Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

100x je inzet bij de WK finale tussen Argentinië en Frankrijk

Op zondag wordt de WK finale gespeeld en bij deze wedstrijd kun je maar liefst 100x je inzet pakken. Het maakt hierbij niet uit of je op Frankrijk of Argentinië inzet. Voor allebei de landen krijg je 100x. Hieronder leggen we uit hoe je deze bonus kunt pakken.

Hoe pak je 100x je inleg bij de WK finale?

Het maakt niet uit of je kiest voor een overwinning van Argentinië of Frankrijk. Zolang jouw voorspelling uitkomt pak je als nieuwe speler 100x je inzet. Nieuwe spelers kunnen zich via de links op deze pagina aanmelden en zo de Betcity odds boos pakken om met een inzet van € 1,00 maar liefst € 100, te winnen. Een geweldige bonus bij een van de mooiste voetbalwedstrijden van het jaar. 

Het is de clash tussen Messi en Mbappé, notabene twee ploeggenoten bij Paris Saint-Germain. Slechts één van de twee wordt op zondag wereldkampioen, Wat opvalt is dat de bookmakers de reguliere odds niet veel laten verschillen. Bij de ene bookmaker is Argentinië lichtjes favoriet, terwijl de ander juist kiest voor Frankrijk. Dat heeft wellicht te maken met de terugkeer van Karim Benzema speciaal voor de finale. Bij Betcity zien we dat de odd voor winst van Argentinië op 2.85 staat en dat je voor winst van Frankrijk 2.80 krijgt. Als je echter kiest voor de Betcity odds boost, dan pak je dus 100.00 als odd, ongeacht welk land je kiest.

100x je inzet bij de Wk finale Argentinië - Frankrijk
© Betcity – screenshot van 16-12-2022

Zo win je € 100 bij Argentinië – Frankrijk

Zoals gezegd is deze bonus alleen voor nieuwe spelers van Betcity. Daar komt bij dat je wel 24 jaar of ouder moet zijn om de bonus te kunnen claimen. In dit artikel vind je twee links naar Betcity. Door op die links te klikken, kun je je aanmelden en zie je direct bij het storten de optie om de odds boost te claimen.

Let wel op dat je minimaal € 20,00 stort. Pas dan wordt de odds boost effectief aan je account toegevoegd. Vervolgens kun je € 1,00 van je storting gebruiken om in te zetten met deze Betcity welkomstbonus. Komt jouw voorspelling uit? Dan staat er direct na de wedstrijd € 100,00 op je account. Je hebt tot vlak voor de wedstrijd begint om deze Betcity welkomsbonus te activeren. Wacht dus zeker niet te lang en meld je direct aan.

Ook 100x je inzet bij Kroatië – Marokko

Op zaterdag komt Marokko natuurlijk nog in actie tegen Kroatië. De bronzen medaille is waar het om te doen is in deze “troostfinale”. Beide ploegen kenden een geweldig WK en hoewel dit niet de grote finale is waar ze allebei op hoopten, zullen ze toch vol in de strijd gaan om de derde plek binnen te halen. 

Ook bij deze wedstrijd hebben we een odds boost gevonden. Dat is namelijk ook 100x je inzet bij wedden op Marokko en 100x als Kroatië wint! De stappen om deze odds boost te pakken zijn precies hetzelfde als bij de “echte” finale. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win € 50,00 bij een doelpunt van Marokko tegen Frankrijk
volgend artikel
Win € 50,00 als Michael van Gerwen wereldkampioen wordt bij BetCity