Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Win € 50,00 als Michael van Gerwen wereldkampioen wordt bij BetCity

Alexandra Palace is de komende weken het strijdtoneel van het WK darts. Na een maand vol voetbal is het tijd voor darten, waar Michael van Gerwen aan een topseizoen bezig is. Wordt hij wereldkampioen? Dan win je bij Betcity € 50,00!

50x je inleg als Michael van Gerwen het WK wint

Michael van Gerwen liet zijn dat hij het darten nog niet verleerd is de laatste maanden en het zal dan ook niet als verrassing komen dat Nederlands meest succesvolle darter de topfavoriet is bij het WK Darts. Daarom is het juist zo geweldig dat je ondanks de favorieterol van MVG alsnog 50x je inzet kunt winnen met wedden op WK Darts! Dat doe je namelijk met een speciale odds boost bij Betcity.

De reguliere odd voor winst van Michael van Gerwen staat op 3.50. Daarachter komt Gerwyn Price met al zeven keer je inzet net zoals Michael Smith. Peter Wright die vorig jaar het toernooi won staat zelfs op 10 keer je inzet. Dat toont dus wel aan hoe de bookmakers de kansen van MVG inschatten. Laten we daarom snel kijken hoe je kunt wedden met 50 keer je inzet voor toernooiwinst van Michael van Gerwen.

50x je inzet als Michael van Gerwen Wk darts wint
© Betcity-screenshot van 16-12-2022

Win € 50,00 bij het WK darts

Als je denkt dat Michael van Gerwen zijn favorietenrol waarmaakt, dan zet je het beste in met de Betcity odds boost. Dat levert je namelijk als nieuwe speler 50.00 keer je inzet op. Hieronder vind je een link waarmee je je kunt aanmelden en direct bij je eerste storting van € 20,00 of meer de odds boost kunt claimen. Zodra je storting is verwerkt kun je € 1,00 inzet op eindwinst van Van Gerwen voor 50x je inzet. Komt jouw weddenschap uit? Dan staat er direct na de finale € 50,00 op je Betcity account.

Deze bonus is alleen geldig voor nieuwe spelers van Betcity die 24 jaar of ouder zijn. Echter zijn er ook voor bestaande spelers een aantal mooie bonussen te vinden. Die zullen we hieronder voor je bespreken.

€ 5 live free bet bij WK darten

Behalve de Betcity welkomstbonus, staat er voor spelers die minstens één keer gestort hebben bij Betcity een € 5,00 live free bet klaar. Om die gratis weddenschap te pakken, dien je minimaal € 10,00 in te zetten op gecombineerde odds van 1.50 of hoger. De uitkomst van deze bet heeft geen invloed op of je de free bet wel of niet krijgt. Die krijg je namelijk sowieso! 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
100x je inzet bij de WK finale tussen Argentinië en Frankrijk
volgend artikel
Wedden op Jamie Hughes - Jimmy Hendriks WK Darts