Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Winst Feyenoord op Shakhtar: gigantische quotering bij BetCity

Feyenoord speelt donderdagavond een uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in de achtste finale van de Europa League. De koploper van de Eredivisie reist vanwege de oorlog niet af naar Oekraïne, maar naar Polen, waar het speelt in het stadion Wojska Polskiego in de hoofdstad Warschau. In principe dus een uitwedstrijd voor beide ploegen; niet onbelangrijk als een bezoekje brengt aan de betting sites in Nederland.

Oddsboost op Feyenoord (100x) - alleen voor nieuwe BetCity spelers!
© BetCity

Cashen bij Shakhtar – Feyenoord

Als nieuwe speler bij BetCity staan er twee mooie acties klaar waar je tussen kunt kiezen. De BetCity welkomstbonus is een mooie kans om deze week te cashen. Je kan echter ook kiezen voor de Odds Boost als je wil wedden op Shakhtar – Feyenoord. Dan krijg je na winst van Feyenoord bij BetCity 100x je inzet terug. Zorg er wel voor dat je eerst even €20 euro stort, dan wordt hij pas geldig.

Shakhtar Donetsk kende een pittige tussenronde in Europa League. De Oekraïners versloegen het Franse Rennes pas na een strafschoppenserie. Ook in de competitie loopt het nog niet heel soepel. De ploeg staat momenteel tweede achter koploper Dnipro-1. Wel scoren ze er de laatste twee wedstrijden op los: tegen FK Mynaj wonnen ze met 1-4 en afgelopen weekeinde werd Metalist 1925 Charkov met 0-7 over de knie gelegd.

Bij Feyenoord is de stemming sportief gezien iets beter. De Rotterdammers staan nog steeds aan kop in de Nederlandse competitie en wonnen afgelopen weekend met 1-0 van FC Groningen. De laatste weken komen de winspartijen moeizaam, maar met enkele treffers in de laatste minuten van de wedstrijd hebben ze het geluk van een kampioen. Goed om te onthouden dus als je wilt gokken op Shakhtar – Feyenoord.

Belangrijkste voorwaarden

Tot slot benoemen we nog kort de belangrijkste voorwaarden om mee te doen met de sportsbook bonus van BetCity. Zo weet je zeker dat je niks vergeet:

  • Je bent 24 jaar of ouder
  • Je bent een nieuwe speler
  • Je stort minimaal €20
  • De actie is geldig tot de aftrap om 21:00 uur
  • De maximale inzet op de Odds Boost is €1

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
€ 5,00 gratis op de Formule 1 bij BetCity
volgend artikel
Quoteringen Shaktar Donetsk - Feyenoord & 100x Promotie