15:20 uur

20 euro bonus bij betFIRST!

Deze week begint alvast goed voor alle fans van sportweddenschappen en vooral van gecombineerde weddenschappen. Dit ligt eraan dat de bookmaker betFIRST een bonus voor gecombineerde weddenschappen introduceert. Met deze nieuwe bonus kun je tot 20 euro van jouw inzet terug krijgen, indien jouw weddenschap verliest omdat er precies één evenement ernaast lag. Tot 7 augustus maak je kans op deze extra bonus van betFIRST.

Combi Insurance 20 euro
© by betFIRST

Zonder risico weddenschappen doorvoeren is natuurlijk bijzonder interessant, vooral als het dan om gecombineerde weddenschappen gaat, waarbij de kans bijzonder groot is om met een weddenschap te verliezen. In het bijzonder word je er gek van, indien je heel dicht bij de winst zit, en dan met maar één evenement verliest. Maak dus zeker gebruik van dit aanbod van bookmaker betFIRST!

En dit moet je doen, om te winnen:

  1. Neem deel aan deze promotie
  2. Voer een gecombineerd weddenschap door met minstens 5 euro inzet
  3. Indien je met een evenement verliest, krijg je jouw inzet terug

Zo betaalt betFIRST de inzet tot 20 euro terug. Dit is meerdere keren mogelijk, want je kunt een keer per week meedoen om een bonus van 20 euro te ontvangen. Belangrijk is, dat alleen weddenschappen op voetbal mogelijk zijn. Een deelnemend weddenschap moet minstens 5 evenementen tellen, en er moet precies één evenement niet kloppen. Voordat je de bonus echter kunt laten uitbetalen, moet je hem een keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,70.

Maak dus nu kans op een bonus van 20 euro! De voorwaarden zijn bijzonder gemakkelijk verklaard, en vooral voor spelers met minder ervaring, die hun eerste stappen willen zetten met gecombineerde weddenschappen, doen goed eraan, om van dit aanbod gebruik te maken. We houden je ook de volgende weken op de hoogte van alle promoties en bonussen van de legale bookmakers. Veel succes met jouw weddenschappen!

Claim de bonus! Meer informatie