Toto Bonus

Toto Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 5
Rondspeelvoorwaarden
1 x inzetten op odds van 1.50 of hoger
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.5
Registreer

Toto Bonus details

Zin in een gratis weddenschap als bookmaker bonus bij Toto? Dan kom je precies op tijd. Sinds kort is de Toto bonus voor nieuwe klanten immer gestegen tot een waarde van 50 euro. Om de Toto free bet te claimen, stort je geld op je account, minstens 5 euro. Vervolgens plaats je een weddenschap met 1.50 odds minimum tussen de 5 en de 50 euro. Je krijgt vervolgens een freebet ter waarde van ditzelfde bedrag, wanneer je bet afloopt.

Om recht te hebben op deze bonus, dien je 24 jaar of ouder te zijn. Je krijgt 7 dagen de tijd om de free bet tot mooie Toto ervaringen te brengen.

Voordelen & nadelen

  • Mooi bedrag
  • Snel en eenvoudig vrijspelen
  • Vanaf 24 jaar
  • 7 dagen tijd = beperkt

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Om de volle 50 euro Toto welkomstbonus te kunnen claimen, dien je ook deze eerst te storten en in te zetten. Pas na afloop van je weddenschap ontvang je de free bet. Die moet je inzetten op een bet met odds van minstens 1.50. Vervolgens kan je de winst daarvan opstrijken. Het inzetbedrag van je free bet kan je dus niet terug claimen.

Voorbeeld

We gaan bij deze uit van het hoogste bonusbedrag. Als je 50 euro stort bij Toto, en deze meteen in zijn geheel op een weddenschap van 1.50+ knalt, is het even afwachten. Nadat je bet is afgehandeld, ontvang je meteen een free bet ter waarde van 50 euro. Die kan je in zijn geheel of op verschillende wedmarkten benutten. Let wel dat enkel de winst en niet je inleg wordt uitgekeerd.

Conclusie

Als je gratis wil wedden met een mooi bedrag, kan dat perfect bij Toto. Met 50 euro aan gratis weddenschappen zijn ze eindelijk op niveau van de andere iDEAL bookmakers. We vinden de voorwaarden dik in orde, maar het kan wel intensief zijn voor mensen die niet al te vaak gokken op sport. Voor ons was het eenvoudig. We knalden onze 50 euro meteen in een bet met zekerheid van winst. Zo hadden we meteen toegang tot onze Toto gratis weddenschap. Nu nog rondspelen.

Nieuws 🚨

Tuzla City - AZ: Winnen de Alkmaarders ook uit in de voorronde Conference League?
AZ neemt het op tegen Tuzla kwalificatie Conference League