Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wedden op Jamie Hughes – Jimmy Hendriks WK Darts

Het WK darts is in volle gang en op dinsdag komt JImmy Hendriks namens Nederland in actie. Hij neemt het op tegen Jamie Hughes. Wat zijn de kansen van de Nederlander en waar vind je de beste odds?

Jamie Hughes wilt zich laten gelden bij de PDC

In 2014 werd Jamie Hughes ineens bekend bij het grote publiek toen hij vanuit het niets in de finale van de prestigieuze Winmau World Masters stond. Na het verslaan van Alan Norris in de kwartfinale moest in de halve finale Martin Adams eraan geloven. Uiteindelijk was Martin Philips in de finale te sterk, maar een paar maanden later won Hughes de Zuiderduin Masters door onder andere Tony O’Shea en Gary Robson te verslaan.

De jaren daarop ging het niet altijd even goed, hoewel Hughes wel nog de halve finale van de BDO World Darts Championship haalde. Maakte hij in 2018 de overstap naar de PDC. Daar won hij de Czech Darts open in Praag na een overwinning met 8-3 van Stephen Bunting. Hierna kwam Hughes wel nog uit in de WOrld Matchplay, maar echt grote prijzen bleven uit. Daar wlt de 36-jarige Brit met de bijnaam Yozza een einde aan maken door een goed WK te spelen. Gaat het hem lukken om van de Nederlander Jimmy Hendriks te winnen? Bij de Nederlandse bookmakers zien we dat de nummer 51 van de wereld favoriet is met 1.28 voor een overwinning. Maar wat weten we over Jimmy Hendriks?

Jack's odds Jamie Hughes - Jimmy Hendriks
© Jack’s – 19-12-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Eerste WK voor Jimmy Hendriks

Hendriks is pas 28 jaar en wist in het verleden al een aantal keer hoge ogen te gooien. Dat deed hij met name bij de BDO door de WDF World Youth Cup te winnen en de WOrld Youth Masters in 2011 op zijn naam te schrijven. In 2012 haalt Hendriks als 18 jarige achtereenvolgens de kwartfinale van de German Open, de Welsh Masters en de Swiss Open. Daarna wordt het wat stiller rond de man uit Castricum.

Jimmy Hendriks won dit jaar twee partijen, een keer met 6-1 van de Schot McEwan en een nipte overwinning op Ritchie Edhouse. Voorlopig nog geen statistieken die wijzen op een topseizoen. Dat zie je ook terug aan de odds van 3.80 voor winst van Hendriks. De Nederlander is duidelijk de underdog. Toch is er bij darten een hoop mogelijk en geeft het WK natuurlijk extra motivatie. Wat ook motiveert is de mooie Jack’s bonus die we voor je gevonden hebben. Die zullen we hieronder uitgebreid bespreken. 

Mooie bonus om te wedden op darts

Nieuwe spelers krijgen bij Jack’s een weddenbonus tot wel € 50,00. Die bonus komt in de vorm van een free bet die je (onder andere) kunt gebruiken voor darts. Het enige dat je voor deze bonus hoeft te doen is je aan te melden via een van de links op deze pagina en een eerste storting te maken. De bonus komt vervolgens direct in je account te staan.

Dat is niet de enige bonus. Zo krijg je ook tot twee extra € 10,00 free bets bij het wedden op het PDC Wereldkampioenschap. Deze laatste bonus is niet alleen voor nieuwe spelers en kun je ook pakken als je al vaker bij deze bookmaker hebt gespeeld!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win € 50,00 als Michael van Gerwen wereldkampioen wordt bij BetCity
volgend artikel
Michael van Gerwen - Lewy Williams PDC WK Darts 2022