11:17 uur

Bonus: Nu 25 euro gratis wedden bij Toto met Toto Actiecode!

Toto.nl was voor veel Nederlanders de opstap naar online wedden. Het aanbod en ontbreken van een welkomstbonus is vaak de reden voor een overstap naar een andere online bookmaker. Nu profiteer je echter bij Toto van een 25 euro gratis weddenschap! Heb je nog een oud Toto account? Dan raden we je aan om van deze actie te profiteren. De 25 euro gratis wedden actie is namelijk voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar!

 

Update: Toto Actiecode verlopen – Profiteer van Gratis Alternatief

Veel online wedders doen geen Toto Spelen meer door het grote alternatieve aanbod op internet en ontbreken van bonussen. Doordat Toto.nl tijdelijk kampte met technische ongemakken hadden ze echter in de periode 15 maart t/m 31 maart 2016 een Toto Bonus voor nieuwe en bestaande klanten. Die actie was de moeite waard, gelukkig zijn er nog andere acties die de moeite waard zijn nu de actie verlopen is!

 

Wed nu Gratis Zonder Storting via WeddenBonus.com!

Wens je te wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken? Door exclusieve samenwerkingen met bookmakers kunnen wij het voor je mogelijk maken. Alle aanbiedingen vind je terug op de Gratis Wedden Zonder Storting pagina. Een actie willen we er alvast uitnemen. Bij b-Bets krijg je direct na je aanmelding via onderstaande afbeelding € 5 gratis zonder storting. Lees meer over deze actie via het € 5 gratis bij b-Bets zonder storting artikel of meld je direct onderstaand aan en wed € 5 gratis zonder storting!

 

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

 

Bekijk de beste Bookmaker Bonussen voor Nederlanders

Zoals gezegd zijn er meer opties dan je weddenschappen plaatsen bij Toto. Momenteel zijn er zelfs tientallen bookmakers waar Nederlanders hun online weddenschappen kunnen plaatsen. Wij hebben een Bookmakers Vergelijken overzicht gemaakt waarbij je alle wed bonussen kunt zien, gerangschikt op basis van waardering. Bij elke bonus lichten wij toe hoe deze in zijn werk gaat en of Wedden met iDeal mogelijk is. Neem zeker een kijkje en wed op die manier zo voordelig mogelijk!

 

Beste Alternatief voor Toto? De 888Sport bonus

888Sport is een uitstekend alternatief voor Toto. Je kan bij 888Sport genieten van een verdrievoudiging van je winst op de eerste weddenschap. Deze bonus is uniek onder de bookmakers en is een regelrecht succes bij de Nederlanders. Je hoeft slechts een bet te plaatsen tussen de € 5 en € 10. Dit kan trouwens op elke wedstrijd naar keuze en dit zonder voorwaarden. Hiermee kan je tot maximaal € 5000 winnen, want een heel groot winstbedrag is! Aarzel niet: Klik op de foto hieronder, schrijf je in bij 888Sport en neem nu die extra winst!
 

888Sport treble

© 888Sport

 

888Sport ervaringen en 888Sport review

888Sport is een van de beste bookmakers op de markt. Niet alleen is er de zeer aantrekkelijke welkomstbonus waarbij je de winst kan verdriedubbelen. Daarnaast kan je ook gewoon storten via iDeal, wat het toch wat makkelijker maakt. De andere grote troeven van 888Sport zijn de talrijke promoties die ze wekelijks aanbieden, de hoge quoteringen en het enorme aanbod aan weddenschappen en evenementen. Via je mobiel kan je ook de app downloaden, zodat je ten alle tijde kan wedden op je favoriete team. Wij vinden deze bookmaker fantastisch en raden 888Sport iedereen aan.