Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Win maar liefst € 5.000 met de Formule 1 quiz van Unibet

Unibet heeft een geweldige en originele bonus voor je klaar staan. Je hoeft hiervoor niet eens te storten en kunt elke week meespelen. Hier lees je alles over deze bonus en de voorwaarden.

Hoe win je € 5.000 met de Unibet Formule 1 quiz?

Je kunt bij Unibet € 5.000 winnen door elke week zoveel mogelijk vragen van de gratis quiz te beantwoorden. Dat is een Formule 1 quiz met vragen die natuurlijk over de Formule 1 gaan. Hoe meer vragen je goed beantwoord, hoe meer punten je verzameld. Elk raceweekend is er weer een quizronde en kun je tien vragen beantwoorden. Sta jij aan het einde van het seizoen bovenaan het scorebord? Dan win je de hoofdprijs van € 5.000. Er is ook een tweede plek met een prijs van € 3.000 en als je op de derde plek eindigt, pak je € 2.000.

Behalve de hoofdprijs aan het einde van het seizoen kun je ook elke week nog mooie prijzen pakken. Voor 10 juiste antwoorden krijg je € 50,00. Bij negen goede antwoorden pak je € 20,00 en je krijgt nog € 5,00 als je acht correcte antwoorden geeft. Tenslotte krijg je bij zeven punten een extra punt. Om mee te spelen, heb je alleen maar een account nodig. Die kun je aanmaken via de link hierboven. Daarbij hebben we ook gelijk een mooie Unibet bonus voor je klaar staan.

Quiz Unibet Formule 1

Voorwaarden bij de Unibet Formule 1 Quiz

Bij alle bonussen van de betting sites Nederland horen voorwaarden. Dat is natuurlijk niet nieuws maar toch is het wel belangrijk om de voorwaarden even door te lezen. Het goede nieuws is dat je gratis kunt meespelen en aan het einde van het seizoen strijdt om een totale prijzenpot van € 10,000. De F1 quiz wordt elke race van het Formule 1 seizoen 2023 gespeeld.Alle quiz vragen hebben betrekking op de eerstvolgende race op zondag en dus niet op een sprint of kwalificatie. 

Formule 1 Quiz Unibet regels
© Unibet – screenshot van 02-03-2023

Je hebt tot een uur voor aanvang van de wedstrijd om je antwoorden indien. Ook is het nog mogelijk om je ingegeven antwoorden te wijzigen. Heb je gewonnen? Dan staat jouw prijs 72 uur na het sluiten van de speelronde op je account bijgeschreven. Als er in het eindklassement spelers op evenveel punten zijn, zullen zij de prijs delen. Iedereen mag aan deze actie deelnemen, maar je hebt wel een Unibet account nodig. Meld je daarom nog snel aan en dien direct je eerste antwoorden bij de GP van Bahrein in.

Meld je aan met een welkomstbonus

Behalve deze Formule 1 quiz, pak je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder ook een mooie weddenbonus. Bij Unibet is er namelijk een welkomstpakket met daarin voor € 40,00 aan gratis weddenschappen. Je krijgt vier verschillende free bets om de verschillende bets bij deze bookmaker uit te proberen. Om de bonus te activeren, meld je je aan via de link hierboven en stort je minimaal € 20,00. Vervolgens staat de bonus direct voor je klaar en kun je dus zelfs gratis wedden op de F1 GP Bahrein 2023!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
100x je inzet als Ajax - NEC verslaat op zondag!
volgend artikel
€ 5,00 gratis op de Formule 1 bij BetCity