Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

€ 5,00 gratis op de Formule 1 bij BetCity

De Formule 1 is terug en bij Betcity vieren ze dat met een lekkere bonus. Alle spelers van 24 jaar of ouder krijgen hier namelijk een € 5,00 free bet die je nog snel kunt inzetten op de Formule 1 GP Bahrein!

Gratis wedden op de Grand-Prix van Bahrein 2023

Hoe kun je het seizoen nu beter beginnen dan met een gratis weddenschap op de eerst GP van het seizoen? Betcity pakt gelijk goed uit met een freebet van € 5,00 voor haar spelers. Die kun je gelijk gebruiken om te wedden op de F1 GP Van Bahrein die zondag om 16.00 Nederlandse tijd start. Zeg je in Nederland Formule 1, dan zeg je natuurlijk Max Verstappen. Toch komen er dit seizoen twee Nederlandse coureurs uit in de Formule 1. Behalve wedden op Verstappen kun je dus ook kiezen om in te zetten op Nyck de Vries die voor Alphatauri rijdt.

€ 5,00 freebet Betcity Formule 1 Bahrein
© Betcity-screenshot vaan 03-03-2023

Om de Betcity freebet te pakken, heb je ten eerste een Betcity account nodig en moet je al wel eens gestort hebben. Als je nog niet eerder gestort hebt, of nog geen account hebt, kun je je snel aanmelden via de link hierboven. Vervolgens kun je de bonus in je account claimen die je kunt inzetten op de Formule 1 op zondag. Dit is bovendien een freebet die je zowel pre-match als Live kunt inzetten. Wel is deze alleen geldig voor deze race op zondag 5 maart. Wat je wint mag je houden, de inzet gaat wel weer terug naar Betcity, maar de winst staat dus direct in je account!

Betcity voorwaarden bij deze freebet

Er zijn geen voorwaarden om je zorgen over te maken bij deze bookmaker. Wel is het natuurlijk zo dat je 24 jaar of ouder moet zijn. Dat is het geval bij alle bonussen van de betting sites met een vergunning in Nederland. Je kunt de bonus claimen tot zondag 5 maart 16.00 (de start van de race). Je mag de freebet gebruik op alle pre-match en live weddenschappen bij de GP van Bahrein op 5 maart. Het gaat dus alleen om de race zelf en niet om de vrije trainingen of kwalificaties. 

Zo krijg je de Freebet bij Betcity voor de formule 1
© Betcity-screenshot vaan 03-03-2023

De freebet kan één keer per speler geclaimd worden. Mocht je free bet om een of andere reden ongeldig verklaard worden, dan krijg je geen nieuwe free bet. Tenslotte is het dus belangrijk dat je minimaal een keer gestort hebt bij Betcity. 

Wie is er favoriet bij de bookmakers voor de GP van Bahrein

Max Verstappen werd de afgelopen twee seizoenen wereldkampioen en gaat dit jaar voor de hattrick. Wedden op de formule 1 met deze Betcity bonus doe je natuurlijk ook met goede odds. Max Verstappen is favoriet bij de bookmakers voor de eerste race van het seizoen. Het verschil is ook gelijk vrij groot. Zo krijg je voor winst van Max Verstappen 1.80 en zie je voor de nummer twee Charles Lecler 5.50 keer je inzet. Hij wordt gevolgd door Carlos Sainz met al 11 keer je inzet. Wat dat betreft is wel duidelijk wie de topfavoriet is om de winst te pakken. Gaat het Max Verstappen lukken om direct zijn favorietenrol waar te maken?

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win maar liefst € 5.000 met de Formule 1 quiz van Unibet
volgend artikel
Winst Feyenoord op Shakhtar: gigantische quotering bij BetCity