Toto.nl was voor veel Nederlanders de opstap naar online wedden.  Het ontbreken van een welkomstbonus is vaak ook de reden voor een overstap naar een andere online bookmaker Nederland. Spijtig genoeg is TOTO de enige bookmaker in Nederland met een licentie, en opereren deze andere sites dus buiten de Nederlandse wetgeving.

Toto logo

Update: Toto Actiecode verlopen – Profiteer van Gratis Alternatief

Veel online wedders doen geen Toto Spelen meer door het grote alternatieve aanbod op internet en ontbreken van bonussen. Doordat Toto.nl tijdelijk kampte met technische ongemakken hadden ze echter in de periode 15 maart t/m 31 maart 2016 een Toto Bonus van โ‚ฌ 25 voor nieuwe en bestaande klanten. Die actie was de moeite waard, en af en toe zijn er ook wel nieuwe acties beschikbaar. Blijf dus hieronder verder lezen om alle Actiecode Toto alternatieven te leren kennen. Wist je dat er trouwens ook een Toto app was?

Bij TOTO heb je ook vaak freebets!

Wens je te wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken? Bij TOTO krijg je af en toe wel eens een mooie freebet in jouw account. Meestal moet er niet extra voor gestort worden, en is dit een mooi extra cadeau waar je een gratis weddenschap mee krijgt. Gewoon even inzetten met je freebet, en je bent klaar!

Combinatie weddenschappen

Ook combi weddenschappen met lijstjes zijn heel populair bij TOTO. Via de COMBI BOOST krijg je tot 20% extra winst op je weddenschappen!

Zijn er Toto Bonus Alternatieven voor Nederlanders?

Zoals gezegd zijn er meer opties waar je weddenschappen kan plaatsen dan bij Toto. Jammer genoeg zijn deze niet legaal, en raden we deze dus sterk af. Een Bookmaker Bonus alternatief is dus geen echte optie, en Wedden met iDeal is ook enkel mogelijk via TOTO wegens de strenge boetes op bookmakers die dit middel toch benutten.

De beste optie is dus gewoon even op de lippen bijten en TOTO gebruiken tot midden dit jaar, wanneer de Nederlandse markt eindelijk geregulariseerd wordt. Alle grote namen worden dan ook snel verwacht om zich toe te voegen aan de Nederlandse wedmarkt. Vanaf het moment dat dit gebeurt zijn er dan ook al een aantal namen die we veronderstellen om een licentie te ontvangen.

Bet365 Nederland is bijvoorbeeld een topnaam die geen probleem zal ondervinden om een Nederlandse licentie te krijgen. Met een sterke reputatie, en jarenlange ervaring zou dit dus een perfecte aanwinst zijn voor alle Nederlanders. Andere mogelijke bedrijven die zich op de markt aansluiten? We gaan er vanuit dat 888sport, en Betfair zich ook zullen toevoegen aan het lijstje.