Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Quotering Raymond van Barneveld – Ryan Meikle wedtips

Het PDC WK Darts 2023 staat voor de deur en Raymond van Barnveld is back in business. Eerder kondigde de vijfvoudig kampioen al meerdere keren zijn afscheid aan, maar hij is volledig terug nadat hij zijn Darters licentie wederom wist te bemachtigen.

Raymond van Barneveld is in topvorm!

Op 9 februari werd er een groots afscheidsfeest gehouden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De 5 vijfvoudig kampioen werd daar door grote namen uitgezwaaid, maar toch kon de Hagenees er geen genoeg van krijgen en behaalde hij wederom zijn Darters licentie. In de voorbereiding leek Raymond zeker niet vergaande glorie te zijn door 2 keer Gerwyn Price te verslaan, de bookmakers krabbelen dan ook aardig terug met de quoteringen voor Raymond van Barneveld.

50x je inzet als Raymond van Barnveld zijn wedstrijd wint!

Bij Circus hebben ze een fantastische actie voor onze Raymond van Barneveld. Als de Hagenees een overwinning weet te bemachtigen tegen Ryan Meikle kan je 50x je inzet terug krijgen! De huidige quoteringen staan op 1.49 dus wellicht is dit een mooie kans om optimaal van deze Circus Super Odd te genieten.

50x je inzet op van Barneveld WK Darts 2023 Circus

Van Barneveld is inmiddels geklommen naar een 32e plaats op de wereld, waar Ryan Meikle op plek 48 staat. Volgens onze Nederlandse bookmakers krijg je met van Barneveld ongeveer 1.44 keer je inzet terug met een overwinning, terwijl je met Meikle ongeveer een quotering van 2.80 krijgt. Ryan Meikle speelde afgelopen maand nog een wedstrijd tegen Michael van Gerwen waar de Nederlander uiteindelijk met 6-3 te sterk was.

Bookmaker:BetCITY.NL logo in't kleinbet365 klein logoUnibet klein logo
Bookmaker bonus:BetCity BonusBet365 BonusUnibet Bonus
Barneveld wint1.441.441.44
Meikle wint2.802.752.80
Barneveld King of the Oche:Ja4.704.604.70
Meikle King of the Oche: Ja7.507.607.50
Meer dan 7,5 180’s1.862.001.86
Minder dan 7,5 180’s1.861.721.86
Odds van 19-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

De resultaten van afgelopen tijd zijn toch wel erg in het voordeel van Raymond van Barnveld met een quotering van 1.44 van diverse Nederlandse bookmakers. Gaat komende dinsdag de ervaring een rol spelen met de uitslag. Tussen Raymond van Barneveld (55 jaar) en Ryan Meikle (25 jaar) zit welliswaar 29 jaar verschil. Ryan Meikle wist consistent te gooien, maar heeft tot nu toe geen flinke potten gegooid tegen grote namen en wist nog nooit tegen een topspeler een overwinning te behalen. Wij vinden de quotering van 3.75 bij BetCity met een uitslag van 3-1 interessant. Wij denken dat Raymond van Barneveld oftewel 3-1 of 3-2 gaat winnen.

Aanmelden bij BetCity

Verwachtingen Raymond van Barnveld WK Darts 2023

De bookmakers zijn ook flink geschrokken van de terugkeer van de 55 jarige Nederlander, 2 maanden geleden zaten de bookmakers nog met een quotering van 301 als van Barneveld het PDC WK Darts 2023 zou winnen. Momenteel zijn de quoteringen tussen de 80 en 101 voor een 6e wereldtitel. Wij hebben hoge verwachtingen van Raymond van Barneveld vooral na zijn 2 fantastische potten tegen Gerwyn Price die hij beide wist te winnen. Wij denken dat Raymond van Barnveld bij de top 16 gaat komen, een top 8 zou een topprestatie zijn maar volgens onze experts onwerkelijk.

De beste odds bij het wedden op darts

Bij het wedden op WK darts horen natuurlijk goede quoteringen. Wij geven daarom meerdere match previews van Nederlandse en Belgische darters om jou een uniek kijkje te geven in de wereld van het wedden op Darts. Je kunt overigens ook gebruik maken van de BetCity bonus om te wedden op WK Darts.

Over de auteur

Evert schrijft sinds 2022 content voor de website van weddenbonus.com hij is al lange tijd in de markt van diverse bookmakers. Evert is gespecialiseerd in Europees voetbal. Hij is een groot fan van de Eredivisie, Premier League en La Liga hij weet hierbij veel te vertellen over de odds en mooie promoties!

vorig artikel
Michael van Gerwen - Lewy Williams PDC WK Darts 2022
volgend artikel
Jacks Casino WK Darts 2023 Freebet van €50