Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Quoteringen Shaktar Donetsk – Feyenoord & 100x Promotie

Komende donderdag spelen Feyenoord en Shaktar Donetsk tegen elkaar in een rechtstreekse plaats voor in de top 8 teams in de Europa League. Bij Jack’s kun je wedden op Shaktar Donetsk -Feyenoord en pak je tot wel 100x je inzet als Feyenoord een overwinning weet te behalen!

Zo pak je 100x je inzet bij wedden op Shaktar Donetsk – Feyenoord

Bij deze wedstrijd tussen Shaktar Donetsk en Feyenoor kun je tot wel 100x je inzet pakken met de Jacks odds boost. Dat door je een account aan te maken bij Jack’s en een eerste storting te doen. Bij een storting van € 100 krijg je een odds boost van 100x. Die moet je wel nog even claimen voor je de storting maakt. Vervolgens zet je maximaal € 1,00 op “Feyenoord wint” Wint Feyenoord dan krijg jij maar liefst 100 euro uitgekeerd!

Jacks Odds Boost Shaktar - Feyenoord

Een groot voordeel van de Jacks Odds Boost is dat Feyenoord de grote favoriet is in de wedstrijd, de huidige quotering staat op 2,30 bij Jack’s wat lager is dan bij Shaktar. Nog een groot voordeel van deze weddenschap is dat Feyenoord in Polen speelt aangezien de wedstrijd niet mogelijk is om in Oekraïne te spelen. Zo kun je dus 100x je inzet pakken als Feyenoord wint! Zo pak je dus van alle beste bookmakers Nederland, de hoogste odds bij Jack’s. Bovendien is dit niet de enige bonus die je bij deze bookmaker krijgt. We zullen zo ook een andere bonus bespreken zodat je nog een reden hebt om je aan te melden.

50x je inzet bij een storting van minimaal € 20,00

Misschien is het net even wat te gortig om direct € 100 te storten. Dan hebben we goed nieuws voor je! Je krijgt namelijk een 50x odds boost bij deze wedstrijd. Daarvoor moet je een minimum bedrag storten van € 20,00. Verder gelden dezelfde voorwaarden en kun je dus € 1,00 inzetten op de dubbele kans weddenschap. Als je minder dan € 100 stort pak je dus € 50,00 bij winst want Feyenoord aankomende donderdag.

Jack's welkomstbonus 5x 10 freebets profit boosts en free bet
© Jack’s – screenshot van 16-02-2023

Voor we je gelijk laten wedden met deze 50x en 100x odds boost, kijken we ook nog even wie er favoriet is bij de bookmakers. Volgens de bookies heeft Feyenoord de grootste kans om te winnen. Dat zie je terug aan de odd van 2,30. Winst van Shaktar Donetsk staat een stuk hoger met 3.15 en een gelijkspel levert je 3.50 op. Er zitten dus grote verschillen tussen de quoteringen van beide ploegen. Daarom is de 50x of 100x odds boost zo interessant aangezien je uitbetaald krijgt zolang er maar één ploeg wint op donderdag. 

Welkomstbonus van € 50,00 aan freebets bij Jacks

Behalve de Jacks odds boost is er ook nog een andere bonus beschikbaar. Deze welkomstbonus levert je zomaar 5 free bets van € 10,00 op. Daarnaast staan er ook nog speciale profit boosts en een Jack’s special free bet voor je klaar. Je kunt deze bonus niet combineren met de odds boost van hierboven, maar kunt dus kiezen tussen de free bets en de odds boost. Welke bonus pak je? Meld je aan via de link hierboven om direct een van deze promoties te pakken. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Winst Feyenoord op Shakhtar: gigantische quotering bij BetCity
volgend artikel
Livescore bet: 5€ voor de Champions League clash Bayern - PSG