Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Michael van Gerwen – Lewy Williams PDC WK Darts 2022

In de tweede ronde van het WK darts komt Michael van Gerwen in actie tegen Lewy Williams die eerder Niels Zonneveld al versloeg. Een eitje voor MVG of moet hij gelijk al aan de bak?

Van Gerwen bezig aan geweldig seizoen

Michael van Gerwen kende niet altijd een even geweldige vorm maar staat toch al enkele jaren bovenaan de lijst met top darters ter wereld. Van Gerwen won al drie keer het WK, maar kende toch ook diepe dalen. Daar is dit seizoen niet veel van terug te zien aangezien MVG alleen maar lijkt te winnen. Hij laat geen spaan over van de concurrentie en dat is dan ook de reden waardoor Michael van Gerwen volgens de bookmakers de meeste kans heeft om te winnen. 

Dit seizoen won Mighty Mike al van Rob Cross, Luke Humphries, Danny Noppert en Dimitri van den Bergh. De meest recente nederlaag was de eerste wedstrijd tegen Humphries op 19 november. Verder wint Van Gerwen alle wedstrijden en lijkt hij niet te stoppen. Eindwinst van Mighty Mike staat bij de bookmakers dan ook op 3.05. Voor een overwinning van Van Gerwen tegen Williams krijg je 1.08 en dat wijst wel op de favorietenrol van de Nederlander. Bij deze wedstrijd hebben we een mooie BetCity odds boost gevonden, die we iets verderop bespreken.

Michael van Gerewn -Lewy Williams odds 21-12-2022
Betcity – 20/12/2022 – qupteringen zijn onderhevig aan verandering

Williams verslaat Zonneveld en staat opnieuw tegenover Nederlander

Bij aanvang van het toernooi stonden er maar liefst 12 Nederlanders ingeschreven. Lewy Williams wist al een Nederlander naar huis te sturen. Williams versloeg op maandag namelijk Niels Zonneveld. Dat deed hij bovendien bijna met een 9-darter. De Welshman maakte indruk tegen zijn eerste Nederlander op het toernooi en gaf zelfs aan absoluut niet bang te zijn voor Michael van Gerwen. 

Toch heeft Williams in het recente verleden nog geen grote namen weten te verslaan. Op woensdag moet dan ook blijken of het grootpraat is van de man uit Wales, of dat hij daadwerkelijk een kans heeft. De bookmakers geloven ook niet gelijk in een overwinning. Winst van Williams op Van Gerwen levert je namelijk bij de bookies gemiddeld 8 keer je inzet op. Er zijn meerdere mooie bets te vinden om te wedden op het WK darts en de onderstaande bonus maakt het nog eens een stuk interessanter.

Bookmaker:BetCITY.NL logo in't kleinbet365 klein logoUnibet klein logo
Bookmaker bonus:BetCity BonusBet365 BonusUnibet Bonus
Van Gerwen wint1.071.0831.44
Williams wint8.008.002.80
Van Gerwen King of the Oche:Ja2.452.504.70
Williams King of the Oche: Ja34.00N/A7.50
Meer dan 7,5 180’s2.142.102.05
Minder dan 7,5 180’s1.651.681.70
Odds van 20-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

Betcity bonus met 50x je inzet voor Michael van Gerwen

Michael van Gerwen verkeert in absolute topvorm en is de nummer één kanshebber om het toernooi te winnen. Dat levert je bij de bookmakers zo’n 3,5 keer je inzet op, maar met de BetCity bonus krijg je maar liefst 50x je inzet. Dat doe je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder. Na het registreren en het storten van € 20,00 of meer, kun je één euro inzetten op “Michael van Gerwen wint het WK darts” met een odd van € 50,00. Dit betekent dat je € 50,00 wint als Mighty Mike voor de vierde keer wereldkampioen wordt.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Jamie Hughes - Jimmy Hendriks WK Darts
volgend artikel
Quotering Raymond van Barneveld - Ryan Meikle wedtips