Toto Actiecode

Toto.nl was voor veel Nederlanders de opstap naar online wedden. Het aanbod en ontbreken van een welkomstbonus is vaak de reden voor een overstap naar een andere online bookmaker Nederland. Nu profiteer je echter bij Toto van een 25 euro gratis weddenschap! Heb je nog een oud Toto account? Dan raden we je aan om van deze actie te profiteren. De 25 euro gratis wedden actie is namelijk voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar! Liever niet met de Toto Actiecode spelen? Kijk eens hier naar ons overzicht van de beste betting sites.

Onze twee beste alternatieven voor Toto

Bookmaker iDEAL? Rechtstreeks Aanmelden
Ja
Ja

 

Update: Toto Actiecode verlopen – Profiteer van Gratis Alternatief

Veel online wedders doen geen Toto Spelen meer door het grote alternatieve aanbod op internet en ontbreken van bonussen. Doordat Toto.nl tijdelijk kampte met technische ongemakken hadden ze echter in de periode 15 maart t/m 31 maart 2016 een Toto Bonus van € 25 voor nieuwe en bestaande klanten. Die actie was de moeite waard, gelukkig zijn er nog andere acties die ook de moeite waard zijn nu de voorgenoemde actie verlopen is! Blijf dus hieronder verder lezen op alle Actiecode Toto alternatieven te leren kennen.

 

Wed nu Gratis Zonder Storting in plaats van met Toto promotiecode!

Wens je te wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken? Door exclusieve samenwerkingen met bookmakers kunnen wij het voor je mogelijk maken. Een actie willen we er alvast uitnemen. Bij b-Bets krijg je direct na je aanmelding via onderstaande afbeelding € 5 gratis zonder storting. Lees meer over deze actie via het € 5 gratis bij b-Bets zonder storting artikel of meld je direct onderstaand aan en wed € 5 gratis zonder storting! B-bets is een geweldige bookmaker met een hele hoop promoties die allen veel aantrekkelijker zijn dan de vervallen Toto promotiecode.

 

Met een simpele klik op de onderstaande banner vind je ook meteen een ideale vervanger voor de Toto free bet code!

 

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

 

Bekijk de beste Toto Bonus Alternatieven voor Nederlanders

Zoals gezegd zijn er meer opties dan je weddenschappen plaatsen bij Toto. Momenteel zijn er zelfs tientallen bookmakers waar Nederlanders hun online weddenschappen kunnen plaatsen. Wij hebben een Bookmaker Bonus overzicht gemaakt waarbij je alle wed bonussen kunt zien, gerangschikt op basis van waardering. Bij elke bonus lichten wij toe hoe deze in zijn werk gaat en of Wedden met iDeal mogelijk is. Neem zeker een kijkje en wed op die manier zo voordelig mogelijk!

 

Top Alternatief voor Toto Bonus Code? Svenbet

Svenbet is een uitstekend alternatief voor Toto. Je kan bij Svenbet genieten van een 100% tot € 100 stortingsbonus. Svenbet accepteert Nederlanders en Belgen, is Nederlandstalig, biedt een groot wedden aanbod met prima quoteringen en heeft ook nog vele andere promoties. Genoeg reden om je aan te melden! Wedden met iDEAL is trouwens ook mogelijk! Kort samengevat, hebben we weinig slechts over deze website te zeggen. In plaats van Toto Paypal liever als optie gebruiken? Pak dan betFIRST! Deze bookmaker is ook een fantastisch alternatief die je kan pakken in plaats van de standaard Toto code.

 

Svenbet Welkomstbonus
© Svenbet

Nog meer gratis Toto vervang mogelijkheden nodig?

Zoals je weet zijn er af en toe al eens Toto NL acties waar je gratis met een Toto code kan gaan wedden. Helaas zijn deze Actiecode Toto aanbiedingen meestal niet om naar huis te schrijven. Wij zetten hier even kort al de beste mogelijkheden op een rij.

 

Klik op de banner om rechtstreeks van dit gratis Toto bonus alternatief de genieten.

Circus is een alternatief voor Toto bonus code.

© Circus

 

Circus is één geweldig keuze om de Toto bonus code te vervangen. Simpelweg door jezelf te registreren krijg je al meteen € 5 volledig gratis, en als je hierna je telefoonnummer registreert krijg je nog ééns hetzelfde bedrag cadeau. Wil je liever een stortingsbonus ontvangen dan kan dat ook gemakkelijk met hun 100% tot € 250 in de vorm van free bet weddenschappen. Deze bookmaker is al heel lang actief op de online wedden markt en is dus altijd één van onze vaste keuzes geweest als vervanger voor Toto gratis speelgeld.

 

Andere mogelijkheden die je kan vinden in onze gratis wedden zonder storting pagina zijn 24bettle, Ladbrokes en Goldenvegas. Al deze bookmakers hebben elks hun eigen versie van het toto promotiecode aanbod, waar je dus gratis kan gaan wedden tegen betere voorwaarden. Al de bookmakers op onze website ondergaan een grondige screening, zodat wij jullie enkel de beste sport weddenschappen sites kunnen aanbieden.