Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

100x je inzet als Ajax – NEC verslaat op zondag!

Zin om de hoogste bonus van het weekend te pakken? Wed dan op de wedstrijd Ajax tegen NEC en maak kans op wel 50 of 100 keer je inzet! We leggen je uit hoe je deze bonus kunt pakken en je dus 100x je inleg kunt pakken bij Ajax – NEC

Win € 100 als Ajax wint van NEC

Als je een nieuw account aanmaakt bij Jack’s en voor het eerst stort, kun je profiteren van een heerlijke weddenbonus. Bij een storting tussen de €20 en €99,99, krijg je namelijk een odds boost van 50x. Maar als je meer dan €100 stort, dan kun je maximaal profiteren van de hoogste odds boost met een Jack’s bonus van maar liefst 100x! Dat is toch niet te missen?

Ajax NEC 03032023 wedden
© Jack’s – screenshot van 03-03-2023

Je kunt maximaal € 1,00 inzetten op winst van de Amsterdammers en met de 100x odds boost levert je dat een winst op van € 100! Het is duidelijk dat Ajax de grote favoriet is in deze wedstrijd. De Amsterdammers zijn in topvorm en zetten alles op alles om koploper Feyenoord bij te benen.Toch draait NEC helemaal niet slecht en staan ze op een verdienstelijke negende plek. De bookies denken echter wel dat Ajax wint en daarom dat we je zeker aanraden deze bonus mee te pakken bij het wedden op de Eredivisie dit weekend!

Waar moet je op letten bij deze bonussen?

Zomaar even honderd euro pakken als Ajax wint klinkt natuurlijk geweldig. Maar er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moet je minimaal 24 uur oud zijn en komen alleen nieuwe spelers in aanmerking voor deze bonus. Als je je storting hebt gedaan, kun je maximaal € 1,00 inzetten op een overwinning van Ajax. Dat doe je met je eigen geld. Je mag dus geen gratis weddenschap gebruiken of een andere bonus kiezen om deze promotie mee vrij te spelen. 

Jacks odds boost Ajax - NEC stappen plan
© Jack’s – screenshot van 03-03-2023

Een belangrijke voorwaarde is dat je jouw winst niet gelijk kunt uitbetalen. Dat is uiteindelijk wel mogelijk, maar je moet jouw storting eerst een keer inzetten. Dat hoeft overigens niet in één keer. Je kunt gewoon op je gemak wedden op al het moois wat er de aankomende weken voor je klaar staat bij Jack’s. Is je storting rondgespeeld? Dan kun je jouw winst direct uitkeren en staat het binnen no-time op je rekening! Maar er is meer! Jack’s heeft nog meer welkomstbonussen voor je in petto. Dus waar wacht je nog op? Maak snel een account aan, kies je bonus en zet in op Ajax tegen NEC!

De beste odds bij Ajax – NEC

We gaven al even aan dat Ajax favoriet is om NEC te verslaan in de eigen Johan Cruijff Arena. Dat Ajax de meeste kans maakt volgens de beste bookmakers Nederland zie je aan de odd van 1.23 als Ajax wint. Dat toont wel aan hoe interessant de 50x of 100x odds boost daadwerkelijk is. Voor winst van NEC krijg je 12.50 en dat is toch ook zeker de moeite waard. Tenslotte zie je zeven keer je inzet terug als beide teams niet verder komen dan een gelijkspel. Mocht je als vaker bij Jack’s hebben gespeeld of een andere bonus willen pakken, dan zijn dit zeker nog geweldige odds om mee te wedden op Ajax – NEC.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden Europees voetbal met €30 euro aan weddenschappen!
volgend artikel
Win maar liefst € 5.000 met de Formule 1 quiz van Unibet