slecht scoort in onze review en ze hebben ze wel een paar goede punten. De site is overzichtelijk en beschikbaar in verschillende talen, maar niet in het Nederlands. Buiten het feit dat ze 233 verschillende storting methodes hebben, is er een gemis aan Bancontact. De quoteringen zijn gemiddeld en het ontbreekt ze ook aan een app. De sterke punten zijn vooral de klanten support en het groot wedden aanbod, waaronder e-sport en lotto. Als je graag wedt op niet alledaagse evenementen dan ben je hier zeker aan het juiste adres.