Toto Actiecode

Toto.nl was voor veel Nederlanders de opstap naar online wedden. Het aanbod en ontbreken van een welkomstbonus is vaak de reden voor een overstap naar een andere online bookmaker. Nu profiteer je echter bij Toto van een 25 euro gratis weddenschap! Heb je nog een oud Toto account? Dan raden we je aan om van deze actie te profiteren. De 25 euro gratis wedden actie is namelijk voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar!

 

Update: Toto Actiecode verlopen – Profiteer van Gratis Alternatief

Veel online wedders doen geen Toto Spelen meer door het grote alternatieve aanbod op internet en ontbreken van bonussen. Doordat Toto.nl tijdelijk kampte met technische ongemakken hadden ze echter in de periode 15 maart t/m 31 maart 2016 een Toto Bonus van € 25 voor nieuwe en bestaande klanten. Die actie was de moeite waard, gelukkig zijn er nog andere acties die ook de moeite waard zijn nu de voorgenoemde actie verlopen is!

 

Wed nu Gratis Zonder Storting via WeddenBonus.com!

Wens je te wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken? Door exclusieve samenwerkingen met bookmakers kunnen wij het voor je mogelijk maken. Alle aanbiedingen vind je terug op de Gratis Wedden Zonder Storting pagina. Een actie willen we er alvast uitnemen. Bij b-Bets krijg je direct na je aanmelding via onderstaande afbeelding € 5 gratis zonder storting. Lees meer over deze actie via het € 5 gratis bij b-Bets zonder storting artikel of meld je direct onderstaand aan en wed € 5 gratis zonder storting!

 

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

 

Bekijk de beste Bookmaker Bonussen voor Nederlanders

Zoals gezegd zijn er meer opties dan je weddenschappen plaatsen bij Toto. Momenteel zijn er zelfs tientallen bookmakers waar Nederlanders hun online weddenschappen kunnen plaatsen. Wij hebben een Bookmaker Bonus overzicht gemaakt waarbij je alle wed bonussen kunt zien, gerangschikt op basis van waardering. Bij elke bonus lichten wij toe hoe deze in zijn werk gaat en of Wedden met iDeal mogelijk is. Neem zeker een kijkje en wed op die manier zo voordelig mogelijk!

 

Beste Alternatief voor Toto? BetFIRST

BetFIRST is een uitstekend alternatief voor Toto. Je kan bij BetFIRST genieten van een 100% tot € 200 stortingsbonus. Je hoeft enkel je stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 30 dagen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. BetFIRST accepteert Nederlanders en Belgen, is Nederlandstalig, biedt een groot wedden aanbod met prima quoteringen en heeft ook nog vele andere promoties. Genoeg reden om je aan te melden!

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST