Toto Actiecode

Toto.nl was voor veel Nederlanders de opstap naar online wedden. Het aanbod en ontbreken van een welkomstbonus is vaak de reden voor een overstap naar een andere online bookmaker Nederland. Nu profiteer je echter bij Toto van een 25 euro gratis weddenschap! Heb je nog een oud Toto account? Dan raden we je aan om van deze actie te profiteren. De 25 euro gratis wedden actie is namelijk voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar! Liever niet met de Toto Actiecode spelen? Kijk eens hier naar ons overzicht van de beste betting sites.

Update: Toto Actiecode verlopen – Profiteer van Gratis Alternatief

Veel online wedders doen geen Toto Spelen meer door het grote alternatieve aanbod op internet en ontbreken van bonussen. Doordat Toto.nl tijdelijk kampte met technische ongemakken hadden ze echter in de periode 15 maart t/m 31 maart 2016 een Toto Bonus van € 25 voor nieuwe en bestaande klanten. Die actie was de moeite waard, gelukkig zijn er nog andere acties die ook de moeite waard zijn nu de voorgenoemde actie verlopen is! Blijf dus hieronder verder lezen om alle Actiecode Toto alternatieven te leren kennen. Wist je dat er trouwens ook een Toto app was?

 

Wed nu Gratis Zonder Storting in plaats van met Toto promotiecode!

Wens je te wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken? Door exclusieve samenwerkingen met bookmakers kunnen wij het voor je mogelijk maken. Een actie willen we er alvast uitnemen. Bij b-Bets krijg je direct na je aanmelding via onderstaande afbeelding € 5 gratis zonder storting. Lees meer over deze actie via het € 5 gratis bij b-Bets zonder storting artikel of meld je direct onderstaand aan en wed € 5 gratis zonder storting! B-bets is een geweldige bookmaker met een hele hoop promoties die allen veel aantrekkelijker zijn dan de vervallen Toto promotiecode.

 

Stort je graag met iDEAL? Bij Wallacebet krijg je naast een exclusieve 100% tot € 120 welkomstbonus nog eens de mogelijkheid om met iDEAL te wedden! Je kan o.a. genieten van een riant aanbod aan sporten, tegen heel gunstige odds.

 

Wallacebet bonus
© Wallacebet

Bekijk de beste Toto Bonus Alternatieven voor Nederlanders

Zoals gezegd zijn er meer opties dan je weddenschappen plaatsen bij Toto. Momenteel zijn er zelfs tientallen bookmakers waar Nederlanders hun online weddenschappen kunnen plaatsen. Wij hebben een Bookmaker Bonus overzicht gemaakt waarbij je alle wed bonussen kunt zien, gerangschikt op basis van waardering. Bij elke bonus lichten wij toe hoe deze in zijn werk gaat en of Wedden met iDeal mogelijk is. Neem zeker een kijkje en wed op die manier zo voordelig mogelijk!

 

Top Alternatief voor Toto Bonus Code? Svenbet

Svenbet is een uitstekend alternatief voor Toto. Je kan bij Svenbet genieten van een 100% tot € 125 stortingsbonus. Svenbet accepteert Nederlanders en Belgen, is Nederlandstalig, biedt een groot wedden aanbod met prima quoteringen en heeft ook nog vele andere promoties. Genoeg redenen om je aan te melden! Wedden met iDEAL is trouwens ook mogelijk! Kort samengevat hebben we weinig slechts over deze website te zeggen. In plaats daarvan wil je liever Toto Paypal als betalingsoptie gebruiken? Pak dan betFIRST! Deze bookmaker is ook een fantastisch alternatief die je kan pakken in plaats van de standaard Toto code.

Nog meer gratis Toto vervang mogelijkheden nodig?

Zoals je weet zijn er af en toe al eens Toto NL acties waar je gratis met een Toto code kan gaan wedden. Helaas zijn deze Actiecode Toto aanbiedingen meestal niet om naar huis te schrijven. Wij zetten hier even kort al de beste mogelijkheden op een rij.

 

Klik op de banner om rechtstreeks van dit gratis Toto bonus alternatief de genieten.

Speedybet Welkomstbonus van 100% tot ô 200

© Speedybet

 

Speedybet is een geweldig alternatief voor sportwedders die liever niet hun geld aan vader staat afgeven. Met een mooie bonus tot € 200 zit je meteen goed. Het sportsbook product is ook van heel hoog niveau, zelfs het aanmelden is uiterst simpel dankzij de volledige integratie van het betalingsmiddel Trustly. Hierdoor moet je jezelf dan ook niet meer laten ondergaan aan de standaard controles waarbij je documenten moet sturen naar de klantendienst. Alles wordt automatisch nagekeken via je bank!

 

Andere mogelijkheden die je kan vinden in onze gratis wedden zonder storting pagina zijn 24bettle, Ladbrokes en Goldenvegas. Al deze bookmakers hebben elks hun eigen versie van het toto promotiecode aanbod, waar je dus gratis kan gaan wedden tegen betere voorwaarden. Al de bookmakers op onze website ondergaan een grondige screening, zodat wij jullie enkel de beste sport weddenschappen sites kunnen aanbieden.