Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Er zijn een hoop bookmakers die wel een Bet Boost aanbieden, maar de Toto Bet Boost is er in verschillende vormen en maten. Het is dan ook geen wonder dat de Toto Boost, zoals deze genoemd wordt, zo populair is. De meest bekende odds boost bij Toto is de Combo Boost. Toch zijn er dus nog meerdere van dit soort bonussen. Vandaar dat we ze stuk voor stuk zullen doornemen en ook over de voorwaarden gaan. Verder bespreken we natuurlijk de overige Toto bonussen zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij de oudste bookmaker van Nederland. Onderstaand vind je reeds de meest recente Toto boosts!

Nederland - Frankrijk: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Polen-Nederland: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Dortmund-Real Madrid: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Atalanta - Bayer: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)
Eindigt over
Speel bewust 18+

Welke bet boosts biedt Toto aan?

Bij Toto vind je de verschillende bet boosts in het menu onder Boost & Specials. De odds boost promoties worden namelijk ook wel specials genoemd. Elke dag is er een Boost van de dag. Dat is een weddenschap die in het zonnetje wordt gezet en waar je die dag verbeterde odds op krijgt.

Verder staat Toto bekend om de Combi Boost. Dat is namelijk de bekendste Bet Boost van deze bookmaker. Vaak worden er meerdere combi boost weddenschappen aangeboden. Zoals de naam al doet vermoeden, betreft de Combi boost een verhoogde quotering bij een combinatie weddenschap. De weddenschappen worden door Toto zelf klaargezet en hierop krijg je dan een verhoogde inzet. Een groot voordeel van de Combi Boost is dat zowel bestaande als nieuwe spelers van deze promotie gebruik kunnen maken. Bovendien kun je meerdere combi boosts plaatsen en is er dus geen gebruikslimiet.

De Toto Specials bevatten onder andere de Combi Boost en LEkker Man special
© Toto specials – verschillende bet boost bonussen-screenshot van 21-04-2023

Een andere vorm van een odds boost zijn de Toto Specials. Dat zijn, net als de Boost van de dag, speciale weddenschappen met verhoogde quoteringen. De Toto Specials komen niet alleen voor bij wedden op voetbal, maar bijvoorbeeld ook bij tennis, wielrennen en de Formule 1. Ook worden de Toto Specials onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er competitie specials die van toepassing zijn op gebeurtenissen bij een competitie zoals de Keuken Kampioen Divisie of de Eredivisie. Daarbij kun je bijvoorbeeld wedden of er een doelpunt valt in elke wedstrijd van een bepaalde speelronde, of een combinatieweddenschap met meerdere wedstrijden. Deze worden ook wel Multimatch Specials genoemd. 

Toto Combi Boost

Van alle odds boost promoties is de Toto Combi boost verreweg de bekendste. Dat komt onder andere door het feit dat Toto deze boost al sinds jaar en dag aanbiedt. De Combi  Boost is altijd wel te vinden bij Toto. Bij andere betting sites Nederland krijg je meestal een boost als je zelf meerdere weddenschappen combineert, maar Toto stelt zelf de combinaties al voor je samen.

Je hoeft dus alleen maar naar de Boost & Specials tab te gaan en een Combi Boost uit te kiezen. Bij de weddenschap zie je direct de odds staan en je kunt deze dus gelijk toevoegen aan je spelformulier. 

Bij de Toto Combi Boost zitten geen speciale bonus voorwaarden zoals je vaak bij een welkomstbonus ziet. Dat maakt het wedden met zo’n odds boost dan ook erg interessant. De Combi Boost is beschikbaar voor alle spelers en je kunt zelf dagelijks kiezen uit meerdere boosts.

Toto Bet Boost - Combi Boost en specials
© Toto Bet Boost – screenshot van 21-04-2023

Hoe werkt de Toto Combi Boost

Zoals gezegd heb je met de Toto Combi Boost niet de mogelijkheid om zelf weddenschappen te selecteren, maar doet Toto dit voor je. Dat heeft als groot voordeel dat je binnen een paar seconden al je weddenschap kunt plaatsen en direct de quotering ziet. Om de Toto Combi Boost te plaatsen, heb je ten eerste een account nodig bij Toto.  Via de knop hieronder kun je je direct aanmelden en pak je ook gelijk een mooie Toto bonus

Nadat je een eerste storting hebt geplaatst ga je in het sportsbook naar de sectie Boost & Specials en kies je jouw gewenste Toto Combi Boost. Plaats je inzet en that’s it. Komt jouw voorspelling uit? Dan staat er direct na het afwikkelen een mooie winst in je account. De Toto Combi Boost is voor elke speler beschikbaar, kijk wel nog even naar de voorwaarden op de website van de bookmaker. Echter zijn we niets verontrustends tegen gekomen en hoef je je wat ons betreft geen zorgen te maken om strenge voorwaarden.

Toto welkomstbonus voor nieuwe spelers (24+)
© Toto welkomstbonus – screenshot van 21-04-2023

De beste Toto Nederland bonussen

De Combi Boost is een mooie odds boost promotie. Toch is dat echt niet de enige sportsbook bonus die je bij deze bekende Nederlandse bookmaker tegenkomt. Zo kunnen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder gelijk gebruik maken van de Toto welkomstbonus. Daarmee pak je tot € 50,00 aan gratis weddenschappen. De Toto “Lekker Man Special” is ook een aanrader waarbij je op een specifieke wedoptie een tijdelijke verhoogde quotering krijgt. Daarbij zijn er vaak speciale Koning Toto toernooien en pak je regelmatig een freebet bij bijvoorbeeld de Formule 1, NBA en natuurlijk voetbal. 

Toto was lange tijd de enige legale bookmaker van Nederland, maar moet sinds oktober 2021 het terrein delen met andere partijen. Dat zorgt in ieder geval voor een hoop extra promoties en goede odds bij deze bookmaker. We raden je dan ook zeker aan om je bij Toto aan te melden en te profiteren van het mooie aanbod.